Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

hastadam gs'li rp'si yapıyordur ya inanmam valla mümkün değil (:P)

Rıdvan çok iyi yorumcu ama konu Galatasaray oldu mu random bir Fenerbahçe taraftarına dönüşüyor ve futbol bilgisine de zekasına da yakışmayan gereksiz yorumlar yapıyor. Onun Galatasaray hakkında söylediği hiçbir şeyi ciddiye almamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Sitedeki açıklama: Pino özel işleri ve eski kulübüyle olan ilişiğini kesmek için Monaco'ya gitti

bu bana çok saçma geldi, adam kulübüyle ilişiğini kesmeden nasıl sana transfer oluyor ki zaten? Hadi o olabildi de ilişiğini kesip, işlerini halledip gelseymiş, adamı önce istanbula getir sonra hollandaya götür sonra ordan tekrar fransaya gitsin sonra yine istanbula gelcek falan ohooo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Led anlaşmanı yaparsın,gelir sözleşmeni imzalarsın. Sonrasında döner klüple görüşür alacağın vereceğin varsa halledersin,hatta orada güzel günler geçirdiysen oradaki sevdiğin insanlarla vedalaşırsın.
Dönersin sonra orada yaşadığın yere evindeki eşyaları toplarsın getiriceklerini alır getirmiyeceklerinin çaresine bakarsın. Sonrasında toplanır gelirsin yeni takımına katılırsın olur biter herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha ne bileyim ilişiğini kesmek diyince ben yanlış anladım demek ki =D

Bi de yani istanbula kadar getirince anlaşmış olmalılar zaten, orada sadece resmi imzaya kalmışken vedasını edip gelseymiş diyorum, borç harç işlerini de faksla halledemez mi? Kaybettiği zamandan değil de yorgunluğundan rahatsızım ben adamın, 3 gün dha geç katılsaydı takıma ama tek yolculuk yapsaydı yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...