Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aquila said: bildiğin serdar özkan, daha adam geçemiyo. iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lan gene saçma sapan bi çevirmen, işin kötüsü bu sefer reykardın ne dediğini anlamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kaleci ve ortasaha kesinlikle lzm.bide sol bek aslında iyi olurdu stoperde hakanbalta-neill oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 feshet anasını sattığım sözleşmelerini ya valla izleyemiyorum artık gs maçlarını şu 3lüyü gördükçe, içim daralıyor . barış ya adamın ayağına pas atıyorlar, ayağına gelen topa kayıyor adam. bırak GSyi geçtim, bu kafayla konyaspor ilk 11ine anca girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi şu takıma artık alsınlar bi orta saha bune ya.bu gidişle bu senede orta sıra takımı olcaz.çok çok kötü gidişat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 transfer politikamız sıçtı bu sene.aldıgımız adamlardan değil.kamp bitmiş lig başlıcak hala transfer yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 üşüyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Galatasaray'ı egosunun önünde tutacak adam gibi başkan istiyoruz. Elindeki futbolcularla taktiğin işlemediğini görüp, yeni adam gelemiyorsa taktiği değiştiren, uyumayan teknik direktör istiyoruz. Orta sahaya kazma olmayan, kafası çalışan, ayağı pas yapan oyuncular istiyoruz. Yeter ulan! ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 reykard ocağı görsün bari, gidici duruyor çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gitsin zaten yazık günah adama. Barış ve Rijkaard'ı aynı cümle içinde kullanıyor olmamız bile acı verici bişey zaten adam ne yapıcak ki çıkıp kendi oynasa daha iyi oynar yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu sezon iyi kötü reykardla devam etmemiz lazım.ben iyi bir orta saha alınırsa başarılı olcağımızı düşünüyorum. ama sürekli aynı taktikte ısrar etmesi sinir bozucu.elinde o taktiğe göre kadro yok işte daha neyin ısrarını yapıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya herseyden önce şu takımı bir okutup üfletsinler be . bu nedir cenabet mi çıkıyorlar maça . bi dünkü fenerin maça bak bide bizimkine . onun dışında mustafa sarp aykut ve barış arkalarına bakmadan şu takımı terkederse çok mutlu olcam . aykut da yok bize güvenin falan dediği an çıldırıyorum daha staeu bükreş maçındaki saçmalamasını unutmamışken yaptıgı denyoluga bak illa oynıycaksa gitsin forvet oynasın belki iş yapar da kaleci olmaz. birde elenirsek zaten bu transferleri geçiktirenler istifa etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi yok öyle bişey, sen Barcelona sistemini bu adamlarla oynamaya kalkarsan olmaz. Olmadığını geçen sene gördü, bu sene transferler gelmedi. Gelmediyse de taktiğini değiştireceksin. Barış ve Ayhan da zorlasan iş yaparlar, en azından takıma bu kadar zararlı olmazlar. Ama sen hala adamlara Xavi2nin İniesta'nın görevlerini yüklüyorsan hiç konuşmaya hakkın yoktur. Ortasahada elinde kimler var belli, ona göre taktik oturtacaksın. "benim taktiğim iyi bunlar oynayamıyo" diye bir şey demeye hakkı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ayhan-Barış-Sarp Release on a free please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu maçtan sonra 2 gün içinde transfer bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nileppezdel said: Abi yok öyle bişey, sen Barcelona sistemini bu adamlarla oynamaya kalkarsan olmaz. Olmadığını geçen sene gördü, bu sene transferler gelmedi. Gelmediyse de taktiğini değiştireceksin. Barış ve Ayhan da zorlasan iş yaparlar, en azından takıma bu kadar zararlı olmazlar. Ama sen hala adamlara Xavi2nin İniesta'nın görevlerini yüklüyorsan hiç konuşmaya hakkın yoktur. Ortasahada elinde kimler var belli, ona göre taktik oturtacaksın. "benim taktiğim iyi bunlar oynayamıyo" diye bir şey demeye hakkı yok yani abi 4-4-2 de kim oynıcak kanatlarda varmı adamın . ? 4-2-3-1 oynar mı oda yok . 4-4-1-1 de olmaz ne oynatcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi Arda 2 sene kanatta oynamadı mı? 4-4-2 kanadında Elano da oynar da eminim ki Pino'yu da koysan oynar. Ki 4-4-2 oynayalım demedim orası ayrı konu. Taktik dizilişten ibaret değildir sonuçta. Tek forvet oynanan tek taktik de bu değildir. Oyun mentalitesi falan hepsi değişmeli. Şu kadroyla bol kısa paslarla atağa çıkamazsın. Orta sahayı geçemezsin çünkü elinde böyle kazmalar varken. Hala buna uğraştırması aptallıktır, Rijkaard da aptallık ediyor, takım bu haldeyken bunu gönül rahatlığıyla söylerim. Suçlusu da hem yönetim hem Rijkaard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Noyanh said: nileppezdel said: Abi yok öyle bişey, sen Barcelona sistemini bu adamlarla oynamaya kalkarsan olmaz. Olmadığını geçen sene gördü, bu sene transferler gelmedi. Gelmediyse de taktiğini değiştireceksin. Barış ve Ayhan da zorlasan iş yaparlar, en azından takıma bu kadar zararlı olmazlar. Ama sen hala adamlara Xavi2nin İniesta'nın görevlerini yüklüyorsan hiç konuşmaya hakkın yoktur. Ortasahada elinde kimler var belli, ona göre taktik oturtacaksın. "benim taktiğim iyi bunlar oynayamıyo" diye bir şey demeye hakkı yok yani abi 4-4-2 de kim oynıcak kanatlarda varmı adamın . ? 4-2-3-1 oynar mı oda yok . 4-4-1-1 de olmaz ne oynatcan4-2-3-1 gayet oynar. cana ve sarp öndede elano-arda-pino(kewell) forvettede baros.çok gol yer ama 2 katınıda rahat atarız.skibbe ve gerets oynattı böyle ellerinde bu kadro olsaydı şimdiye bunları konuşmazdık edit:madalya gelmiş lam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya bu kadar da kötü deil di takım son 20 dk hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Esnaf said: Noyanh said: nileppezdel said: Abi yok öyle bişey, sen Barcelona sistemini bu adamlarla oynamaya kalkarsan olmaz. Olmadığını geçen sene gördü, bu sene transferler gelmedi. Gelmediyse de taktiğini değiştireceksin. Barış ve Ayhan da zorlasan iş yaparlar, en azından takıma bu kadar zararlı olmazlar. Ama sen hala adamlara Xavi2nin İniesta'nın görevlerini yüklüyorsan hiç konuşmaya hakkın yoktur. Ortasahada elinde kimler var belli, ona göre taktik oturtacaksın. "benim taktiğim iyi bunlar oynayamıyo" diye bir şey demeye hakkı yok yani abi 4-4-2 de kim oynıcak kanatlarda varmı adamın . ? 4-2-3-1 oynar mı oda yok . 4-4-1-1 de olmaz ne oynatcan4-2-3-1 gayet oynar. cana ve sarp öndede elano-arda-pino(kewell) forvettede baros.çok gol yer ama 2 katınıda rahat atarız.skibbe ve gerets oynattı böyle ellerinde bu kadro olsaydı şimdiye bunları konuşmazdık edit:madalya gelmiş lam :P Abi ben anlamıyorum biz zaten 4-2-3-1 oynuyoruz. Serdar ve Pino forvet oynamıyor ki, AMR ve AML oynuyorlar. Geçen sene de böyle oynadık hep. AMR - AML'lere forvet diyip geçiyoruz da yok yani tek forvet oynadık o da Baros'tu. Onu besliyordu kanatlar. O gidince bitti işte goller de. :D 4-3-3 dediğiniz şey zaten 4-2-3-1 Galatasaray'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Noyanh said: nileppezdel said: Abi yok öyle bişey, sen Barcelona sistemini bu adamlarla oynamaya kalkarsan olmaz. Olmadığını geçen sene gördü, bu sene transferler gelmedi. Gelmediyse de taktiğini değiştireceksin. Barış ve Ayhan da zorlasan iş yaparlar, en azından takıma bu kadar zararlı olmazlar. Ama sen hala adamlara Xavi2nin İniesta'nın görevlerini yüklüyorsan hiç konuşmaya hakkın yoktur. Ortasahada elinde kimler var belli, ona göre taktik oturtacaksın. "benim taktiğim iyi bunlar oynayamıyo" diye bir şey demeye hakkı yok yani abi 4-4-2 de kim oynıcak kanatlarda varmı adamın . ? 4-2-3-1 oynar mı oda yok . 4-4-1-1 de olmaz ne oynatcan ben şöyle düşündüm 4-4-2 için 4-1-2-1-2 daha doğrusu Ufuk Ceylan Sabri - Neil - Ali Turan - Balta Cana Pino(Serdar)-Arda Elano Batdal - Baros (gerekirse Kewell) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ortasahayı sağlamlaştırdıktan sonra arda baros kewell pino falan illa gol atar oynadıklarında şimdi cana-iyi bi transfer-elano ortasahası güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ne olursa olsun galatasarayın orta sahaya kesin transfer yapması lazım.kalstörm kesinlikle alınmalı.5 istemişlerde biz 4 de diretmişiz felan lan ver parasını al işte.sırf kalstörm şu takımı şampiyon yapar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 elano satılcak abi. saymayın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tek defansif ortasaha bu takımın yükünü kaldıramaz bence. yanında bir box-to-box lazım. anca öyle. bir defansif daha koysan bu sefer ileri top gitmiyor. elanoyu da box-to-box oynatamazsın. geçen sene gördük olmuyor. o yüzden; Ufuk Sabri Neill Balta Çağlar(bi bu adamdan emin değilim) Cana BTB Pino Elano Arda Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar