Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3200 nasıl sizce kullanan varmı

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

arkadaşta vardı oldukça kullanışlı bi telefon yani her ihtiyacını karşılar .. kamera kulanmıcam diyosan 3100 al hem daha ucuz ozelliklerde aynı[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

6610 al ben kullanıyorum memnunum
ama kamerası yok
sana en güzel 6600 gider
ya da 3650[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Ben kullanıyorum, gayet güzel fakat sadece kamerası biraz dandik. Olacak artık o kadar. Bu arada yanında kağıt kesme hedesini veriyorlar istediğin yerden bir şeyler kesip kapağın içine koyabiliyorsun. Ben South Park kapağı yaptım mesela süfer oldu, ön tarafta bizim Cartman hede hodo arka da da chief var, sağ gözü tam kameranın üstüne geldi cyborg gibi bir şey oldu ;). Ha bir de hafızası kötü (1mb) ama dersinki "baane lam ben 20 tane oyun mu yükleyecem, isterse 1kb olsun" koş al hemen.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3200 kullaniyorum. Gayet memnunum. Kapak kesicisi de oldukca kullani$li. Aydinlatma olayi var. Radyosu var. Kamerasi, MMS olayi var. GPRS destegi var... Var da var yani. $eker bir$ey :)[signature][hline]tHe Original fi$h®

wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu thread ile kapak kesiciyi hatırladım, baktım ki ön kapağı kesenin üstteki birkaç dişi gitmiş yani kağıdın üst tarafını kesmiyor, pöff :|. Neyse o kadarını da manuel yapacağız artık :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Ama kapagi cabuk ciziliyor, yaptigin kapaklar net gozukmeyebiliyor. Dikkat etmek lazim..[signature][hline]tHe Original fi$h®

wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.

Sosyal ağlarda paylaş

kapak harbiden hassas
objektif çizilse bişey değişmiyor çünkü fotoğraf kalitesi onu yansıtacak kadar değil
hafıza kimine göre az kimine göre yeterlibende c62 den kurtulup 3200 aldım pazartesi günü telefonuma kavuşuyorum
tavsiye ederim
fiyatı iyi[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes telefonu tavsiye etmeyi biliyo 6230 derim 6600 derim 3660 derim ya bi düşünsenize herkes o kadar özellikli telefonu kullanmaz yada maddi durumu o telefonlara yetmiyodur yada telefona o kadar çok para vermeyi düşünmüyodur
zaten açıklamış pahalı istemiyorum diye..[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...