Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arda lütfen oynamasın, bi kerecik olsun cahil gazını kontrol etsin de form tutmadan pat diye derbiye çıkıp kendini paralayıp tekrar sakatlanmasın. Lütfen şu aptallığından kurtulsun ya :(
Mesaj tarihi:
toggie said:

Baros oynasın yeter ya. Tek basına kevgire cevirir Besiktas'ı. Zaten adamlarda 35 tane sakat var kim cıkacak acaba sahaya.

q7 bobo nihat olmıcak
gerisi var beşiktaşta
Mesaj tarihi:
toggie said:

Baros oynasın yeter ya. Tek basına kevgire cevirir Besiktas'ı. Zaten adamlarda 35 tane sakat var kim cıkacak acaba sahaya.

sezon başından beri 3 maç oynamamış sakatlıktan yeni cıkan sonra tekrar sakatlanan baroşa güveniyorsanız işiniş yaş . baroşa kötü demiyorum çok iyi forvet ama bu maç vasatı geçemez eğer oynarsa hatta tekrar sakatlanabilir
Mesaj tarihi:
Q7 ve Bobo besiktas'ın 80% i zaten. Kalan 20% de Ernst ve Guti.
Baros 3 sene mac yapmasın, cıktıgı ilk macta Besiktas'a en az 2 tane sallar. Adam bu sene hic oynamamıs mesela ama ligde 6 golu var. Reis <3
Mesaj tarihi:
Baros lütfen OY-NA-MA. Gene gereksiz bir sakatlık yaşar sonra neme lazım. Kendilerine bakmayı bilmeli futbolcular. Hadi Türkler bilmiyor gaz oluyorlar falanda, bari Baros sen yapma.
Mesaj tarihi:
Besiktas taraftarinida ozellikle bu yuzden sevmem. Dk 45 alakasiz bi penaltiyla mac kazanir, biz verilmeyen 2 penaltiyla 2 puan kaybederiz, aramizdaki puan farki 4 - bizim sampiyonluk dusunmemiz komikken kendileri dusunur ve klasik "amaaa bizim serefli ikinciliklerimiz var QQ" sozleri bi sure rafa kalkar.
Mesaj tarihi:
bu hafta kritik hakkaten

gs bile ufaktan ortak olmaya aday

kayseri-bursa

haftayada bursa-beşiktaş

fener ve trabzonun fikstürü bilmiyorum.fener ztn puan kaybetmeye musait takım.trabzonunda sağı solu belli olmaz suan iyi olsalarda
Mesaj tarihi:
ilk golü atarsak çok rahat maç olur onun dışında fener maçındaki gibi 0-0 gibi bir skor bekliyorum ben.yada servet yine saçma sapan bi hareket yapar 1-0 yeniliriz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...