Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Selam patiler,şimdi kafama çok takıldı,iki gündür beni cep telefonumdan acayip acayip telefon numaraları arıyor,daha önce duyduğum yok açınca uluslararası size giriyor olaylarından dolayı açmıyorum,ama yaptığım iş başvuruları da var onlarla alakalı olabilir mi onu da bilmiyorum,numaralar 063305033 0325109132 varsa fikri olan yardımlara açığım,nereye açıcağımı bilemediğim için buraya açtım,varsa yeri admin arkadaş yönlendirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 açınca 7 days diyorlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.google.com.tr/search?q=063305033&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=U6L&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&q=0325109132+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Aradıkları yerin Türkiye olmadığı kesin sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bende ilk google dan baktım da,cepte biri aradığı zaman + alan kodu falan gözüküyor,bu nolar nasıl böle eksik çıktı onu çözemedim,merak da ediyorum açınca patlamaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 açınca bi yere bağlanmazsın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 santral digital degildir oluyor arada bu telefonlar bi ara +1234 diye tel aradi actim bankaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 skype tır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yurtdışından arama geldiğinde cevaplarsan senin faturana herhangi birşey yansıyor mu? istersen operatorunun musteri iliskilerini arayip sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 anonimoymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ukraynadaki operatör acayip acayip numaralardan açıp taciz ederdi. ne dediğinide anlamadığımız için bildiğin taciz olurdu. ama kadın diye dinlerdik işte. akla bak hay ben o aklıma.. neyse günlerden bir gün işte öyle bi zaman.. koyarım ama haa. yani maskelenmiş numaralar olabiliyor bunlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ayrıca biri seni arayınca senden düşmez. eğer düşecek olursa önce malum abla çıkar sizi de ücretlendirecek bu arama der. korkmayın boşa bi de internet?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bazı özel santraller caller id'yi kendisi gönderebiliyor. Yani başkasının adına telefon edebiliyorsun. Kadıköy belediyesinde santralde arkadaşım var o bazen aptal aptal numaralardan arıyordu beni santral nosunu değiştirip. En son 666 ile aradı hayvan. Bu sisteme yeni geçenler bazen bilmediklerinden ya da unuttuklarından değiştirmiyorlar. Onlar da polemik olabiliyor tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar