Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Abi offff saçmalamışlar gene defans, orta saha, kale facia içindeyken misimovic varken ofansif orta ne ya. Bide
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bizim millette adamin ayagini ne kadar degil uzvunu ne kadar kullandigiyla ilgilenir olmus.
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adam seviliyomuş orda maşallah hadi hayırlısı inşallah
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 orta saha solda forma giyiyormuş clujde.sanırım defansın solunda oynatmak için aldılar.geçen yıl caner gibi buda patlar
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 çağlar sakatlandı diye hızlıca bitirilmiş olabilir bu transfer. Sonuçta solda yine alternatifsiz kalmıştık, eğer bek oynayabiliyorsa iş yapar.
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 valequenta said: bizim millette adamin ayagini ne kadar degil uzvunu ne kadar kullandigiyla ilgilenir olmus. Hemen troll lemeyin komik fotoydu koydum. Kaç tane futbolcunun böyle fotoğrafı var. Sıradışı bir fotoydu komikti. - Adamın nası olduğunu bilmiyoruz şimdi belli olmaz ama galatasarayın kaybettiği pek bir şey yok ( yabancı kontejyanı ve giden şampiyonluk dışında ). Adam Ardanın 1/10 u ücret alıyor.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 O foto adam futbola 17 yaşında başlamadan önce inşaat işçisi olduğundan dolayı çekilmiş heralde.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Hangi Arjantinli iş yaptı şu ülkede allahım ya, Formica falan olsa en azından biraz heyecan yaratır da gittik Romanya takımından göbekli herifi aldık
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu formica ve biglia yattı heralde.gene son gün getirmek gibi bi mallık yapmazlar umarım
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://i.imgur.com/WScW9.jpg abi bu ne?? fb formasının aynını yapsaymışsınız.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 1964 stadin ali sami yen olarak tekrar acilmasi.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bu arada formanın adı "Ali Sami Yen’e Veda Türk Telekom Arena’ya Merhaba" ?? nası kotu bir isimdir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben ümidimi kestim aga. bi 15 sene şampiyon olamayız. o döneme giriyoruz gibi geliyore.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ondan sonra bi şahlanırız 5 sene şampiyon olur bi de şampiyonlar ligi şampiyonu olan ilk takım oluruz. nası olsa bizden başka takım yok memlekette. aynı ayar takılırız.
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Deathblade said: valequenta said: bizim millette adamin ayagini ne kadar degil uzvunu ne kadar kullandigiyla ilgilenir olmus. Hemen troll lemeyin komik fotoydu koydum. Kaç tane futbolcunun böyle fotoğrafı var. Sıradışı bir fotoydu komikti. - Adamın nası olduğunu bilmiyoruz şimdi belli olmaz ama galatasarayın kaybettiği pek bir şey yok ( yabancı kontejyanı ve giden şampiyonluk dışında ). Adam Ardanın 1/10 u ücret alıyor. Ben seni kastetmedim de neyse. %90 ustu civari mac oynama ve ilk 11 de cikma istatistigi olan bir adam. Sarp-ayhan-b8 cart curt gibi bir cok isimden iyi olma olasligi cok yuksek ve ilk 8 e girmemize yardimci olabilecek bir futbolcu olmasi ihtimal oldugu icin sevinebiliriz. Ha bunun yaninda cok mala vuruyorsa sorun yok, kirik topcu aramiyoruz zaten.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yahu adam sol kanat kariyerinde toplam 6 golu. 28 yaşında ve de bu adam. ne bekliosunuz bole bi adamdan. bide 2m € verilmiş.
guernica Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 iyi mala vuruyormuş dendi mi? sdfhsdfhds bir de yekta için 5 milyonu getiren alır demiş kasımpaşa başkanı. ona da bir zaaaa diyip raide gidiyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ronaldinho -> gs soylentileri var. taffarel falanda devredeymiş ikna çalışmalarında.
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Ronaldinho`nun daha bugun koyune geri doncegi aciklandi
Öne çıkan mesajlar