Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veeeeeeeeee Aziz Yıldırım devam edeceğini açıkladı!

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Yav al işte yine aynı tavır.Siz bu en büyük biziz kafasıyla giderseniz, sonunuz iyi olmaz.İşin kötüsü taraftarı, başkanı hemen herkes aynı kafada.Ondan sonra herkes bize düşman.Düşman olur tabii adam.Resmen aşşağılamış diğer kulüpleri.Ama dediğin gibi bu kafayla giderseniz yakında Bursayla rekabete başlarsınız, o konuda haklısın bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bukalemun aklıma gelmedi, ilk geleni yazmadım. paranoya yapma bu kadar.

O değilde kaç kişi Aziz Yıldırım'ın bilmem kaç ay önce televizyona çıkıp yapacaklarım diye nitelendirdiği konuşmayı dinlendi?

Taraftarlar olanlar yüzünden üzgün olabilir ama yapılacaklar sayesinde böyle.

Birde sanki yalnızca Aziz etrafına sataşıyormuş tavrı. Adam rage olabilirde Ankaragücü maçını nasıl unuttunuz. Adamın her statta anasına küfredildi. Medyanın da gazına gelip, "Fenerbahçe bize bilgi vermiyor", bilgi verincede gelip gene klübü bombalıyorlar. Ağlasınlar.

Aziz Yıldırım her zaman böyle idi böyle olacak. İnsanlar hata yapar ama başkalarının hataları yüzünden suçlanmamalıdırlar.

Daum kalırsa bende sövecem yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:

Not: Bu mesaj tamamen fanatik duygularla yazılmıştır.

"Yarıştığımız 9 spor branşının 6'sında şampiyon olunmuş, 2'sinde ise finale kalınmıştır. Bu iki branşın finalleri henüz sonuçlanmamıştır.".

Bir başka konuya da yazdım aynen kopyalayıp yapıştırlıyorum.

Ben sadece futbol, basketbol ve boks ile ilgileniyorum sporlardan. Bu üçünden de sadece futbolda Türkiye ligini takip ediyorum, eminim çoğu kişi de öyledir. O yüzden Fenerbahçe kriketde Galatasarayı ezdi derlerse, /care der geçerim. Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:

Not: Bu mesaj tamamen fanatik duygularla yazılmıştır.

"Yarıştığımız 9 spor branşının 6'sında şampiyon olunmuş, 2'sinde ise finale kalınmıştır. Bu iki branşın finalleri henüz sonuçlanmamıştır."

Ben Red'in dediği kafada gitmeye devam edeceğim.

Biz iguana gibi renk değiştirip durmuyoruz en azından.

Kendi yönetimlerinizin über başarısızlıklarıyla uğraşın lütfen. Bizimkine biz bakarız.

Bu arada umarım Bursa akıllı yatarımlar yaparda ileride ezeli rakip oluruz birbirimize.

Tebrikler ama 3 tane ana branş vardır bunların ancak 1 tanesini alabiliceksiniz muhtemelen. Erkek Basket-Futbol-Bayan Voleybol.
Basket i alamazsınız muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:

Ben sadece futbol, basketbol ve boks ile ilgileniyorum sporlardan. Bu üçünden de sadece futbolda Türkiye ligini takip ediyorum, eminim çoğu kişi de öyledir. O yüzden Fenerbahçe kriketde Galatasarayı ezdi derlerse, /care der geçerim. Evet.

Senin /care dediğine kulüpler /care diyemiyor, para yatırıyor ki konunun başından beri savunduğum bu.

Ayrıca diğer branşlarla ilgili sürekli /care diyenler, atletizmde TR'nin halter haricinde madalya alamamasına laf etmesin sonra kk
Sosyal ağlarda paylaş

Ederiz, bu kluplerin değil milli oyunculara bile bir gram destek sağlamayan Federasyonların hatası.

Ayrıca oralarda dönen paraların ciddi bir şekilde düşük olduğunu düşünürsek, (örnek olarak Gamova'nın ücretinin sıradan bir futbolcu kadar olması GS veya FB ye gelen) aslında oralarda başarılı olmak çok zor birşey değil. Sadece kluplerin ciddiyetsizliğinden kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yuco said:

Dennis said:

Senin /care dediğine kulüpler /care diyemiyor, para yatırıyor ki konunun başından beri savunduğum bu.

Ayrıca diğer branşlarla ilgili sürekli /care diyenler, atletizmde TR'nin halter haricinde madalya alamamasına laf etmesin sonra kk

Ben yatırım yapmasınlar demiyorum ki. Yapsınlar, sporcular yetiştirsinler ama ben ilgilenmiyorum o spor dallarıyla, tüm spor dallarını takip edip, hepsinde bir takım tutma zorunluluğum yok, kim yenerse yensin o dallarda banane. Fenerbahçe yatırım yapıyorsa tebrik ederim, destekliyorum da ama benim ilgilendiğim futbol dalında komediler.

Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü Galatasaraydır, bu kadar açık bir gerçek varken "EN BUYUK BIZIZ TEK BUYUK BIZIZ" diye yırtınarak antipati topluyorlar. Sonra başarılar sorulunca utanmadan " Büyüklük başarı ile ölçülmez fenerbahçe sevgisi lalala" diye masal okuyorlar. İyi oldu o zaman, çatladıkapıspor da çıksın "En büyük biziz, çatladıkapıspor sevgisiii" desin. Yerseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi, sen ilgilenmediğin için o branşlar yok değil. o branşlar var, ve fenerbahçe o branşlarda en başarılı.

ikincisi, fenerbahçe en başarılı kulüp değil. öyle bir iddiası da yok. fenerbahçe en büyük kulüp diyoruz. amatör kümede dahi yarışırken daima gündemde olan bir kulüp fenerbahçe. insanlar sürekli, daima fenerbahçeyi konuşuyor.

ve evet bu da bizi en büyük yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

birincisi, sen ilgilenmediğin için o branşlar yok değil. o branşlar var, ve fenerbahçe o branşlarda en başarılı.

ikincisi, fenerbahçe en başarılı kulüp değil. öyle bir iddiası da yok. fenerbahçe en büyük kulüp diyoruz. amatör kümede dahi yarışırken daima gündemde olan bir kulüp fenerbahçe. insanlar sürekli, daima fenerbahçeyi konuşuyor.

ve evet bu da bizi en büyük yapıyor.

+1 diger "spor kulübü" oldugunu sanan takımların hepsi "futbol kulubu" aslında ...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil. onlar da spor kulübü tabi de biz başarılı olmanın dışında en büyüğüz. sırf biz varız, iddialıyız diye sayemizde beşiktaş ve galatasaray içinde bulunduğumuz amatör branşlara yatırım yapması sağlanıyor.

Ali Şen'den devralınan Nefret İmparatorluğu'nun günümüze tezahürüdür Fenerbahçe Cumhuriyeti'miz :)
Sosyal ağlarda paylaş

birşey sorucam konuyla alakasız ama Alex'i fb'ye getiren kimdi? Hakan Bilal Kutlualp değilmiydi. Anelka'yı fb'ye getiren yine o değilmi ?

Peki bu adam şuanda nerde. Aziz yıldırım ben diktatörüm ne dersem o olur asarım keserim dedi. Adamın locasını bile elinden aldı. Sorarım şimdi transferlerin suçlusu kim ?

(Sırf anelka'dan bile adam size ne para kazandırdı. Alex'in kattıklarını saymıyorum bile)

Yok haldun muş oymuş buymuş. Siz böyle bir adamı aziz yıldırım yüzünden yönetiminizden attınız ve düşman ettiniz ya düşünün Aziz yıldırım sizlere yıllar yılı neler kaybettirdi........
Sosyal ağlarda paylaş

fb 1907 sattımı naptı onlada turluyodu bi ara

ben yalnız bi transfer olayını anlamıyorum
sonuçta ne haldun ne hakan veriyo parayı klüp bütçe ayırıyor ona göre gidip alıyo ha dili iyidir azcık ikna yeteneği falan
klüp şu adama şu kadar ayırdım daha fazlası yok dedikten sonra kim nasıl getircek
Sosyal ağlarda paylaş

tramerden kontrol ettiğimde Hakan Bilal Kutlualp'te görünüyordu yakın zamana kadar.

Aziz Başkan'ın camiamız için anlamı büyük. nasıl ki Alex guiza'ya çıkıştı diye bir sonraki maç taraftarın hışmına uğradıysa aynı saygı ve sadakat Aziz Başkan'a karşı da mevcut. her türlü kararında arkasında kemikleşmiş bir taraftar kitlesi var. son maçta yönetim istifa diye bağıranların hepsi ağlayan gözlerle hırsla söylüyordu o söylevi. yine de Aziz Başkan'ın uzun yıllar yönetimde olmasını ister hemen her Fenerbahçeli.

iki yıl sonra bırakıtğında da Ali Koç'un yönetimi altında Hakan Bilal Kutlualp de geri dönebilir. ki çok çok sevdiğim bir adamdır camiada adı geçenler içersinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiziz Yıldırım bu yıl çok hata yaptı. Guiza'yı göndermemesi, Daum, devre arası transfer yapmaması gibi. FB 2. olduğuna dua etsin. Sorun şuki Aziz Yıldırım hatalarından ders alamayan bir adam. Yok bu tecrubeyle şimdi FB nerelerde olurdu. Hala gidip bir tane yıldız alıp forma satıyor. O yıldızda selçuk cristian blica ceyhun (bir zamanlar kabustu o ve lorant) gibi oynayarak direk paslanıyor. ARada bir kaç maç kurtarsa bile takım yine berbat bir sezon geçiriyor. Aziz Yıldırım en güzel atağı hangi sezondu bilmiyorum revivo lazetic rapaic filan alınmıştı kadro ciddi anlamda değişmişti. Çöplerinde çoğu gönderilmişti takımdan. Ama nedense bu sezon başlamadan önce belki bu yeni sezondada aklına gelmedi gelmeyecek. Tek bir yıldız oyuncuyla olmuyor. Ayrıca Alex gibi oyuncu bundan sonrası için almasınlar. Artık koşan hızlı yırtıcı bir 10 numara lazım. Rakipleri yıllardır ortasahayı aurellio apiah gibi oyuncualra rağmen alex yüzünden çok rahat geçiyorlardı. Her top kalede tehlike oluyordu. Tüm pozisyonlar defansa yıkılıyordu. Ki hala böyle. Artık bunlar değişmeli. Aziz Yıldırım'ın bile son kredisidir bence bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

birşey sorucam konuyla alakasız ama Alex'i fb'ye getiren kimdi? Hakan Bilal Kutlualp değilmiydi. Anelka'yı fb'ye getiren yine o değilmi ?

Peki bu adam şuanda nerde. Aziz yıldırım ben diktatörüm ne dersem o olur asarım keserim dedi. Adamın locasını bile elinden aldı. Sorarım şimdi transferlerin suçlusu kim ?

(Sırf anelka'dan bile adam size ne para kazandırdı. Alex'in kattıklarını saymıyorum bile)

Yok haldun muş oymuş buymuş. Siz böyle bir adamı aziz yıldırım yüzünden yönetiminizden attınız ve düşman ettiniz ya düşünün Aziz yıldırım sizlere yıllar yılı neler kaybettirdi........

Cidden ha, kendi Haldun'unuz vardı kendiniz küstürdünüz herifi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...