Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 burak tek siz hepiniz. biz de olcani falan alsak bari ya.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Gs bence Bjk'dan daha iyi durumda, en azından taze bir başlangıç yapacaklar ve hırslı bir yönetim geldi başa, tek kulvara odaklanacaklar hem de, yakında patlatırlar transferleri falan.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 alex olene kadar fenerbahce en iyi durumda.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Fener'i katmıyorum canım, biz ayrı bi kulvardayız zaten. Gs-Bjk belki bi TS arası bi kıyaslama benimkisi. Yoksa Fener nirdeeeee bunlarrr nirdeeeee eheheheh
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 calimero said: bi de gs'de ortam çok karışık, bu ortamda eriyip gidebilir de selçuk. ne futbolcular gördük 1 bilemedin 2 seneye avrupa'nın devlerinde denilen. adamlar siirt köy hizmetlerinde jübilelerini yaptılar... Selçuk şu durumda GS'yi düşünür mü bilmiyorum. Adamın gözü Avrupa'da sanki.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 benimde gözüm avrupada taliplisi çıkarsa ama lol
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Selçuk Trabzon'da kalmak istemiyor o kesin, şampiyon bile olsalar gidecek. Trabzonlular kızmasın ama biliyor adam klübün yapısını, iki sene sonra taraftarlar en ufak dibe vuruşta yakacak gemileri. Bu açıdan Avrupa olmazsa, bana göre adaylar Galatasaray ve Fenerbahçe. Şu an Aysal yönetimi kesenin ağzını açtı fiyat konusunda Fenerbahçe'den üste çıkabilir. Ama Fenerbahçe muhtemelen seneye CL'de, bu avantajı var. Selçuk'un da ne kadar koyu bilmiyorum ama Galatasaraylı olduğunu herkes biliyor bizim de avantaj bu diyelim.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kermit said: olcan aydın var evet orta saha göbeğinden bahsederken adam kanat oyuncusu var dedi daha iyisi. :p ha evet olcan da iyidir kendi mevkiinde. ama o ancak demirörene yar olur. antepten bize ekmek çıkmaz.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Zaten winger çöplüğüyüz; Pino-Kazım-Aydın varlığı yokluğu belli olmayan Arda-Kewell. Olcan birşey farkettirmez
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Olcan Adın, bizim Özer Hurmacı gibi bişi o kadar büyütmeyin bence. Zaten Fener altyapısından çıkma bir adam ama büyük takım oyuncusu değil, yani küçük takımda saldım çayıra yapacan o yapacak bişiler yeteneğiyle ve diğerleri de onun için savaşıp top kapacak defans yapacaklar falan işte.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kazım dışında hepsi yolcu onların ya. Arda gitmek istiyor, protokol de yapmış. Kalmaz bence. Pino ve Kewell gönderilir. Aydın'ı değil wingerdan topçudan saymamak lazım. Elimizde Kazım dışında top oynayan bir kanat olmaması çok ironik ama be. :p
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 BulletRide said: Şu an Aysal yönetimi kesenin ağzını açtı fiyat konusunda Fenerbahçe'den üste çıkabilir.. galatasaray tarihin hicbir doneminde kesenin agzini acmadi, $imdi de acacagini sanmiyorum. adamlar 500k lara oynarken selcuk 2.7m alamaz.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Esh said: nileppezdel said: Ahah =D Bu sene kesin açık ara şampiyon biziz hiç ümitlenmeyin zaa! Şimdi söyleyeyim bunu, şampiyon olamazsak olanlar alıntılayıp eğlenirler ^_^ harbi acik ara oldu. hammerzeit said: vay fenerlilere eğlence çıktı tabi. :D haklısın valla esh. beşiktaş ile galatasaray öyle gaz girdiler ki biri gol rekoru kırıcaz diğeri de 17de17 yapıcaz diyorlardı. eğlenmek hakkınız tabi bu fail takımlarla. :D ahah Esh beşiktaşlı değil mi?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 işte onu diyorum ben de, bizim Selçuk'u size verek, Ts'dekini biz alak.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fbdeki selcuk gs ye gelse kendi kalesine en az 3 tane atar abi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ee bizdeyken de gol atıyo Gs'ye abi, en azından risk azalır.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 mustafa sarp-selçuk takası asrın takası olur.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sarp ayhan barışa futbolu ögretirdi valla 1-2 sene önce gs ye gitse
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 SON DAKIKA: Ali Durust, Fatih Terim'e kulubun resmi teklifini sundu.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mehmet Akyüz diye bi oyuncu almışız :P linyitspor da oynuyor :).ne diye aldıysak artık :P
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gkmnozdmir Gökmen Özdemir Terim şu anda ailesiyle görüşüyor.. Teklifi değerlendiriyor.. G.Saray hayırlı olsun.. demiş
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arda ay sonunda a.madridle imzalıyormuş
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 NTVSpor Radyo SON DAKİKA: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Aysal-Terim ikilisi yarın; sezon planlamasını yapmak üzere biraraya gelecek Terim gelirse Arda kalır. :P
Öne çıkan mesajlar