Jaxx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ahmedinejad said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17266454.asp?gid=373 metin oktay tesislerinde kadrolu pezeveng varmış. arap mehmet ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Hürriyet'teki haber ne kadar doğrudur bilmem de, birşeylerin çok ters olduğu kesin... Belki futbolcular çapul bir taraftarın getireceği kızlara kadar düşmemişlerdir ama, bir arkadaşlık sorunu olduğu kesin...O kadar bariz kopukluk var ki futbolcular arasında, yerliler-yabancılar arasında, hocayla futbolcular arasında...Yönetim yıllardır ayakta uyuyor resmen, zannediyor ki futbolcu transfer edilince iş bitiyor, zaten Sezgin'e kızılmasının sebebi bu, çünkü futbol şubesi sorumlusu kişinin bu işlerle bizzat ilgilenmesi, futbolcularla kardeş gibi olması lazım, bir nevi menajer gibi, belki de ihtiyacımız olan budur...Keita Nonda gittikten sonra arkadaşsızlıktan şikayetçiydi, Meira zaten hep mutsuzdu, kimbilir daha neler var, yukarıdaki habere de kısmen inanıyorum ben... Bu arada Keita da Atletico maçında tek başına oynamıştı resmen, adam yarı sahada yalnız 3-4 kişiyle boğuşmuştu, garip bir adamdı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Eralp said: http://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&NR=1 şu videoyu izledim de üzüldüm yahu. Bi aralar ne güzel bi takımımız varmış :/ abi adam hem zenciydi hem teknikdi, hani etoodan başka örneği yok bu türün sdf. O sondaki atletico madrid maçında adamın gerisinden topla koşarak ilk adamı geçmesi falan... nondayla iyi anlaşıyordu, güiza gibi heriften golcü türettiydi adam, nondayı da kewell istanbulda biraz daha yatsın diye yolladılar. takım kaç hafta santraforsuz oynadı. offf ta geçen seneden beri kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ulan hakkaten ne adamdı.bizim lige cuk oturmuştu adam herkes giderdi takımda o kalmalıydı yani.o kadro üzerine bi kaç takviye ile muthiş olacakken dağıttılar herkesi anasını satiyim mesela culioyuda çok beğeniyorum ben.çakma maradona gibi herif :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yalnız o dediğin doğru bir tespit, Culio'nun hareketlerinde koşuşunda hafif Maradona'lık var... Topu alışı,düzeltişi vs ben benzettim biraz... Hatta bu adamın hareketleri birine benziyor yahu diye düşündüm geçen gün,sonra hatırladım... Tabii çakması ama fiziki olarak benzetiyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 koşuş falan aynı abi. daha az yetenekli tabi.tipide benziyor adamın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=h3qW-iW026g&feature=feedrec_grec_index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 said: İsmail Emener 14/03/2011 - 13:19 BÜTÜN BUNLAR GAZ VERMEKTİR.BU HAFTA TAKIM FENERİ 1-0 YENER VE HERŞEY SONA ERER. AMA TAKIM UYUMU ŞART. KİM BUNDAN SORUMLU.KOCA KOCA ADAMLARA ZORLA ARKADAŞLIK ÖGRETEMEZSİN: LİSAN BİLMEDİKLERİNDEN ZOR OLUYOR BU KAYNAŞMALAR. mantiga gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 culiodan maradona, 62den tav$an =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mokoko said: yahu takımda kalmak isteyen bi adamı bu kadar övüp muthiş adamdı falan diye geri istemeniz bana garip gelio. bizde ki anelka mevzu aynı ama adam premier lige geri donmustu yine. keita sırf para için katara gitti yahu. bu kadar vizyonsuz bi adam için ağlamayın bu kadar arkasından. abi para için oynaması kimin umrunda allasen doguştan galatasaraylı olması gerekmiyor şu adama zam yapıp tutucaksın yani.stancu ile yektayı toplasan bi keita etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi zaten ben o videoyu sırf keita kalsaydı keşke demek için koymadım. Eskiden hakikaten iyi oynayan iddialı bi takımımız vardı. 1 sezonda ipini çektiler takımın gerizekalı yöneticiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Barış Özbek Show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ahahaha yetenek sıfır özgüven full olunca böyle oluyor demek ki :D Bakmadan pas atmış sözde ama aşırı belli etmiş, bari baksaydın pas yerine giderdi belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Eralp said: http://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&NR=1 şu videoyu izledim de üzüldüm yahu. Bi aralar ne güzel bi takımımız varmış :/ Abi aynen ya ben de hüzünlendim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Emniyet müdürlüğü, Tatlıses'e sıkılan 11 kurşundan sadece 1'inin isabet etmesinden dolayı Sabri Sarıoğlu'ndan şüphelendiklerini açıkladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Red said: mokoko said: yahu takımda kalmak isteyen bi adamı bu kadar övüp muthiş adamdı falan diye geri istemeniz bana garip gelio. bizde ki anelka mevzu aynı ama adam premier lige geri donmustu yine. keita sırf para için katara gitti yahu. bu kadar vizyonsuz bi adam için ağlamayın bu kadar arkasından. abi para için oynaması kimin umrunda allasen doguştan galatasaraylı olması gerekmiyor şu adama zam yapıp tutucaksın yani.stancu ile yektayı toplasan bi keita etmezstancu yekta gayet iyi adamlar. takımın en berbat zamanında geldiler ama hemen harcamayın adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Milliyetin haberleri çok can alıcı :) Hagi İstifa edecek diyor. Arda Atletico ile anlaştı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Stancu da Yekta da Keita`nin pozisyonunun oyuncusu degil ki ya niyeti topluyoruz bunlari.Keita adam olaydi da kalaydi zaten turkiye`de de maaslar net gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 para bakımından eğer galatasaray kötü durumda olmasa stancu falan bu takıma gelmeyecekti.belki yekta gelirdi ama devre arası gelmicekti.bu adamlar kurtarıcı olarak geldi bunlara verdiğin o kadar para yerine keitaya az zam yapıp elinde tutsan şuan +15 puanımız daha vardı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ben daha birinci senede katardan talip var diye gozleri $ $ olup zam isteyen oyuncuya guvenmem sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gördük mü abi gözlerini katardaki abidik klupten 3-5 fazla almak mı daha iyi istanbulda galatasarayda kral olmuşun kalmak mı sanki her talip olunan adamı hemen satıyoruz :) keita tamamen yönetimin işidir.yok çirkeflik yaptı kakayı attırdı falan basın fazla yüklendi aynı basın sarp ile ayhana muthiş ortasaha diye bahsediyor aylardır :) baktılar galatasayda böyle bi adam var iyide performans sergiliyor tek başına takımı sırtlıyor.hemen bitirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 keitanin nesini begenmiyodunuz lan. fenerde de alexi begenmeyen bi adam vardi. $imdi utancindan giremiyo foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Darqainu said: Ben daha birinci senede katardan talip var diye gozleri $ $ olup zam isteyen oyuncuya guvenmem sahsen Şu futbol dünyasında Mustafa Sarp para kazanabiliyorsa, Keita istediği kadar zam almalıydı. Ver gitsin. Alex sürekli zam istedi, yapıldı, performans ortada. Futbolcu abi bu adamlar parayı sever. Mali müşavir olmuş bütün taraftarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 birlikte oynadıgı yabancı oyuncuyu hazmedebilecek, gruplasmaya olanak tanımayacak turk oyunculara ve kaptanlara ihtiyacımız var. kaptanların turk olmaması takımın yararına su vakitte. servet, sabri falan kaptan oldu takıma yani. dustugumuz halin net ozeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Herhangi bir yabancının parayı değil de, kulübü daha çok sevdiğini iddaa etmiyorsunuz umarım?... Lugano bile kapı kapı dolanmamış mıydı İtalyan kulüplerini, sonra tıpış tıpış imzaladı Fener'e... Almadıklarınden değil, parası yeterli olmadığından... Örnek mesela..Herkes için böyle bu, senin benim gibi takım tutmasını beklemiyorsunuz heralde.. Kewell bakalım seneye nerede kaç para oynayabilir, GS ile imzalamazsa...Bunun yarısı kadar alamaz şu haliyle, 2 maç var 5 maç yok... Emre çok mu Fenerliydi, parası süperdi geldi işte... Ama iş sadece adamı transfer etmekle bitmiyor ki...İlgilenmek lazım futbolcuyla, eğitimsiz cahil adamlar bunlar, kaprisliler, egoları tavanda...Biraz pofpoflayacaksın, yeri geldiğinde kulağını çekeceksin, çok dikkatli akıllı adamların yönetmesi lazım kulüpleri, futbolcu ilişkilerini.... Mesela Lugano son Gs maçından beri doğru dürüst kart görmüyor, demekki kulağı çekilmiş, uyarılmış... Böyle oluyor bu işler biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar