UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 İlk 4 hafta sert olmuş baya. 12 puanla çıkarsak efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 daha krem, parçalı ve çubuklu forma çıkıcak. güzel formalarımız olacak bence bu sene. diğer üç formayı da çok merak ediyorum çünkü orjinal parçalımıza dönüyoruz galiba. somon rengi de metin oktay'ın palermo macerasına gönderme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ben bu pembe yi sevdim ya alırım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 forma gayet güzel o kadar bıdı bıdı yapıp yorulanlara yazık :) barcelona giyince mukemmel gs giyince oğlanlar rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 1.hafta Sivas - Galatasaray 2.hafta Galatasaray - Bursaspor 3.hafta Eskişehir - Galatasaray 4.hafta Galatasaray-Gaziantepspor 5.hafta Bucaspor - Galatasaray 6.hafta Galatasaray - İ.B.B 7.hafta K.Karabük - Galatasaray 8.hafta Galatasaray - Ankaragücü 9.hafta Fenerbahce - Galatasaray 10.hafta Galatasaray - Antalyaspor 11.hafta Trabzonspor - Galatasaray 12.hafta Galatasaray - Manisaspor 13.hafta Kayserispor - Galatasaray 14.hafta Beşiktaş - Galatasaray 15.hafta Galatasaray - Kasımpaşa 16.hafta Gençlerbirliği - Galatasaray 17.hafta Galatasaray - Konyaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bir aksilik cıkmazsa bursa ve eskişehiri yenemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 iyi iyi 2. yarı bjk-fb-ts maçları içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 içerde bide yeni stadda stad gazıyla alırız 2. yarı maçları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 valla şu fikstürde sezonun ilk yarıyı ilk 2-3 te liderden büyük bir fark yemeden bitirirsek çok rahat olur 2. yarısı sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 o fikstörrr olayı yattı fenerin biliosunuz geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 fener maçının 2. yarı olması iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Yalnız derbisiz veda edicez eski stada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Beşiktaş maçı içerde olacak ilk yarı, resmi sitede de o şekilde yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ekşiden alıntı..okuyun çok iyi olmuş özellikle de son paragrafları. 2 tane duran top kullandı hagi'yi andım. arda turan çok yetenekli bir adam. türkiye'de muadili de yok. tamam belki çok pohpohlandı, ama bir o kadar da yerin dibine sokuldu. medya bile bile yaptı bunu. sinem kobal üzerinden özellikle. sinem kobal'ı tanımam etmem, iyi oyuncudur değildir bilmem. ama çok da falsosunu gördüğümüz bir hanım değil lan. arda ile ilişkisi var. ee ne güzel. bu beni bağlamaz. geçenlerde güntekin onay bir laf etmişti arda ile ilgili olarak. "fazla para alıyor, zira şampiyonlar ligi'nde maç oynamamasına rağmen aldığı paralar üst sınıf topçularla aynı." bu sözlerin bile futboldan fazla altyapısı var eminim buna. arda turan yıllık ne kadar para alıyor? reklamlardan ne kazanıyor? söyleyiver güntekin? arda'nın oynadığı topu yorumlayarak para alıyorsun sen de? kim ne diyor buna? yıllardır içinizde küçük enişte varmış da twitter sayesinde tutamamaya başlamışsınız. sergen'i çıkar ayrı ayar verme derdine düşer arda'ya, tanju'su çıkar yıldız değil o der, rıdvan çıkar sırtını sıvazlar yazılarıyla cimbom'un ortasına dinamiti bırakır. yahu cidden mesele fenerbahçe'yi yenmekse, ne bileyim buysa derdi cimbomlu'ların, günah keçisi ilan edilmemeli arda! taraftarlar. dün metin oktay ilan ettikleri adama küfürler ediyor. bıraksalar boğazlayacaklar arda'yı. ya da arda boğazlayacak onları. ne oluyoruz ya? hazımsızlık kötü be arkadaş. ben de çıkayım küfredeyim arda'ya. şuna şuna biniyorsun diyeyim. sonra da amma iyi taraftarmışım diyeyim. çıkıp tv'de küfür ediyor bozuldu bu diyeyim. hasta mıyız ya topluca? bir günde biri çıksın köşesinden arda'nın futbolu üzerine bi analitik yorum yapsın. dünden bugüne gelişimini yazsın. hani nerde? nerde ya güntekin? nerde rıdvan? nerde sergen? nerde ntvspor? nerdesiniz arkadaş?.. futbolumuzun en bilgin kişileri, dehaları. yiye yiye bitirin. arda'nın galatasaray'ı ne kadar sevdiğini bilemem. yavaş yavaş soğudunu hissetmekse beni üzüyor. yapamadıklarından dolayı mı yapılanlardan dolayı mı bilinmez. işin korkunç tarafı da şu. tek bir adamdan galatasaray'ı avrupa'da zaferlere taşımasını bekliyoruz. ligde durmadan şampiyon yapsın bizi diyoruz. romantikleşme çağımız geçti sanıyordum. ulan arda nasıl bir kadroyla oynuyor? arkasında kimler oynuyor. önce bana onu söyle de sonra ahkam kes. bugünkü maçta ne yaptı arda? stoch 2 koşu yapınca ohş diyorsun da arda 2 şut çıkarınca ama yaniye dönüyorsun. suçu galatasaraylı olmak mı bu adamın? saha içinde fuck you'lar havada uçuşurken sesin çıkmaz. arda'nın falsosunu beklersin ama. hala metin oktay diyenler var ya. ağlıyorum halimize. bir adamı hem melek, hem über topçu, hem örnek bi kişi, hem de vefalı yapamazsınız! dünyanın hiçbir yerinde yok bu. bu devirde de olmaz zaten. arda turan arda turan'dır. hagi'nin attığı gole sevinen arda ile bugün kendi attığı gole sevinen arda arasında şüphesiz ki bir fark var. bu farkda emeği geçenlere çok teşekkürler. türk spor basınından bir daha nefret ettim bu gece. ve arda, arda turan. çıkma abi florya'dan, geliştir eksiklerini. çalışınca yapamayacağın şey yok, biliyoruz bunu. gitsin cimbom'dan diyenler bugünkü maçta seni bir kez daha gördü. keşke çok farklı bir zamanda gelseydin cimbom'a. bilemiyorum abi. ama unutma istiyorum. attığın gollere, tıpkı senin hagi'nin golüne sevindiğin gibi sevinen adamlar var halen. ben de onlardanım. aldığın para umrumda değil, özel hayatın da. eleştirilerim de çok sana, ama beynim şişti yazamayacağım. abi biz ceplerinde çekirdek olan adamlarız en fazla. gece sokağa çıkıp arkadaşlarla cimbom muhabetlerinde çıtladığımız çekirdekler. cebinde çekirdek olan adamın zararı olmaz, olmaz abi. sevgisi olur. bugün zilyon tane taraftar çeşidi var. var oğlu var. durdurmak zor onları. hani koyu muhabbetler döndürdüğün, medyada ülkeye futbol öğreten adamlar var ya, senin sevdiğin, onların seni sevdiği adamlar. onlar da var oğlu var işte. sana küfreden adamdan çok da farkları var sanma! ama abi. biz var ya biz. bak gecenin kaçı olmuş. elde sigara yarın iş var. işte biz de varız be abi. biz halen çekirdek çıtlayıp senin futbolunu konuşuyoruz. bil istiyorum bunu. bil ki hakkımızı arama cesareti bulasın sahada. bil ki öğretebilme şevki doğsun kalbinde. çünkü abi bu aralar çekirdeğimiz çok tuzlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 dün yeni stadın önünden geçtim bitmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Gilean'ın cp baya iyi. Cidden yeter artık. Fener maçında Arda tekrar top oynamaya başlayınca birilerini yine ter bastı inanılmaz bir karalama kampanyası başlattılar. Burcu Esmersoy denen sunucumsu twitter'da rahat rahat giydiriyor, sorsan Galatasaraylıymiş, haha. Yazıktır günahtır, Arda ile uğraşanlar Türkiye'nin de futbol geleceğini batırıyorlar, bravo onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 trollük moda oldu irlde ya ondan. birine bok atınca iyi para kazanıyosun, gündemde kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 geçen tv 8 deki bi spor programında saffet vardı.eski gsli adam.gol kralını bobo sanıyor ardaya laf atıp duruyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 burcu diosa dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 scarlet johanson güzel değil diyebilen bir insan benim için inandırıcılığını yitirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 NTVspor'un ufak anti-GS yorumları vardı, açıkçası batmıyor da. Benim için NBA, La liga yayınladığı sürece sakıncası yok. Biraz tekel sanıp kendilerini, bakın ne kadar kurumsal ve samimiyiz mesajlarıyla sanki ülkede herkesin eli ayağıymış gibi tweetlemer, yok Sine Büyüka albüm çıkarmış onun klibini sitede yayınlamalar falan ciddiyetsiz geliyor bana. Zaten Okay Karacan'ı barındırmadıklar için kafamda -1 kredileri mevcut. Bir ton adam daha ayrılmış. Fotomaç manşetleri de başladı ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 yenilenen ntv spor sitesi de çok boktan.. hani eskiden direk ntv açıp bakardım artık mynete hürriyete fln bakıyorum tüm spor habeleri iiçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 fotomaç(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 guernica said: scarlet johanson güzel değil diyebilen bir insan benim için inandırıcılığını yitirmiştir. http://www.yuksektopuklar.net/images/stories/ayna/burcu-esmersoy-ayaklar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Hayatımda gördüğüm en haklı adam. guernica said: scarlet johanson güzel değil diyebilen bir insan benim için inandırıcılığını yitirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar