Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktarmali ucus icin vize sorunsali

Bathory

Öne çıkan mesajlar

Buraya mi acsam konu disina mi acsam bilemedim ama neyse. Aramaya da inandim fakat elle tutulur bisey bulamadim.
Neyse
Sorunum su ki, onumuzdeki ay Ingiltere'den Turkiye'ye tatile gelicem. BA ve THY'de fiyatlar su an icin £280-£290 civarinda. Tam aliyodum arkadasim bi site onerdi ordan baktim fiyatlara. KLM ile Amsterdam aktarmali Londra-Amsterdam-Istanbul yaparsam fiyat £150-£160 civarinda. Neredeyse yari yariya yani.
Fakat simdi bende UK vizesi var ama schengen yok. Mantiken dusundugumde sadece aktarma yapmak icin schengen gerekmezmis gibi geliyo ama bu isleri mantiga birakmak biraz sacma bence. Bu konu hakkinda bi bilgisi (bilgi diyorum bakin, fikir degil. ondan bende de var :p) yada tecrubesi olan varsa yardimci olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

easyJet'e bak. ben turkiye'ye gecen hafta geldim, bu hafta da donucem 125£'a aldım easyJet'ten gidis-donus. iceri verecegin bagaja para veriyorsun ama bende sadece sırt cantası vardı, dagcı şeysinden. ucak da baya konforluydu yani, pegasus'un ucakları gibi belediye otobusunden cakma degildi =P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...