Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet'teki haber ne kadar doğrudur bilmem de, birşeylerin çok ters olduğu kesin...
Belki futbolcular çapul bir taraftarın getireceği kızlara kadar düşmemişlerdir ama, bir arkadaşlık sorunu olduğu kesin...O kadar bariz kopukluk var ki futbolcular arasında, yerliler-yabancılar arasında, hocayla futbolcular arasında...Yönetim yıllardır ayakta uyuyor resmen, zannediyor ki futbolcu transfer edilince iş bitiyor, zaten Sezgin'e kızılmasının sebebi bu, çünkü futbol şubesi sorumlusu kişinin bu işlerle bizzat ilgilenmesi, futbolcularla kardeş gibi olması lazım, bir nevi menajer gibi, belki de ihtiyacımız olan budur...Keita Nonda gittikten sonra arkadaşsızlıktan şikayetçiydi, Meira zaten hep mutsuzdu, kimbilir daha neler var, yukarıdaki habere de kısmen inanıyorum ben...
Bu arada Keita da Atletico maçında tek başına oynamıştı resmen, adam yarı sahada yalnız 3-4 kişiyle boğuşmuştu, garip bir adamdı....
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

http://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&NR=1

şu videoyu izledim de üzüldüm yahu. Bi aralar ne güzel bi takımımız varmış :/

abi adam hem zenciydi hem teknikdi, hani etoodan başka örneği yok bu türün sdf. O sondaki atletico madrid maçında adamın gerisinden topla koşarak ilk adamı geçmesi falan...

nondayla iyi anlaşıyordu, güiza gibi heriften golcü türettiydi adam, nondayı da kewell istanbulda biraz daha yatsın diye yolladılar. takım kaç hafta santraforsuz oynadı. offf ta geçen seneden beri kanser.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan hakkaten ne adamdı.bizim lige cuk oturmuştu adam

herkes giderdi takımda o kalmalıydı yani.o kadro üzerine bi kaç takviye ile muthiş olacakken dağıttılar herkesi anasını satiyim

mesela culioyuda çok beğeniyorum ben.çakma maradona gibi herif :).
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız o dediğin doğru bir tespit, Culio'nun hareketlerinde koşuşunda hafif Maradona'lık var...
Topu alışı,düzeltişi vs ben benzettim biraz...
Hatta bu adamın hareketleri birine benziyor yahu diye düşündüm geçen gün,sonra hatırladım...
Tabii çakması ama fiziki olarak benzetiyorum ben de..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
 İsmail Emener 14/03/2011 - 13:19
BÜTÜN BUNLAR GAZ VERMEKTİR.BU HAFTA TAKIM FENERİ 1-0 YENER VE HERŞEY SONA ERER. AMA TAKIM UYUMU ŞART. KİM BUNDAN SORUMLU.KOCA KOCA ADAMLARA ZORLA ARKADAŞLIK ÖGRETEMEZSİN: LİSAN BİLMEDİKLERİNDEN ZOR OLUYOR BU KAYNAŞMALAR.

mantiga gel
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

yahu takımda kalmak isteyen bi adamı bu kadar övüp muthiş adamdı falan diye geri istemeniz bana garip gelio. bizde ki anelka mevzu aynı ama adam premier lige geri donmustu yine. keita sırf para için katara gitti yahu. bu kadar vizyonsuz bi adam için ağlamayın bu kadar arkasından.

abi para için oynaması kimin umrunda allasen

doguştan galatasaraylı olması gerekmiyor

şu adama zam yapıp tutucaksın yani.stancu ile yektayı toplasan bi keita etmez
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

mokoko said:

yahu takımda kalmak isteyen bi adamı bu kadar övüp muthiş adamdı falan diye geri istemeniz bana garip gelio. bizde ki anelka mevzu aynı ama adam premier lige geri donmustu yine. keita sırf para için katara gitti yahu. bu kadar vizyonsuz bi adam için ağlamayın bu kadar arkasından.

abi para için oynaması kimin umrunda allasen

doguştan galatasaraylı olması gerekmiyor

şu adama zam yapıp tutucaksın yani.stancu ile yektayı toplasan bi keita etmez
stancu yekta gayet iyi adamlar. takımın en berbat zamanında geldiler ama hemen harcamayın adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

para bakımından

eğer galatasaray kötü durumda olmasa stancu falan bu takıma gelmeyecekti.belki yekta gelirdi ama devre arası gelmicekti.bu adamlar kurtarıcı olarak geldi

bunlara verdiğin o kadar para yerine keitaya az zam yapıp elinde tutsan şuan +15 puanımız daha vardı en azından
Sosyal ağlarda paylaş

gördük mü abi gözlerini

katardaki abidik klupten 3-5 fazla almak mı daha iyi istanbulda galatasarayda kral olmuşun kalmak mı

sanki her talip olunan adamı hemen satıyoruz :)

keita tamamen yönetimin işidir.yok çirkeflik yaptı kakayı attırdı falan basın fazla yüklendi

aynı basın sarp ile ayhana muthiş ortasaha diye bahsediyor aylardır :)

baktılar galatasayda böyle bi adam var iyide performans sergiliyor tek başına takımı sırtlıyor.hemen bitirdiler
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Ben daha birinci senede katardan talip var diye gozleri $ $ olup zam isteyen oyuncuya guvenmem sahsen

Şu futbol dünyasında Mustafa Sarp para kazanabiliyorsa, Keita istediği kadar zam almalıydı. Ver gitsin. Alex sürekli zam istedi, yapıldı, performans ortada.

Futbolcu abi bu adamlar parayı sever. Mali müşavir olmuş bütün taraftarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir yabancının parayı değil de, kulübü daha çok sevdiğini iddaa etmiyorsunuz umarım?...
Lugano bile kapı kapı dolanmamış mıydı İtalyan kulüplerini, sonra tıpış tıpış imzaladı Fener'e...
Almadıklarınden değil, parası yeterli olmadığından...
Örnek mesela..Herkes için böyle bu, senin benim gibi takım tutmasını beklemiyorsunuz heralde..
Kewell bakalım seneye nerede kaç para oynayabilir, GS ile imzalamazsa...Bunun yarısı kadar alamaz şu haliyle, 2 maç var 5 maç yok...
Emre çok mu Fenerliydi, parası süperdi geldi işte...
Ama iş sadece adamı transfer etmekle bitmiyor ki...İlgilenmek lazım futbolcuyla, eğitimsiz cahil adamlar bunlar, kaprisliler, egoları tavanda...Biraz pofpoflayacaksın, yeri geldiğinde kulağını çekeceksin, çok dikkatli akıllı adamların yönetmesi lazım kulüpleri, futbolcu ilişkilerini....
Mesela Lugano son Gs maçından beri doğru dürüst kart görmüyor, demekki kulağı çekilmiş, uyarılmış...
Böyle oluyor bu işler biraz...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...