Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bu sarpta tüm türkiyenin göremediği reykardın gördüğü ne anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adam ne yapsın ya? sölemiştir yönetime adam alın diye. mecbur oynatıyo. sakatlık olsa işin düşçek sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sarp hiçbiyerde durmazsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hiç biyerde durmuyor zaten :D.maç boyunca top ayağına max 2 kere geliyordur onlarda ya ceza sahasında 300 metre dışarı çıkıyor yada kendi kalecisine atıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hatem Ben Arfa geliyor galiba. ne fcn ne de GS.org yalanlamıyor Arfayı inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cana'yı izlemiş takip etmiş türk yazar var bu arada. Aceto diye salak da bi blogu var işte 3-5 kişi takip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Aceto salak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 "Kinaye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Başarısız bi kinaye olmuş bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 UniRoss said: "Kinaye" valla anlamadım orda kinayeyi :D pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 MrLevie said: Hatem Ben Arfa geliyor galiba. ne fcn ne de GS.org yalanlamıyor Arfayı inatla. Marsilya bırakmaz Arfayı sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 hastadam gs'li rp'si yapıyordur ya inanmam valla mümkün değil (:P) Rıdvan çok iyi yorumcu ama konu Galatasaray oldu mu random bir Fenerbahçe taraftarına dönüşüyor ve futbol bilgisine de zekasına da yakışmayan gereksiz yorumlar yapıyor. Onun Galatasaray hakkında söylediği hiçbir şeyi ciddiye almamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Rıdvan, Baros bu takımın 3. santraforudur Nonda ve Ümit Karan'dan sonra diyen bir adam. Boş teneke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 şu foruma bir nelson gifi istiyorum HA-HA yapabilsin=) istediğim gibi değil ama şimdilik iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Khelben said: UniRoss said: "Kinaye" valla anlamadım orda kinayeyi :D pardon :D Np dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Rıdvan gaz ya. Millet de çok iyi yorumcu diye diye adam iddialı olsun süper tespit yapmış olayım diye saçma sapan şeyler söylemeye başladı. Başlarda severek dinlerdim şimdi rahatsız etmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Sitedeki açıklama: Pino özel işleri ve eski kulübüyle olan ilişiğini kesmek için Monaco'ya gitti bu bana çok saçma geldi, adam kulübüyle ilişiğini kesmeden nasıl sana transfer oluyor ki zaten? Hadi o olabildi de ilişiğini kesip, işlerini halledip gelseymiş, adamı önce istanbula getir sonra hollandaya götür sonra ordan tekrar fransaya gitsin sonra yine istanbula gelcek falan ohooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Led anlaşmanı yaparsın,gelir sözleşmeni imzalarsın. Sonrasında döner klüple görüşür alacağın vereceğin varsa halledersin,hatta orada güzel günler geçirdiysen oradaki sevdiğin insanlarla vedalaşırsın. Dönersin sonra orada yaşadığın yere evindeki eşyaları toplarsın getiriceklerini alır getirmiyeceklerinin çaresine bakarsın. Sonrasında toplanır gelirsin yeni takımına katılırsın olur biter herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ha ne bileyim ilişiğini kesmek diyince ben yanlış anladım demek ki =D Bi de yani istanbula kadar getirince anlaşmış olmalılar zaten, orada sadece resmi imzaya kalmışken vedasını edip gelseymiş diyorum, borç harç işlerini de faksla halledemez mi? Kaybettiği zamandan değil de yorgunluğundan rahatsızım ben adamın, 3 gün dha geç katılsaydı takıma ama tek yolculuk yapsaydı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 sskya bildirmemişler daha. ayın 1ini beklicekmiş sskdan tam prim alabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Çıkış belgesi alacak herhalde, sakalsız foto falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 renkdaşlar hatem ben arfa transfer olursa bu senenin en bomba transferi olur, çok açık ve net. haydi adnan başkan kombinem hazır çoştur bizi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 baya baya kotu rp'cisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Formalar 19:05 te açıklanıyor hadi bakalım Burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 e ben o sırada yolda olacağım ay :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar