Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 barbu said: barnacle kesin herkesten çay parası diye 1tl alıp onla tşört alan cocuklardan varya Onun vaziyeti daha kötü diyeyim gerisini hayal gücünüze bırakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 çirkin ve şişman kızlar yok olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Dartanian said: Bi de hesabı ödememek için havalara bakan kızlar çirkinse hiç içinden gelmiyo insanın. Güzelse hesabı ödeyince ne oluyor? İçinde bir umut mu oluyor ilerisi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Pyro said: barbu said: barnacle kesin herkesten çay parası diye 1tl alıp onla tşört alan cocuklardan varya Onun vaziyeti daha kötü diyeyim gerisini hayal gücünüze bırakayım. geçen gün su parası istedi benden bu adam. fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben şeyi de sevmem ama varya. mesela ödemişim hesabı 5dk geçmiş. yolda hala elime koluma para tutusturmaya calisanları. ya bırak iste odemisim. bir sonrakine sen odersin. ne kasıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yok enayi yerine konduğunla kalıyosun yinede ama bi umutta olmuyo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 barnacle said: Pyro said: barbu said: barnacle kesin herkesten çay parası diye 1tl alıp onla tşört alan cocuklardan varya Onun vaziyeti daha kötü diyeyim gerisini hayal gücünüze bırakayım. geçen gün su parası istedi benden bu adam. fakir. 50 kuruş için 50 ytl verince küfür eder adam diye istemiştim lan. Bir daha istemem, senin diline düşeceğime küfür yemeyi yeğlerim. Dartanian said: Yok enayi yerine konduğunla kalıyosun yinede ama bi umutta olmuyo değil. Güzel kızın hesabını ödeyincede enayi oluyorsun ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abi kusura bakma ama 20-30 liralık hesabı ödendi diye veren kız görmemiş bilim adamları daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 herkezin tuttugu kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Yok ya şaka bi yana şu konuda uyum sağladığım bi kız arkadaşım var öderim çıkarız.Bazen de o öder çıkarız.Aramızda hiç para muhabbeti geçmez.Hiç bi zaman aynı anda para çıkmaz.Arkadaşla bu konular daha rhaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Oğlum ben ödedim diye terkedildim akıllı olun. Nil sen de ağlama hemen ya hepimiz öyle değiliz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi zaten konuda kızlara laf edilmis. vanille neden alınmıs ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Nil alman usulü seviyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Pis Almancı çakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Post kasma meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Nil bi tane de hıyar biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hayda. alindigim falan yok abi, öle kadinlari etrafinda bulundurma dedim sadece. elle elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sadece öle dememis olabilirim ama olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi evet. alindim bi an, ama sonra gecti gently. ve cok yüzsüz kadinlar var, haklisiniz. ama tipik türk kizi buna alismis artik, fazla simartiliyo, dötü kalkiyo. sonra sizden bekliyo. agizlarinin ortasina ekmekle vurmak lazim. esasen. ama siz de cok simartmayin, madem hesabi ödemek istemiyosunuz, direkt olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ödemek zorundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şapşal seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sakin vanille. üzülme ödemeyiz tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abvblizzard said: şapşal seni ^^ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 barbu said: sakin vanille. üzülme ödemeyiz tamam :( centilmenlik sadece hesap ödemeyle olmuyo. adam ol. bi lady'le nasi konuscagini bil. BANA PMS MUAMELESI CEKME YAKARIM. dsfjkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hahah. pardon mileydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar