Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Elimde bir tane var amazondan geldi ama gec geldi. Hayir islemek istiyorum var mi isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bende bir key daha vardi bir arkadas verdim onda varmis gitmis baskasina vermis yani zaten oynuyorsan birak olmayan biri gelsin. ben istiyorum ki bir pati kardesim gelsin. Ayrica verecegim kisinin her ihtimale karsi BT Idsini isterim sonucta baskasina verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 lulz. kendim icin istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bende seve seve alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 di o nasil pm korktum valla. pm den emailini yaz forward edeyin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ha ayrica elime yine key gecerse burdan dagitirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 teğet geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 @Skyfire gelirse key veririm sana eger kendine istiyorsan. Bu topacdan siradan gideriz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 vallahi süper olur. askerdeyken key kovalama fırsatı olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 oh yes. guzel giflerim olsa koyardim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 fazla sevinmeyin. ay sonunda kapanıyor beta serverları hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Su Ata Demirer'in anlattigi tipleme gibi bir tip de bizim sinifta vardi orta okulda. En guzel anlarimizi pic ederdi gelip. Dovemezdik de, ya hocalar korurdu ya da izbandut gibi tipler. Onlari getirdin aklima huun. Post'u atarkenki pis gulusunu cok net gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 tehdit mi ettin lan adami, serseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 "Baga mi didin?" fotografimi da gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 donanimhaber in forum sitesinde en taro adun nickli arkadaşın elinde 14 adet key var. 10 tanesini bu akşam saat 8 de yapacağı çekilişte dağıtacakmış. oluşturduğu çekiliş listesine adınızı yazdırın isterseniz. çıkma ihtimali yüksek. sonuçta 10 tane key. linki de vereyim. http://forum.donanimhaber.com/m_8902179/mpage_50/key_/tm.htm#msglink_39848983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 yazdım bakalım cıkarsa oynarız ay sonuna kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 sırf key için üye oldum ben de, ucunbiri alinmis ama nick olarak ne alakaysa pehh... her neyse toggie nin altina patlattım cikarsa 2-3 gün bakar sonra birinizle paylasirim zira cok giremeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 toggie said: yazdım bakalım cıkarsa oynarız ay sonuna kadar :) çıkmış len sana :D adam bana pm atın demiş, bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben de şekil olsun die başvurdum çıkmış. kim dl edip oynıycak üşendim :p key değil direk bnet accountuma eklenmiş veremiyorum da kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 isteyen var mı 1 tane duruyo boş 2 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 GIFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 var mı boşta key olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ucunbiri said: toggie said: yazdım bakalım cıkarsa oynarız ay sonuna kadar :) çıkmış len sana :D adam bana pm atın demiş, bir bak istersen. hobaaa eyvallah be, unutmustum ben bunu sdf. kac gb simdi client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 toggie said: ucunbiri said: toggie said: yazdım bakalım cıkarsa oynarız ay sonuna kadar :) çıkmış len sana :D adam bana pm atın demiş, bir bak istersen. hobaaa eyvallah be, unutmustum ben bunu sdf. kac gb simdi client? arkadaşım keyi aldın mı bilmiyorum ama dikkat et istersen. arkadaş özel mesaj yollayamıyormuş. çaylak üyelikten dolayı falan demiş. e-mail adresini özel mesajdan vermen lazım galiba. keyi e-mail adresine yollayacakmış. bilgin olsun istedim. keyi aldıysan tabi dikkate alma dediklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar