Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

David Villa Barcelona'da

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Yani diğer tarafta da dedim, buraya da yazayım.

Arsenal Ibrahimovic'i istiyormuş. Barcelona zaten Fabregas'ı istiyor.

Ibrahimovic + Para ile Fabregas takası gerçekleşebilir.

Bunun yanında Ibrahımovic+Yaya Toure ile Fabregas'ta olabilir, buna para da girebilir.

Yaya Toure'de pek sevilmiyor Barca'da, o da mutsuzdu falan galiba. Bu ikisi olabilir. Geri kalan alanlarda Arsenal'ın bir boşluğu zaten yok,
Sosyal ağlarda paylaş

Ne sefaleti abi, o 40 milyon eurodan sonra zil takıp oynamıştır Juan Soler. Ki valencia scoutları hayvanlığın tanımıdır, banegayı falan da en geç 2 seneye 30 milyona kitlerler real madride.

Ayrıca en az 4 tane kaliteli futbolcu alırlar o paraya o hayvan kadronun üstüne, kanatlarda silvayla mata olduğu sürece o takımın sırtı yere gelmez sdf ne yedinciliği.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Ne sefaleti abi, o 40 milyon eurodan sonra zil takıp oynamıştır Juan Soler. Ki valencia scoutları hayvanlığın tanımıdır, banegayı falan da en geç 2 seneye 30 milyona kitlerler real madride.

Ayrıca en az 4 tane kaliteli futbolcu alırlar o paraya o hayvan kadronun üstüne, kanatlarda silvayla mata olduğu sürece o takımın sırtı yere gelmez sdf ne yedinciliği.

yalnız şu var,

o 40 milyonun tamamı transfere ayrılmıyor malesef, valencia'nın hayvan gibi borcu var ki büyük kısmı o borçları bir nebze olsun rahatlatmak için kullanılacak.

Yani iş yine Scouting'e kalıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abidal'ı sevmiyorum ben, hani siyahi futbolcularda standart olan endless stamina özelliği dışında hiç bir elle tutulur yanı yok gibi, formayı da zaten maxwelle kaptırdı. Ne biliyim abi, avrupa şampiyonasında tek başına yaktı fransayı penaltı+kırmızı kartla, yine barçayla yarı final maçında kırmızı kart gördü falan, odun gibi adam :p
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Rikkie said:

yalnız şu var,

o 40 milyonun tamamı transfere ayrılmıyor malesef, valencia'nın hayvan gibi borcu var ki büyük kısmı o borçları bir nebze olsun rahatlatmak için kullanılacak.

Yani iş yine Scouting'e kalıyor :D

ben yunanistan gibi biliyorum valencia'nın durumunu. Tüm oyuncularını satsa belki kurtarır vaziyeti... mehmet'e de 5 vermelerine acayip şaşırdım
Sosyal ağlarda paylaş

bence ibra kalsın villa-ibra-messi olur forvet hattı

ibra kötü oynamadı ayrıca bu sezon, insanlar interde tek kişilik hücum hattı şeklinde oynamasına çok alıştığı için tatmin olmuyorlar performansından, ekstra birşeyler yapmasını bekliyorlar

41 maç 21 gol 10 asist gayet doyurucu bir istatistik barca gibi hücum opsiyonu bol bir takımda
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahimovic takım oyuncusu değil.ben ilk transfer olayı oldugunda inter baya şanslı demiştim.eto interin ibolu kadrosunda iş yapamazdı cunku bok bireysellerdi

mourinho ile birlikte takımda deişti.ve eto daha iyi oldu.

ibrahimovic öyle kendi kendine rahat rahat oynicak.mükemmel goller paslar atıcak.ama saçma sapan toplarda kaybedicek.

ben şahsen ibo yu interde izlerken bzn deli oluodum.herif bencillikten golden ediyordu takımı.tamam süper yetenekli ama turkiye ye bile gelse 2 gün sora laf etmeye başlarız pas atmayınca :)

eto barça maçında baya iyi oynadı.adam defans oynadı sağ bek oynadı sol kanatta oynadı heryerdeydi

ayrıca istatistik kagıt üzerinde iyi olsada ben ibolu barça maçlarında iboyu hiç zevk alarak izlemiyorum.messi falan oynuyor işte.gol atmasa ayıp ibo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...