nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 UltrAslan net yetersiz de Galatasaray kadrosu iyi falan değil yani. Alparslan sonrası UA'nın yenidne yapılanıp 2000'li yıllara dönmesine gelene kadar önce bir yönetim, takım, floryadaki düzen yeniden yapılansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sen 2000'de ki kadroyu unut şuanda ki Hagi segmentindeki adamların hangi takımlarda oynadığı belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: kithnoss said: Mal mal konuşma toggiebutonuna abandım ve terbiyeni takın gerçekten insanlara hakaret etmeye hakkın yok seviyeli ol... +1 şurda tartışmayı bilmeyen adamın yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: Sen 2000'de ki kadroyu unut şuanda ki Hagi segmentindeki adamların hangi takımlarda oynadığı belli :) kadroyu demiyorum ki taraftar o zamanki performansından uzak. Taraftarın rakibi boğup takıma desteği takım avrupanın en iyi kadrolarından birine sahip olmasa da olmalı. Newcastle küme düşerken stadı full doluyordu. Takıma destek, taraftarlık o olmalıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Kusura bakma da kapalı tribünün içindeki rant kavgaları yok değil Ultraslan'a bağlılık konusunda da sıkıntılar var bu bir gerçek ilk önce taraftar kendi içinde birliği sağlamalı sonra da stad içinde ki senkronu tuttrmalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 E tamam neyn kusuruna bakıcam onu anlamadım, ben de bunlar olmamalı taraftar eskisi gibi desteklemeli diyorum ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kusura bakma lafın gelişi canım :) ama düşün ben fenerbahçeli olarak bu sıkıntıları rahatça görüyorum bazı kişiler göremiyor değişik bir durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: toggie said: LucifeL takım manisaspora yeniliyor? Ne yapsın adamlar butun stadı cimbom oley diye inletsin mi? Ne bakliyosun yani? Taraftarlıgı sadece stadda bagırmak mı zannediyosunuz siz gercekten? Yooo neden öle düşüneyim ki sen maçlara gidiyorsun bildiğim kadarı ile sence takımın geri de iken böle karşı takıma baskı oluşturan takımın itici gücü olan bir taraftar performansını son 3 senede kaç kez yaşatmış olabilir ki Galatasaray taraftarı? Bunu bizim Fenerbahçe taraftarı geçen sezonun son 8 iç saha maçında yaptı ama bütün sezon piyasada yoktu bu sene ki derbilerde öle aynı srun Fenerbahçe taraftarında da var... bahsettigin taraftar 10 senedir yok o tribünde. ama biz 10 senedir bu kadar kotu duruma dusmedik. tribünlerde eski günleri beklemek artık hayal. hele yeni stadla birlikte iyice hayal. ingiltere yolunda ilerliyoruz tribün isinde iste. bence cok iyi boylesi. kale arkası bagıracak adamlarla dolar, diger tribünler de oturarak rahat rahat macını izler. taraftar artık ancak isler iyi gittiginde bagırıyor. bir de mac baslarında uclu ceker iste. derbi maclarda biraz rakibe rezil olmayalım gibisinden gaza gelinebilir. bir de deplasmana gidenler bagırır. oyle yani. takım gerideyken tabi desteklemek lazım takımı, geri cevirebilirsin sonucta 1-0'dan da 3-0'dan da. ama onemli olan burda taraftarın takımdaki oyunculara guvenini yitirmis olması. su saatten sonra bagırsan da fayda etmiyor yani. tepki koymak icin bagırıyor simdi taraftar da. yuh cekmek icin bagırıyor haklı olarak. yani taraftar taraftarlıgını yapmazken burda nasıl elestirirler yorumu yanlıs. taraftar her kotu gidiste ekstradan sabır gosterdi. hatta hala sabırlı bence. goruceksiniz haftaya yine dolacak o stad. sene sonuna kadar boyle gitsek bile dolacak yani. ama eger hala sorunu cozmek adına girisimlerde bulunulmazsa iste o zaman sabır falan kalmaz kimsede. ben mezun oldgumdan beri maclara dogru duzgun gidemiyorum. zaten uzun bir sure yurtdısında oldugum icin gidemedim. simdi de vakit yok. ama ozledim tabi, yeni stada gideriz kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 toggie said: LucifeL said: toggie said: LucifeL takım manisaspora yeniliyor? Ne yapsın adamlar butun stadı cimbom oley diye inletsin mi? Ne bakliyosun yani? Taraftarlıgı sadece stadda bagırmak mı zannediyosunuz siz gercekten? Yooo neden öle düşüneyim ki sen maçlara gidiyorsun bildiğim kadarı ile sence takımın geri de iken böle karşı takıma baskı oluşturan takımın itici gücü olan bir taraftar performansını son 3 senede kaç kez yaşatmış olabilir ki Galatasaray taraftarı? Bunu bizim Fenerbahçe taraftarı geçen sezonun son 8 iç saha maçında yaptı ama bütün sezon piyasada yoktu bu sene ki derbilerde öle aynı srun Fenerbahçe taraftarında da var... takım gerideyken tabi desteklemek lazım takımı, geri cevirebilirsin sonucta 1-0'dan da 3-0'dan da. ama onemli olan burda taraftarın takımdaki oyunculara guvenini yitirmis olması. yani taraftar taraftarlıgını yapmazken burda nasıl elestirirler yorumu yanlıs.Güven konusunda pek tabi haklısın bu bir lafım yok ama şunu söylüyorum bende eğer ölümüne yensende yenilsen yanındayız vs diyip biz Galatasaraylıyız diyip de taraftarlık görevini yerine getirmezsen ki bunu yapman taraftar sayıs fazla o zaman eleştirmeyeceksin benim düşüncem bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İngiltere'de taraftarın rakibe ve hakeme baskısı daha iyi yalnız buradan. Öyle rerörereö bağırarak yapılmıyor o işler, adamlar bilinçli ıslıklarla bağırıp bir yandan marşlarıyla destek oluyorlar. Oradaki atmosfer çok daha güzel yani. Cehenneme çevirmek lazım değil illa stadı, takıma destek olup rakibi baskı altına almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bi de yapabilseler bizimkiler de yapamıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu tepkiyi koyabilecek, takımının köklerine sahip çıkabilecek en isabetli taraftar Galatasaray taraftarıdır, Manu'nun White Knights oluşumu gibi bir tepki koyabilirler, maça gelirsin, gollere sevinirsin tepkini gerekli yerlere yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: toggie said: LucifeL said: toggie said: LucifeL takım manisaspora yeniliyor? Ne yapsın adamlar butun stadı cimbom oley diye inletsin mi? Ne bakliyosun yani? Taraftarlıgı sadece stadda bagırmak mı zannediyosunuz siz gercekten? Yooo neden öle düşüneyim ki sen maçlara gidiyorsun bildiğim kadarı ile sence takımın geri de iken böle karşı takıma baskı oluşturan takımın itici gücü olan bir taraftar performansını son 3 senede kaç kez yaşatmış olabilir ki Galatasaray taraftarı? Bunu bizim Fenerbahçe taraftarı geçen sezonun son 8 iç saha maçında yaptı ama bütün sezon piyasada yoktu bu sene ki derbilerde öle aynı srun Fenerbahçe taraftarında da var... takım gerideyken tabi desteklemek lazım takımı, geri cevirebilirsin sonucta 1-0'dan da 3-0'dan da. ama onemli olan burda taraftarın takımdaki oyunculara guvenini yitirmis olması. yani taraftar taraftarlıgını yapmazken burda nasıl elestirirler yorumu yanlıs.Güven konusunda pek tabi haklısın bu bir lafım yok ama şunu söylüyorum bende eğer ölümüne yensende yenilsen yanındayız vs diyip biz Galatasaraylıyız diyip de taraftarlık görevini yerine getirmezsen ki bunu yapman taraftar sayıs fazla o zaman eleştirmeyeceksin benim düşüncem bu şekilde. elestirmezsen de taraftarlık gorevini yapmıs olmuyorsun. takımın kotuye gittigini bile bile hersey supermis gibi futbolculara destek olmak takıma zarar verir. taraftar da takımdan once oyuncuyu dusunecek degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Incoming piramit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu takımın Rijkaard döneminden beri 4 oyuncusu var, Keita-Kewell-Baros-Arda. Asla bir sistem oluşmadı bile, Keita satıldı, Baros ve Arda sakat, Kewell'da kondisyon yok. Ben Kasımpaşa'ya bile yenilsen şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 GS taraftarının anlayamadığı nokta şu. Stada gelip takıma destek olmak demek futbolculara destek olmak demek değildir, Galatasaray'a destek olmak demektir. Birkaç çapulcu bu formayı hak etmiyor diye takımımızı desteklemeyecek değiliz. Stada gelirsin, bireysel olarak protestoları yaparsın yöneticiye futbolcuya, ama takımını da sonuna kadar desteklersin yani. Mustafa Sarp oley diye bağırın demiyor kimse, cimbombomum oley diye bağırması lazım taraftarın, bunu bağırınca o karaktersizlere prim vermiş olmuyor taraftar. Bu anlaşılsa her şey güzel olcak. Bir de piramit yapmayın sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya nilep dunya barış kardeşlik mesajlarıyla olmuyor bu iş ben şahsen evde bile deliriyorum.dum aslında.manisa maçını pek ciddiye almadım gülüyorum artık fakat bu haftaya kadar her maç evde taklalar atarak oksijen tüpleriyle maç izliyorum hele ki tribünde olsam.sahaya bombalama atlardım herhalde :).ztn o yuzden maçlara gitmiyorum taraftarın hepkisi gayet haklıdır ve normaldir galatasaray kaleye şut çekemeden atak yapamadan yeniliyor artık.desteklencek bir yanı yok ve uzun bir zamandır rahat galibiyetimiz yok.hani taraftarın çoşacağı rahatlayacagı bir maç olmadı hiç.hep sinir stres spazmlar hani belki kasımpaşa taraftarı olsak problem değilde bu takım galatasaray.dunya kupasını almasını beklemiyoruz.fakat şu ligde bile tutanamayan galatasraya herturlu tepki verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bizim taraftar oyuncularıyla çok özdeşleşiyor; herkes bir Kewell bir Baros olsun bekliyor yeteneksiz olsa bile karakter olarak. Misal Guti için Bjk tribününde, Niang için Fener tribününde bir şov, özel bir tezahurat görmüyorum ben. Oyuncuları bu kadar sevmek güzel birşey ama, maks 4 yıllık adamlar bunlar ben de şahsen çok sevsem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 onun sebebi diğer hiçbirinin bi neil kewell baros kadar mucadeleci olmaması adamlar 40 yıllık galatasaraylı gibi çatır çatır savaşarak oynuyorlar her maç bizim nazlı futbolcuların ruh haline göre performansları.canları isterse oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 BulletRide said: Bizim taraftar oyuncularıyla çok özdeşleşiyor; herkes bir Kewell bir Baros olsun bekliyor yeteneksiz olsa bile karakter olarak. Misal Guti için Bjk tribününde, Niang için Fener tribününde bir şov, özel bir tezahurat görmüyorum ben. Oyuncuları bu kadar sevmek güzel birşey ama, maks 4 yıllık adamlar bunlar ben de şahsen çok sevsem deNeden öle diyorsun bizim tirübünde beni yak kendini yak Mamadou Niang tezarühatı var da çok yaratıcı olduğu için pek bağırmıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 BulletRide said: Bizim taraftar oyuncularıyla çok özdeşleşiyor; herkes bir Kewell bir Baros olsun bekliyor yeteneksiz olsa bile karakter olarak. Misal Guti için Bjk tribününde, Niang için Fener tribününde bir şov, özel bir tezahurat görmüyorum ben. Oyuncuları bu kadar sevmek güzel birşey ama, maks 4 yıllık adamlar bunlar ben de şahsen çok sevsem de beşiktaş taraftarı herhalde nouma ve q7 ile çok özdeşmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 @Red: E bence de haklı tepki, tepki göstersinler ama tepki göstercez diye takıma desteği bırakmasınlar. İşler iyi giderken de destek yok ki artık adam gibi. Eski günlerini çok aratıyor taraftar, onu diyorum. Yoksa ben olsam ben de Servet'e her top gittiğinde yuhalardım ona bir lafım yok. Demek istediğim saldır cimbom diye bağırmamanın bahanesi "Ayhan servet Sarp çok ruhsuz, kazmalar, takım kötü" olmamalı. Alakasız şeyler çünkü, aşkımız renklere, onlara değil sonuçta bağırınca da Galatasaray için bağırıyoruz o sefiller için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 var her takımda malesef bu oyunculara ozel ilgi. ya tabi ki taraftarın bi oyuncuyu sevmesi guzel. hem oyuncu icin hem takım icin. zaten takımı icin iyi seyler yapan adamı yanına alıyor taraftar. ama bence artık bitmesi gereken seyler var. mesela havalimanında oyuncu karsılama donemi bitmeli. lincoln icin neler yapıldı neler. ulan lincoln kim be? gecen gun bjk seyircisiz mac yaparken mesela tribüne forma seklinde pankart koymuslar, quaresma 7 yazıyo. cok gereksiz yani. taraftarda futbolcu sevgisi olur ama boyle abartılan baska yer de yok dunyada. hagi'nin oynadıgı futbol ve kazandırdıklarına oyle bir alısmısız ki, her gelen 10 numaralı futbolcuyu aynı seyleri yasatacak umuduyla gecinip gidiyoruz. bu da hep futbolda 10 yıldır degisen olayları gormezden gelmemize sebep oluyor. galatasaray'da cok cok radikal seyler olması lazım degisimin yasanması icin. oyle yonetimin futbolcunun gitmesiyle duzelecek seyler degil. liseyi kulupten ayrı tutacak adımlar atılmalı. kulubun gercek sahibinin halk oldugu gosterilmeli. buna sesini cıkaracak olan adamın da dili kesilmeli yani. bunlar hemen olacak seyler degil ama artık kıyısından kosesinden birileri kazmayı vurmaya baslasın. ama 3 sene ama 5 sene. buraya kadar sabredildi yine sabredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi taraftar takıma destegini cekmis falan degil sacmalamayın. yine soyluyorum stada girip bagırmak degildir takımı desteklemek. stadı doldurmak bile destekledigini gosterir. 3 sene once sampiyon olurken de tribünden cıkan ses bundan fazla degildi yani. hala eskisi gibi degil tribünler diyip durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 toggie said: gecen gun bjk seyircisiz mac yaparken mesela tribüne forma seklinde pankart koymuslar, quaresma 7 yazıyo. cok gereksiz yani. taraftarda futbolcu sevgisi olur ama boyle abartılan baska yer de yok dunyada. bjk hiç seyricisiz maç yapmadı kasımpaşa maç oynarken kondu o forma.. hem imza töreninden kalma bişey o taraftarın değil yönetimin yaptığı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar