Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bi yerde okumuştum futbol fanatizmi beyin hücrelerine zararlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 polis oto su bekliyormuş bayrağın başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 en güzeli olmus, keske daha büyük bi bayrak olsaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 "e bu başlık buna mıydı?" denilecek denli küçük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 standart o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Arkasokak said: gereksiz. İstanbul gibi taraftarı neredeyse hiç bulunmayan bir ilde sırf "desinler" diyerek böyle bir işe kalkışmak haddini bilmemektir. ya yakarız ya keseriz o bayrağı, yeri yok şehrimizde. ah canım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bursalı değilim de, yarası olanlar gocunsun ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ZAZA PACHULIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lauranas said: evet fenerliyim. gs yada bjk`li olsamda ayni tepkiyi verirdim http://holycrapthatsfunny.com/wp-content/uploads/2009/08/o-rly-putin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lancelion said: Lauranas said: bu ne ya boyle sacma bisey olurmu bursaspor istanbul takimimi ne isi varmis bogazda gitsenler kendi sehirlerinde assinlar sacma sapan isler sanki istanbulu isgal ediyolar bursa sampiyon oldu diye. bide istanbul teslim ol falan diyolardi kiskanclik falan var herhalde ahaha adamlar istanbul dusmani kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25096420/ nasıl bir nefret, lordum. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Flassh said: bi yerde okumuştum futbol fanatizmi beyin hücrelerine zararlıymış hangi beyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar