Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

hagi taraftar tepkisi azaltmak için kendini öne atmıstır belki kefilim ayagına

ama kazım sivas maçında elle tutulur hiç bir yanı yoktu

pino ve barosu izledik tek forvet.ardayı izledik.keitayı izledik

en kötüsü kazımdı aralarında.butun maç dolandı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hakkatten bişey yapmadan adamı idam ettiniz.Yapsın adam ondan sonra konuşun.Yapmazsa ve takıma faydalı işler yaparsa seneye kazım kazım sesleri yükselir tribünden.(sanmıyorum gerçi yapcağını ama olsun)

Ayrıca hagi getirtti adamı eğer disiplinsiz tavırlar sergilerse gönderilir, bedavaya geldiği için de büyük bi maddi kayıp olmaz ki bedavaya gelmese ben de yönetime ve hagiye söverdim.Çok fazla duygusal yaklaşıyosunuz.Dünyada kaç futbolcu gidiyo ezeli rakibinin takımına transfer oluyo kimsenin gıkı çıkmıyo.Derseniz diğerleri disiplinsiz diye gönderildi bu geldi ama, bi bekleyin yapsın disiplinsizliğini bizim kulüp içinde de bu da gider.
Sosyal ağlarda paylaş

hagi said:

"YAPILANLARDAN memnunum. Misimovic'i yollarsak bir oyun kurucu alacağım. Bu isim Kim Kallström olmayacak. Kallström'ü istemiyoruz. Onunla Culio aynı ayarda futbolcular ve biz tercihimizi Culio'dan yana kullandık."

hagi said:

HAGI ayrıca Lorik Cana'nın da bundan sonra stoper olarak oynayacağını vurgularken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve ülkesine dönmek istediğini açıklayan Lucas Neill'ı da mecbur kalmadıkça oynatmayacağı öğrenildi.

http://spor.milliyet.com.tr/-bir-de-oyun-kurucu-alsak-/spor/spordetay/25.01.2011/1343827/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

allah belalarını versin ne diyim

canayı stoper oynatıcak işte ayhanı kesmemek için

neilide harcıcaklar gerizekalılar

adam tek başına sırtlıyordu takımı geldiğinden beri

ülkesine dönmek istiyor ama bence yönetim istese herturlu oynar.küstürmüş olabilirler

bi tane daha neil bulamayız valla
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

M.sarpa bağırmıştı zaten diye hatırlıyorum.

Sarp'a bagirdi evet, iste millet laf olsun diye konusuyor.

Halbuki amaci kaleye sut cekmek olup istemsizce pas gibi giden topa dokunamayan arkadasina bagiran ve bunun gibi bilimum davranislari olan Emre gibi bir cirkef varken Kazim "kelepce" iftirasi (Sun ve Hurriyet tarafindan ozur dilendi, bknz. google) ile adi cikti simdi de istekli futboluna golge dusurulmeye calisiliyor.

Kazim iyi futbolcu, ayni zamanda disiplinsiz idi. Disiplini saglayabilirsin. Su anda da bir problem yok, dolayisiyla GS taraftarinin Kazim'dan memnun olmasi gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

hagi said:

"YAPILANLARDAN memnunum. Misimovic'i yollarsak bir oyun kurucu alacağım. Bu isim Kim Kallström olmayacak. Kallström'ü istemiyoruz. Onunla Culio aynı ayarda futbolcular ve biz tercihimizi Culio'dan yana kullandık."

hagi said:

HAGI ayrıca Lorik Cana'nın da bundan sonra stoper olarak oynayacağını vurgularken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve ülkesine dönmek istediğini açıklayan Lucas Neill'ı da mecbur kalmadıkça oynatmayacağı öğrenildi.

http://spor.milliyet.com.tr/-bir-de-oyun-kurucu-alsak-/spor/spordetay/25.01.2011/1343827/default.htm
haydaaaaaa bune lan.abi öfff öff bu adamın amacı ne anlamış değilim yeter lan.sinirlerimi bozdu bu haber :S
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Ben abdullah avcının denenmesi taraftarıydım.

Gerçi gelmezdi heralde.
reykard gidince bi gazetedeki röpörtajında teklif ederlerse gelirim diyordu.keşke gelseydi hem altyapımızıda iyi bilen bir hoca.

birde nilep reykard gidince durumumuz sence daha iyimi oldu :D.şu transferleri sezon başında reykarda yapsalardı hiç bu kadar kavga gürültü olmayacaktı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...