Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arkadas sehrin orta yerinde havaalanina 5 dk da mesafede oturuyorum TT 1mb den fazla internet saglayamiyor varmi boyle bir rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 hava alanları biraz şehir dışı olmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sehrine gore degisir mesela samsunsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 İstanbul ise eğer hakikaten şehir içi falan değil dağ başı havaalanları, yeni yeni şehirleşmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 atatürk havalimanı dağda mı olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Holy said: İstanbul ise eğer hakikaten şehir içi falan değil dağ başı havaalanları, yeni yeni şehirleşmeye çalışıyorlar. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 izmirde de 30 km şehir merkezine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 burda hava parçalı bulutlu 15 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 elesso said: Holy said: İstanbul ise eğer hakikaten şehir içi falan değil dağ başı havaalanları, yeni yeni şehirleşmeye çalışıyorlar. wtf?atatürk ilk yapıldığı için etrafı daha çabuk şehirleşti, ancak şehir merkezi diyemezsin oraya kurtköy zaten hala dağ, havalanı yapıldıktan sonra şehirleşmeye başladı orası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Kadıköy'ün göbeğinde oturuyorum YEŞİLKÖY DAĞDIR orada oturanlar da bu gerçekle yüzleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kıvırma olm şimdi :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 easudh adamlar ataturk hava lımanına dagda dedı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 filorya ya istanbuldayim allah kahretsin bole isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 pascalnouman said: sehrine gore degisir mesela samsunsa gg izmirden samsna 1 saatte geliyorum alandan atakuma 1 saatte. tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar