Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

bi de gs'de ortam çok karışık, bu ortamda eriyip gidebilir de selçuk. ne futbolcular gördük 1 bilemedin 2 seneye avrupa'nın devlerinde denilen. adamlar siirt köy hizmetlerinde jübilelerini yaptılar...

Selçuk şu durumda GS'yi düşünür mü bilmiyorum. Adamın gözü Avrupa'da sanki.
Mesaj tarihi:
Selçuk Trabzon'da kalmak istemiyor o kesin, şampiyon bile olsalar gidecek. Trabzonlular kızmasın ama biliyor adam klübün yapısını, iki sene sonra taraftarlar en ufak dibe vuruşta yakacak gemileri. Bu açıdan Avrupa olmazsa, bana göre adaylar Galatasaray ve Fenerbahçe. Şu an Aysal yönetimi kesenin ağzını açtı fiyat konusunda Fenerbahçe'den üste çıkabilir.

Ama Fenerbahçe muhtemelen seneye CL'de, bu avantajı var. Selçuk'un da ne kadar koyu bilmiyorum ama Galatasaraylı olduğunu herkes biliyor bizim de avantaj bu diyelim.
Mesaj tarihi:
kermit said:

olcan aydın var

evet
orta saha göbeğinden bahsederken adam kanat oyuncusu var dedi daha iyisi. :p

ha evet olcan da iyidir kendi mevkiinde. ama o ancak demirörene yar olur. antepten bize ekmek çıkmaz.
Mesaj tarihi:
Olcan Adın, bizim Özer Hurmacı gibi bişi o kadar büyütmeyin bence. Zaten Fener altyapısından çıkma bir adam ama büyük takım oyuncusu değil, yani küçük takımda saldım çayıra yapacan o yapacak bişiler yeteneğiyle ve diğerleri de onun için savaşıp top kapacak defans yapacaklar falan işte.
Mesaj tarihi:
Kazım dışında hepsi yolcu onların ya.
Arda gitmek istiyor, protokol de yapmış. Kalmaz bence.
Pino ve Kewell gönderilir.
Aydın'ı değil wingerdan topçudan saymamak lazım.

Elimizde Kazım dışında top oynayan bir kanat olmaması çok ironik ama be. :p
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Şu an Aysal yönetimi kesenin ağzını açtı fiyat konusunda Fenerbahçe'den üste çıkabilir..

galatasaray tarihin hicbir doneminde kesenin agzini acmadi, $imdi de acacagini sanmiyorum.

adamlar 500k lara oynarken selcuk 2.7m alamaz.
Mesaj tarihi:
Esh said:

nileppezdel said:

Ahah =D

Bu sene kesin açık ara şampiyon biziz hiç ümitlenmeyin zaa!

Şimdi söyleyeyim bunu, şampiyon olamazsak olanlar alıntılayıp eğlenirler ^_^

harbi acik ara oldu.

hammerzeit said:

vay fenerlilere eğlence çıktı tabi. :D
haklısın valla esh.
beşiktaş ile galatasaray öyle gaz girdiler ki biri gol rekoru kırıcaz diğeri de 17de17 yapıcaz diyorlardı.
eğlenmek hakkınız tabi bu fail takımlarla. :D

ahah

Esh beşiktaşlı değil mi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...