Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Sanırım transferler ince elenip sık dokunuyor.
Baktığımda ne Stancu ne de Yekta herhangi bir hocanın beğenmeyeceği oyuncular değil. Keza Kazım yedek olarak iyi bi alternatif eleştirilere rağmen.
Bi tek gönlü olsun diye Zapata alınmıştır işte Hagi'nin. Sene sonunda yeni transferler Hagi ->out Tugay->in şeklinde oluşuma girerler diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Misimovic nasıl sakinliğini koruyor? Ben paramı alırım ense yaparım beni ırgalamaz mı diyor? Kariyer düşünmüyor mu bu adam

Misimovic ten bahsediyoruz.. Garanti parasını alıyor takır takır..

Ali Turan değil bu.. Aman nasıl olsa oynamıcam diye antreman yapmayı bırakmıyordur çatır çatır antreman yapıyordur.. Garanti parasınıda çatır çatır alıyor. Seneyede bedavaya başka takıma gidecek orda aslanlar gibi oynar..
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

adam zaten iyi, baska yere gidip orda oynar, dinleniyo iste.

adam iyi topçu tamam ama gidecek olan bavulunu toplar giderdi. adam dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelmiş işte. 3-5 hafta sonra a takımla idmanlara da başlayacak işte. burnu sürtüldü gözüyle bakın siz misi olayına. hagi de gerizekalı değil herhalde, kendini kanıtlamak için son şansını saçma sapan kaprisler uğruna harcıyacak bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

taraftarın Cana için düşüncelerini okudukça hayretler içerisinde kalıyorum, acaba ben maçlarda Cana diye başka birine mi bakıyorum ???

benim gördüğüm Cana tam bir futbol kasabı,

hemen her maçta %99,99 sarı kart, %99,98 'de kırmızı görme ihtimali var

adam bulunduğu yere bakmadan ( ceza sahası, kenar bölge, orta saha, rakip ceza sahası ... ) rakibin ayaklarına çift dalıyor, yeteri kadar uzanamaz ise bir ayağı ile mutlaka tırpanlıyor

hele defanstan top çıkarma çabaları hepten komedi, kazım canaya topu atıyor,( topu atarken geri nereye atması gerektiğini işaret ediyor ), cana daha sonra bekliyor, ne zaman kazım ofsayt olur ise o zaman atıyor, ya da öyle bir yere atıyor ki ne colin kazım ne de huseyin bolt o topu yakalayamaz

uzun lafın kısası, bu kadar kötü bir takım içinde canını dişine takarak mücadele eden Cana maalesef futbol kapasitesi ve kabiliyeti olarak çok çok vasat bir oyuncu

tabi cana'dan bahsetmişken emre çolak'ı atlamamak lazım

Cana ne kadar mücadele ediyor, topa dalıyor, kafa göz parçalıyor ise emre de o kadar toptan kaçıyor, rakipten kaçıyor, mümkün olsa stadyumdan da dışarı kaçacak

ben bu kadar korkak bir futbolcu daha görmedim, hani gölgesinden korkuyor derler ya, o bile kifayetsiz kalıyor

tabi rakiple mücadeleden bu kadar korkan bir futbolcu tehlikeli olması muhtemel pozisyonlarda o kadar cesur oluyor ki nerede bulunduğuna aldırış etmeden kaleye şut atabiliyor, gel gör ki çoğu zaman meşin yuvarlak kaleyi bulamadığı gibi aut çizgisine kadar da zar zor ulaşıyor

sonuç ; bu genç kardeşimiz kendisini hala halı sahada amatör ruh ile spor yapıyor sanıyor

yeni transferler hakkında birşey söylemek için henüz çok erken, fakat içlerinde en göze batanı Culio,

mücadele olarak çok beğendim, sanırım eskiden inşaat işçisi olmasının verdiği vucud kuvveti ile 2-3 kişi ile birden omuz omuza çakışabilip ayakta kalabiliyor,

ayrıca bileklerine de hakim, çok ince çalımlar ile kritik yerlerde adam eksiltebiliyor,

tek eksiği şut çekebilme özelliği, nedense sürekli kalecinin üzerine çalışıyor, kalenin boş olan yerlerini ya göremiyor ya da hiç düşünmüyor

son olarak Sabri'den bahsetmek istiyorum,

ultraslanın sevgilisi olmuş, maçtan önce ısınma idmanında ultraslan onu çok iyi havaya sokuyor, o gazla saha içerisinde ileri - geri durmaksızın çalışıyor,

gerek takımdaki kapasitesiz oyuncu fazlalığından, gerekse Sabrinin azimli çalışma ve tecrübe kazanımlarından, bu sene Sabrinin takım için çok kilit bir oyuncu olmasını sağladı
Sosyal ağlarda paylaş

emre konusunda katılıyorum ama cana konusunda haksızsın.

emre kendisini kanıtlamanın yolunun orta sahadan gol atmaktan geçtiğini sanıyor sanırım.adam ayağına her top geldiğinde kaleye vuruyor.vurabilse neyse helal lan deniyor en azından dersin ama o kadar güçsüz ki top kaleciye zor geliyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...