Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1432802134489 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 macı izlerken gulmustum ben de. bu adamın sesi cok gidiyo bu sekilde. macın da heyecanı var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 maçta ben kopmuştum bunu duyuncaki 2-3 defa daha oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hehe fena cırtlıyor melih gümüşbıçak hahah. Ama helal olsun herife tempolu şekilde yüksek sesle 90 dakika boyunca maçı anlatmak zor. Adam arada cırtlıyo o da komik oluyo maç heyecanı arasında. Ekstra geyik işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi bir tek maç spikerini beğeniyorum, o da murat kosova. hele ligtvde son dönemde başlayan "birbirlerine çok haklısın diyip duran 2 spikerli maç anlatımı" faggotry'si direk ölüm, lig bitmeden ligtv kapattırdı insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 2 spiker olayı harbiden çok başarısız, uyuz oluyo insan izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 adamda dogustan auto-tune varmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya bu adam fanatik fenerli olmalı diye düşünmüştüm maçı izlerken. bi pozisyon olduğunda da "gökhan gönül... gökhan vurduuuu defanstan sektiiii ALEX YETİŞEMİYOR TOP ORTADA KALDI KİMSE YOK MU O TOPA VURACAK KİMSE YOK MU" demişti ahah. "BURSADAN HABERLER VAR BURSADAN HABERLER VAR" diye hoplamıştı bi de. yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ercan tanerin ustune dunyada yok baska spiker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 bu arada Melih galatasaraylı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 diğeridir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 iki melih var iste biri gsli digeri fbli. bu macta sesi giden melih gsli olan. ama ikisi de tuttugu takımı anlatırlarken belli etmiyorlar, iyi spikerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 adam işine kendini kaptırıyo işte gaza geliyo kendi takımı olsun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 melih gümüşbıçak beşiktaşlı melih şendil fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar