Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 M.sarpa bağırmıştı zaten diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hagi taraftar tepkisi azaltmak için kendini öne atmıstır belki kefilim ayagına ama kazım sivas maçında elle tutulur hiç bir yanı yoktu pino ve barosu izledik tek forvet.ardayı izledik.keitayı izledik en kötüsü kazımdı aralarında.butun maç dolandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ya td'nin istediği adamları almazlar istemediğini getirirler o da kullanmaz kızarsınız, istediği adamı alırlar niye aldılar her istediği alınır mı dersiniz. Yönetim futbola karışsa suç, karışmayıp hoca ne isterse alsa yine suç. Anlamadım ben bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Dartanian said: M.sarpa bağırmıştı zaten diye hatırlıyorum. Mustafa Sarp'a bağırmak Galatasaray'lılığın şartı be, floryadan içeri girmesine izin verenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ya kazımın transferinde kimin payı varsa adam değil bunda bi sıkıntı yok alayı gitsin galatasaraydan.adnan sezgin mi hagi mi kimse kazımı destekleyen taraftarda gitsin fenerli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi kazımı savunduğunun farkındasın dimi? bi kendine gel dışarı çık hava al gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ya Kazım'ı savunmuyorum ben, daha bi halt yemedi, yediği zaman konuşuruz diyorum. 2. bi şansı hak eder herkes diyorum. Pardon Red ya hangi takımı tutacağımı sana sormam gerektiğini bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bana sor demiyorum ki.kazıma sor o söylesin çok seviosun madem haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Keitayı Gioyu Misimovici disiplinsiz diye sakız çiğniyor diye yollayıp Kazımı galatasaraya getiren zihniyete kafam...... Bir de CANA REIS KAPTAN OLSUN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Abi hakkatten bişey yapmadan adamı idam ettiniz.Yapsın adam ondan sonra konuşun.Yapmazsa ve takıma faydalı işler yaparsa seneye kazım kazım sesleri yükselir tribünden.(sanmıyorum gerçi yapcağını ama olsun) Ayrıca hagi getirtti adamı eğer disiplinsiz tavırlar sergilerse gönderilir, bedavaya geldiği için de büyük bi maddi kayıp olmaz ki bedavaya gelmese ben de yönetime ve hagiye söverdim.Çok fazla duygusal yaklaşıyosunuz.Dünyada kaç futbolcu gidiyo ezeli rakibinin takımına transfer oluyo kimsenin gıkı çıkmıyo.Derseniz diğerleri disiplinsiz diye gönderildi bu geldi ama, bi bekleyin yapsın disiplinsizliğini bizim kulüp içinde de bu da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yalnız ben fenerden geldiği içni öyle demiyorum.adam kazım.ezeli rakipten adam alırsın ama kazım yani haha fenerden gelicek en faydasız adam selcuk bile ayhanı keserdi daha faydalı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hagi said: "YAPILANLARDAN memnunum. Misimovic'i yollarsak bir oyun kurucu alacağım. Bu isim Kim Kallström olmayacak. Kallström'ü istemiyoruz. Onunla Culio aynı ayarda futbolcular ve biz tercihimizi Culio'dan yana kullandık." hagi said: HAGI ayrıca Lorik Cana'nın da bundan sonra stoper olarak oynayacağını vurgularken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve ülkesine dönmek istediğini açıklayan Lucas Neill'ı da mecbur kalmadıkça oynatmayacağı öğrenildi. http://spor.milliyet.com.tr/-bir-de-oyun-kurucu-alsak-/spor/spordetay/25.01.2011/1343827/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Haydaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 allah belalarını versin ne diyim canayı stoper oynatıcak işte ayhanı kesmemek için neilide harcıcaklar gerizekalılar adam tek başına sırtlıyordu takımı geldiğinden beri ülkesine dönmek istiyor ama bence yönetim istese herturlu oynar.küstürmüş olabilirler bi tane daha neil bulamayız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ya bu Hagi'nin yaptıkları hoşuma gitmemeye başladı yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Dartanian said: M.sarpa bağırmıştı zaten diye hatırlıyorum. Sarp'a bagirdi evet, iste millet laf olsun diye konusuyor. Halbuki amaci kaleye sut cekmek olup istemsizce pas gibi giden topa dokunamayan arkadasina bagiran ve bunun gibi bilimum davranislari olan Emre gibi bir cirkef varken Kazim "kelepce" iftirasi (Sun ve Hurriyet tarafindan ozur dilendi, bknz. google) ile adi cikti simdi de istekli futboluna golge dusurulmeye calisiliyor. Kazim iyi futbolcu, ayni zamanda disiplinsiz idi. Disiplini saglayabilirsin. Su anda da bir problem yok, dolayisiyla GS taraftarinin Kazim'dan memnun olmasi gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 mokoko said: hagi said: "YAPILANLARDAN memnunum. Misimovic'i yollarsak bir oyun kurucu alacağım. Bu isim Kim Kallström olmayacak. Kallström'ü istemiyoruz. Onunla Culio aynı ayarda futbolcular ve biz tercihimizi Culio'dan yana kullandık." hagi said: HAGI ayrıca Lorik Cana'nın da bundan sonra stoper olarak oynayacağını vurgularken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve ülkesine dönmek istediğini açıklayan Lucas Neill'ı da mecbur kalmadıkça oynatmayacağı öğrenildi. http://spor.milliyet.com.tr/-bir-de-oyun-kurucu-alsak-/spor/spordetay/25.01.2011/1343827/default.htmhaydaaaaaa bune lan.abi öfff öff bu adamın amacı ne anlamış değilim yeter lan.sinirlerimi bozdu bu haber :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Wishmaster said: Ya bu Hagi'nin yaptıkları hoşuma gitmemeye başladı yalnız :) herkes duygusal baktı hagi efsanemiz diye ancak ben geldiğinden beri hiç bi yaptığını sevmedim ve gelmesine de üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 O haldeki takımı alcak düzgün td yok zaten, kalanlar arasında da GS efsanesi diye Hagi getirildi. Gider sezon sonu muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 o zaman hic getirmeselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 E kim gelseydi? Rijkaard gitmeseydi diyeceksiniz devrelerim yancak sonra dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ben abdullah avcının denenmesi taraftarıydım. Gerçi gelmezdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nileppezdel said: E kim gelseydi? Rijkaard gitmeseydi diyeceksiniz devrelerim yancak sonra dsfsd ne oldu simdi rijkaardı gonderip yarım sezon hagi'nin gelmesiyle bisey mi degisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Dartanian said: Ben abdullah avcının denenmesi taraftarıydım. Gerçi gelmezdi heralde. O gelmedi, sezon ortası gelmem dedi işte. @toggie: Ya Rijkaard yakışmıyordu bu kulübe, iyi ki kurtulduk. İyi birini bulurlar ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Dartanian said: Ben abdullah avcının denenmesi taraftarıydım. Gerçi gelmezdi heralde.reykard gidince bi gazetedeki röpörtajında teklif ederlerse gelirim diyordu.keşke gelseydi hem altyapımızıda iyi bilen bir hoca. birde nilep reykard gidince durumumuz sence daha iyimi oldu :D.şu transferleri sezon başında reykarda yapsalardı hiç bu kadar kavga gürültü olmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar