UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o değilde scout gs yine fena patlamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SeaGle said: Fenerliler de yeni stadı 3 yılda ancak hazmedecekler herhalde sizede yaranılmıyo. veda ediorz eski stadınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ulan bu gs birinci ligde tutunamıcak ha bu gol yenirmi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 HAHAHAHAHAHA abi yazık guluyorum ama yazık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aykuttan tam bir yeto atlayisi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gülün gülün, ben de gülüyorum. nasıl bi takımız yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Aykut gol yiyecek dedim, 2 adam basıyor herife, çeza sahası çizgisinde adam. Haaala açılıyor herif ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ajax da bi 5 ler heralde açılış maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Açılış maçı ya insaf ederler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 zanı aldığınız için çok teşekkür ederim yaa gerçekten 6 hafta yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gokhan kirildi asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ahaha orta sahadan vurdu adam top havadayken içim gitti bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Taraftar kendi arasında kavga ediyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 umarım ikinci gol gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şekerspor da bildiğin kasap ha. Adamlar dakika başına ortalama 2 faulle oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 devrede kazim girer, aliriz maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SeaGle said: Taraftar kendi arasında kavga ediyo ya protesto edenlerle, yönetim fanboileridir. neden açılışa bilet satılmıyor sanıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Trt spikeri : "Ajax açılışta maçın açılış maçı olduğu bilincinde oynarsa memnun oluruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 lan insan para verir son maçımız insaf edin felan der.bune lan şekerspora yeniliyoruz hemde samiyendeki son maçımızda.ben o maçta oynayan bir oyuncu olsam futbolu bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 beypaZAAAAAAAArı şekerspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kupa maci di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gol sonrası polatın tepkisi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 devre arasında iyi gider http://www.beypazarihabertv.com/files/beypazari%20maden%20suyu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Esnaf said: lan insan para verir son maçımız insaf edin felan der.bune lan şekerspora yeniliyoruz hemde samiyendeki son maçımızda.ben o maçta oynayan bir oyuncu olsam futbolu bırakırım Zaten Hagi-Arif-Hakan'ı şimdi koysan şunlardan çok daha iyi oynarlar. Efsaneler maçını izlerken dedim ben şu an GS futbolcusu olsam ve o kötü oynayanlardan olsam, utanırım bi daha çıkmam sahaya yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Öyle ilk yarının son dakikalarında bi değerlendirme yaptık arkadaşlarla. Giden Gelen Rijkaard Hagi Leo Franco Yok Elano Kazım Keita Serdar Özkan Misimoviç Culio Baros(sakat) Mehmet Batdal Mehmet Topal Musa Nonda Yok Dos Santos Yok Jo Yok Galatasaray Salatasaray Yani 2. lig takımına yenilmemizden daha doğal ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar