aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 konuştuk biz bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Lan biz neler konuşuyoruz neler dönmüş vay anasını, Adnan Sezgin'le Şekip Mosturoğlu'nun menajerlik şirketleri mi ne varmış ortak, kanaltürkte deli kavga var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben de onu dinliyorum da mosturoğlu rehaya ayar veriyo asadfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Reha rating uğruna attı kendini meydana da, Şekip sağlı sollu vuruyor AHAHA beyler adam avukat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yeni açtım ben olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Abi işin güzelliği o zaten, olayın ne olduğu belli değil Aha Sezgin de bağlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 harbi lan ortalık neymiş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 demekki adnan aradığına göre. adnan türkiyede ve transfer yapmak için yurt dışında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahahaha kadın programlarından beter ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 4Ever said: demekki adnan aradığına göre. adnan türkiyede ve transfer yapmak için yurt dışında değil "türkiyeye yeni geldim yayının başını bile izleyemedim" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahahaha reha adamın her kelimesinden sonra bi saniye dinleyin diyo, sonra da ortamı germeyin diyo durup dururken, adamı konuşturmadın ki lan neyi gerilsin. adam sakin sakin anlatıyo halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Rewendor said: 4Ever said: demekki adnan aradığına göre. adnan türkiyede ve transfer yapmak için yurt dışında değil "türkiyeye yeni geldim yayının başını bile izleyemedim" dedi o zaman jojomosicmiydi neydi o adamla geldi herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Garbage'a yollasınlar bu konuşmayı ya, konu belli değil daha giydiriyorlar turn-based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aquila said: ahahaha reha adamın her kelimesinden sonra bi saniye dinleyin diyo, sonra da ortamı germeyin diyo durup dururken, adamı konuşturmadın ki lan neyi gerilsin. adam sakin sakin anlatıyo halbuki. reha haksız olduğunu biliyo da o yüzden konuşturmak istemiyo. adama ulaşamamışlar telefonda sonra da "cevap hakkını kullanmak istemedi" diye palavra sıkmışlar şimdi onu örtmeye çalışıyor reha. O değil de adnan söz verdi eğer menajerlik şirketi varsa kanıtlanırsa futboldan çekilecekmiş lan, adam adına bi şirket mi kursak napsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bence Reha konuyu bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reha neyi biliyo ki konuyu bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Çekip Mosturoğlu iyi konuştu ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bu adam Atina muhabirliğini bıraktığında Yunanistan'la aramız düzelmişti lan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şekip takır takır çarpıyo lafları rehaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Reha ağlayacak şimdi :D abi ne olur kabul edin diyecek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Beyler adam ezdi Yürü lan Şekip fenerlisin falan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Şekip ne bozdu lan rehayı :D şaşırdı adam öylemi dio uahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bi adnan bi şekip sağlı sollu dövüyolar ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 OFF ADNAN SEZGİNİN FOTORAF COK KOMİK LAN AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 galiba kulaklıktan saçını düzelt, yanı kalkmış dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar