Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Küçükken büyükler size büyüğünce ne olucan deyince ne derdiniz?Ben cumhurbaşkanı derdim ama fikrim tamamen değişti. :)[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben bisey demezdim yaklasik 8-9 yil oncesine kadar zaten ondan sonrada pek sormadilar.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben polis olcam diyodum tras olcam baba olcam gibi iğrenc seyler yazmayın lutfen[signature][hline]
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 garbege olcam derdım[signature][hline]paticik gece vardiyasinda
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 traş olcam baba olcam diyordum :P valla doktor falan diyordum mühendis diyordum bilgisayar mühendisi iyi sallıyormuşum o zaman[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben basketbolcu olcam diyordum ( küçükken yaşıtlarıma göre uzundum hoş şu an 1.90 ım sadece ama olsun)[signature][hline]Lil'Alur for Shar
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 adam saddece 1.90 =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hayır 1.90 yine uzun ama ben 3 yıldır uzamıyorum yani 16 yaşında durdu uzamam yoksa lisanslı basketbolcuydum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Tamam konuyu saptırmayalım :D Benim cumhurbaşkanlığına kafayı takmam da şöle;millet bana hep,´´sen büyü de kurtar bu devleti´´ derlerdi.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Klasik cevap[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: screamer, 06 Ağustos 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Klasik cevap Ne klasik?Sen büyü de kurtar lafı mı?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kimin kime ne deidği belli değil?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sen büyüde kurtar lafı klasik bana abime kuzenlerime arkadaşlarıma yeni doğan her bebeğe denir bazıları hatırlar bazıları unutur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bilgisayar mühendisi olcaktık biraz deişti bu işler kimya olduk eheheh :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Zerokull, 07 Ağustos 2004 00:07 tarihinde demiş ki: bilgisayar mühendisi olcaktık biraz deişti bu işler kimya olduk eheheh :D Senin baştan kimyan bozukmuş abi :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yeni başlık açarken, başlık olarak ne kullandığımıza dikkat edelimki çöplüğe dönmesin arşivimiz.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bilgisayar mühendisi olcam diyordum küçükken şimdi başbakan olucam diyorum çokmu tersim ne =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bilgisayar muhendısı dıorm sımdı dıs ıslerı dıorum dahda garıp bnce=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bana kimse sormadı[signature][hline]The Untouchable
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 heue takmıorlar galıba=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Önemli değil benim için..Söyleyen var dalgaya alan var.Ben yinede ciddi bir kesimin olmasından mutluyum..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hayvanat bahçesi müdürü :-p Sanırım ilk defa hayvanat bahçesine gittikten sonra esmişti aklıma edit: ne zaman değiştirdiniz be başlığı :) [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 07 Ağustos 2004 04:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 9 sene önce balet olucam dedim. Şimdi baletim :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 dedemden aldığım;"ilk önce insan olucam" demek halen devam ediyor... İlk önce insan olucam ben...hep olucam...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar