KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Evet kolumun humerus şaftını kırdım 3 ay önce şekil 1 - A röntgen Ben düzgün beslenmesi olan bi adam olmadığım için 3 aydır hayvanlar gibi yemek yedim (burger + kfc + Mc) her zman genelde böyle obez yemekleri yerim boyun 1.75 amerikan futbolu yaptığım içün kü salona falan gidiyordum ve 83-85 arası bi kiloydaydım lakim şimdi tahminim 93-95 arası birşey oldum Şimdi aklımda yüzme + salon ve Karnitin ve CLA kullanmak var yağ yakıcı olarak fizik tedavi bittikten sonra haftada en az 4 gün olmak üzere çift idman (yüzme + ağırlık) yapmayı planlıyorum eski formuma dönmek ve kilo vermek için Lakin kolum 39.5 santimden 37 ye indi ve omuz başım aşırı küçüldü... /discuss
Law Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Zaten genç adamsın, aburcuburu kessen bile o kilolar gider. Ne karnitini ne yağ yakıcısı. Hemem işin kimyasalına vurmayın a koçyiğitler.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Sorun zaten aburcuburu kesmek... olmuyor olsa olmuyo işte denendi onaylandı
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Haftada 4 kez cift idman cok zor,bence aynada kendini kilolu gorunce gaza gelip planda asiriya kacmissin. kilo vermek istiyorsan once diyetisyene git derdini anlat.kendini iyice sartla ve her hafta yag oranini %1 dusurmeye calis. sakin aceleye getireyim abanayim hizlica kilo vereyim deme buyuk ihtimal yarida birakirsin.
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 oha be abi spor yapın yapın yapmayın demiyorumda böyle kolmu kırılır :S geçmiş olsun ve evet dediğin şeyler olur. plan doğru yani...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Karnitin + Cla takviyesi yapılabilir ama yapılması gereken düzenli haftada 4 gün öle çok fazla cardio ya abanmayada hiç gerek yok. Düzenli ağırlık idmanlarını haftada 4 gün mümkünse pazartesi,salı - perşembe, cuma şeklinde arada 1 gün dinlenme cumartesi günü de 1 saati aşmicak şekilde cardio. Biraz şeker ve abur cuburu kesersen hem güzel bi vücudun olur hemde o gereksiz yağdan kurtulursun.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 @numberten : Ya zaten hafta 4 idman normal dede yaptığım bi idman sayısı yani çok zorlıcanı sanmıyorum diyetisyen desteği mantıklı ben spor salonundaki hocayla halletmeyi planlıyordum fakat oda olur bi bakarım @cenx: Sağolasın @Helcaraxe : Cardio olarak sadece havuz mu yapsam yoksa havuz dan sonrada salonda 30dk yürüyüş yada koşu da yapsammı kararsızım cumartesi sadece kardio da bayar gibin
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ya bilmiyorumda cardio falan tamam güzel kondisyon, kalp atışı falan için güzelde. Yağ yakmanın öncelikli olayı şekeri ve gereksiz yağı,tuzu kesmekten geçiyor. Yani istediğin kadar cardioya aban gene yağ yakamassın eğer yediklerini düzene sokmassan. Demek istediğim hani çok fazla cardio ya abanıp kendini de bunaltma. Açıkcası ben spor salonunda yapılan koşu bandı, bisiklet gibi şeyleri pek sevmiyorum. Mümkün olduğunca dışarda veya atletizm pistlerinde falan koşuyorum.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 açıkası bende nefret ediyorum koşu bandı ve bisikletten sırf o yüzden cardio olarak havuz yapmayı düşünüyorum yoksa mümkünatı yok yapmam ben orda cardio acayip bayıyorum
Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ya ciğer boşfer bunnarı :) Gel biz yimeh yimee gidelim :) Şaka bi yana diet miet geçerse eline banada pasla :) bende patladım patlıcam...
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 KenshinHimura said: açıkası bende nefret ediyorum koşu bandı ve bisikletten sırf o yüzden cardio olarak havuz yapmayı düşünüyorum yoksa mümkünatı yok yapmam ben orda cardio acayip bayıyorum havuzdan kastın programlı bi 5 km lik antremansa ok sonrasında kardiyo yapma ama yok ben havuza girip 2 çırpınıp çıkarım diyorsan ( bant bisiklet sevmediğini hesaba katarak) spinning tavsiye ederim yüzme sonrası.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ozkolous said: KenshinHimura said: açıkası bende nefret ediyorum koşu bandı ve bisikletten sırf o yüzden cardio olarak havuz yapmayı düşünüyorum yoksa mümkünatı yok yapmam ben orda cardio acayip bayıyorum havuzdan kastın programlı bi 5 km lik antremansa ok sonrasında kardiyo yapma ama yok ben havuza girip 2 çırpınıp çıkarım diyorsan ( bant bisiklet sevmediğini hesaba katarak) spinning tavsiye ederim yüzme sonrası. Programlı bir şekilde 1-1.30 saat yüzmeden bahsediyorum tabikiden 2 çırpınıp niye çıkayım cardio amaçlı gidioyorum Spinnig i biraz açarsan ?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi nasi kirdin kolu yaw? cok gecmis olsun.
Wisslett Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 reyou said: abi nasi kirdin kolu yaw? cok gecmis olsun. siz röntgene bakıyosunuz sadece benim gözümün önünde gitti o kol :)
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 1-1.5 saat kardiyo çalışmaları (oldschool) psikolojik açıdan insanı tatmin etse de amacın yağ yakmak. yani senin maximum yağ yakmanı sağlayacak bir kardiyo çalışması yapman lazım. 1 saat koşu yapacağına 20-30 dakika HIIT yaparsan çok daha fazla yağ yakarsın. Mesela 5-10dk ısınma 5-7 dk HIIT 5-10 dk soğuma şeklinde. (HIIT)TABATA Protocol Ama herşeyden önce olay yediklerini düzenlemede bitiyor sen istersen hergün deliler gibi tabata yap, üstüne KFC'den bi kova çakarsan tabata mabata kalmaz.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Wisslett said: reyou said: abi nasi kirdin kolu yaw? cok gecmis olsun. siz röntgene bakıyosunuz sadece benim gözümün önünde gitti o kol :) Sağol Reyou Ne pis olduydu ya...pis obezler takımı @Kemerlos Ya cardio olarak yüzme yapıcam tabata falan bi garip bilmiorum yüzme cardiosu yağ yakımı olarak yeter gibi gelio
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tabata mabata yalan dolan işler bunlar. Beslenmeyi düzeltin yeter. O yağlar gitcek zaten. p.s : yalan dolan demiyelimde, Asıl olay beslenme diyelim.
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 KenshinHimura said: Sorun zaten aburcuburu kesmek... olmuyor olsa olmuyo işte denendi onaylandı Dünyanın en saçma bağımlılığı budur heralde, şu aburcuburu kessen, yemeni bir düzene soksan direk " sağlıklı bi insanın olması gerektiği " kilolara dönersin.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Şimdi yemeni düzene sok demek on numara kolay tabi de . Tek yaşıyan bi insan olduğum için öle anneme dediğim gibi istediğim zaman gelsin sebze yemekleri gitsin salatalar olmuyo yemek sepeti bağımlılığı var vaktim de olmuyo okadar yemek yapmaya e zaten genelde günde kafadan 1 öğün atlıyorum e eve geç geliyorum gelincede açlıktan saldır burgera oluyo
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kimse kolay demedi ki :D, ama kesinlikle yapman gereken bişi, kilolar bi kenara o kadar fastfood birlikte başka sorunları da getirir. Bir anda o kadar çok yemeği kesmek zordur o yüzden 6 öğün yemek yiip (öğün atlıyorum diyosun yanında taşıyabileceğin şeyleri yiyebilirsin), porsiyonları azaltmaya çalışmalısın, tabii en önemlisi imkanın varsa gidip bi profesyonel yardım almak ama olay kafada bitiyor asıl. Yemek hazırlayamıyorum zamanım yok diyosan, çok pratik ve sağlıklı çözümler var internette ufak bi araştırmayla gayet güzel çözümler bulabilirsin, yani olay istemekle bitiyor çözüm çok fazla, neyse geçmiş olsun ve kolay gelsin.
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya bende yiyorum onları alamıyorum bir türlü kilo:S taktik falan bişey verin 1.78 im 67 kiloyum en azından bi 71-72 olmam lazım yardım plox..
Wisslett Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sercio678 said: ya bende yiyorum onları alamıyorum bir türlü kilo:S taktik falan bişey verin 1.78 im 67 kiloyum en azından bi 71-72 olmam lazım yardım plox.. çok kilo alcam diyosan 1 ay beraber gezelim benim yediğim herşeyden yersin parasınıda sen ödersin ama gel görki 1 ayda 10 kilo banko...
Öne çıkan mesajlar