4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 i7 980X İşlemci aldım. Overclock yapacağım. Fakat üzerindeki stok fan ( görünüşte gayet iyi bişi ) pek yeterli olmuyor. 3.30 olan işlemciyi 3.70'e cıkarttıgım zaman masa üstünde 70 derece görüyorum. Yük altında 100+ oluyor. Thermaltake ISGC-300 marka fan almayı düşünüyorum daha önce i7 940 işlemci icin alıp overclock yapmıştık. Fakat i7 940 işlemci fanı dandik birşeyde o yüzden tereddüt etmeden aldım ama i7 980x fanı iyi birşeye benziyor. sizin fikirleriniz nelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Soğutucuların karşılaştırmalı testlerini bulmak çok kolay, kişisel görüşleri salla bence, hele burda verilicek görüşleri ihç dikkate alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bir süredir bu işlerden uzağım ama thermaltake çok kaliteli ürünler üretmez. Thermalright eskiden beri en iyi aoğutucu çözümlerini sunmuştur, TRde var mı hala bilmiyorum. edik: http://www.darkhardware.com/inceleme/lga1366_cooler_test-01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: Soğutucuların karşılaştırmalı testlerini bulmak çok kolay, kişisel görüşleri salla bence, hele burda verilicek görüşleri ihç dikkate alma :) i7 980x işlemci yeni cıktı piyasada pek bilgi yok özellikle stok fanı standartlardan cok farklı vatanda yok o fandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 OCZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 4Ever said: aktiftablet said: Soğutucuların karşılaştırmalı testlerini bulmak çok kolay, kişisel görüşleri salla bence, hele burda verilicek görüşleri ihç dikkate alma :) i7 980x işlemci yeni cıktı piyasada pek bilgi yok özellikle stok fanı standartlardan cok farklı vatanda yok o fandan. O fanın test sonucunu boşver. O işlemciyi aldığına göre bütçe geniş diye tahmin ediyorum, test sonuçlarında en iyi olan soğutucuyu bulup alabilirsin, her halükarda stock soğutucudan iyi olacaktır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Makineye 11.520 TL para harcadık. Fan'da en iyisi alacağız mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 zalman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 1366 kitini ve 120 lik fanı da ekledinmi tamamdır. 2 kilo (tam olarak 1900 gr) saf bakır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Soğutucunun adını yazmayı unutmuşum :) Thermalright Ultra120 Full Bakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yukardaki headsink'e güzel bir fan koydun mu gayet güzel soğutur bak buda benim alacağım soğutucu http://www.sanalmarketim.com/urun/9e8eef5e9b0aaaf1a2ead8a7a1adfda9/NOCTUA-NH-D14-Intel-1366-1156-775-AMD-AM2-AM2+-AM3-Cpu-Sogutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aktiftablet said: Soğutucuların karşılaştırmalı testlerini bulmak çok kolay, kişisel görüşleri salla bence, hele burda verilicek görüşleri ihç dikkate alma :) + KHaRoN said: hmm =LOL coolink corator ds gelmiyor ki ülkeye gelid, prolimatech megahalems falan.. ya noctua nh d14 (çift fan) ya da corator ds (tek fan, gitmişken ikincisini de al sen) zaten hemen hemen aynı özellikte olacaklar. lol dedim keza coolink'e bakmamı tavsiye eden kharon'du zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 navyamphs said: 1366 kitini ve 120 lik fanı da ekledinmi tamamdır. 2 kilo (tam olarak 1900 gr) saf bakır ! Thermalright zaten bu işin kralı. Ama çok ağır, bunun muhtemelen aynı büyüklükte alüminyum olanları vardır, performansı buna yakın olur. Kasaya yanlışlıkla elin çarpsa anakartı kırabilir alet, 2 kg ne demek? Bir de madem para var, bu işlere girmeyi de seviyosan su soğutma olayına girsene. Stok soğutucuyla bir süre idare ederken , donanım forumlarına takıl, olaya hakim ol, yavaş yavaş kendi su soğutma setini toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: Thermalright zaten bu işin kralı. ehehe.. lol noctua falan iyisi bize gelen mallar içerisinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Benim dediğimi destekliyo musun, tersini mi söylüyosun belli diil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 noctua çok daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yeni mi çıktı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 2006'dan beri falan varlar sanırım.. tr'de thermal/right-take uzun süredir olduğu için millet bi koşu bunlara gidiyor.. bu durum bana anlaşılmaz değil belki ama biraz ilgi çekici geliyor.. tr'de satışı olan titan var , sunbeam var, coolink var.. ve bunların ürünleri çoğu klişelemiş markanın ürününden hem performanslı hem de ucuz.. o klişe markalara zalman'ı da ekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bu işlerle ilgili görünüp de thermaltake ile thermalright'ı kıyaslıyor olman garip. Birisi fan bile satmayan sadece en iyi heatsinkleri üretmeye çalışan bi firma. Diğeri ıvır zıvır çin malı dandik bi sürü ürünle piyasayı doludran bi firma. 4, 5 yıl önce thermaltake'in dandik su soğutma setinin çatlayan cpu blokları kaç kişinin bilgisayarını yakmıştı. Ayrıca thermalright'ın türkiye'de çok satıldığını da zannetmiyorum, ben hiçbi yerde satıldığını görmüyorum, ve zaten fiyatları pahalı, işin gerçek geekleri dışında alıcıları olacağını sanmam. edik: O sunbeam titan bilmem ne dediğin markalar, bu kasa modlama olayları moda olunca falan biraz da burdan pay kapalım ayağına ürün çıkaran markalar. Televizyonlu cep telefonu üreten çin markaları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 kıyaslama? said: Bu işlerle ilgili görünüp de thermaltake ile thermalright'ı kıyaslıyor olman garip. kıyaslama yok ki.. standart tüketici hareketi hakkında bir görüş sadece.. tr'de herhangi bir forumu açtığında akla gelen ilk iki markanın bu olduğunu gözlemlediğimi söylüyorum.. ayrıca o sunbeam, titan, coolink gibi markaların ürün incelemelerini az biraz okuduğunda oldukça başarılı ürünleri olduğunu rahatlıkla göreceksin. sonuçta markalara peygamberlik gelmiyor :D işin kralıydı, en süperiydi bilmem ne sadece ar-ge'ye ve yeni modele bakıyor.. şu an bizde satılan ürünlerde noctua gerçekten iyidir diğerlerine göre.. yine de coolink corator ds üzerine 2.bi fan takılarak yakın performans elde edilebilir. diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 thermalthake zalman coolermaster bunlar soğutucu konusunda biraz yalan firmalar evet ama ben thermalrighti sokmam bunların arasına, sitedeki soğutucu gayet performanslı, ona bi tane de noctua fan aldın mı canavar olur, veya noctua'nın kendi çözümüde kullanılabilir linkte verdiğim. noctua titan thermalright coolink hep testlerde liderliğe oynayan firmalar. zalmanların adı geçmiyor zaten testlerde :) ben noctua'yı alıcam, bulabilsem corator ds'te düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dasaaa said: kıyaslama? said: Bu işlerle ilgili görünüp de thermaltake ile thermalright'ı kıyaslıyor olman garip. kıyaslama yok ki.. standart tüketici hareketi hakkında bir görüş sadece.. tr'de herhangi bir forumu açtığında akla gelen ilk iki markanın bu olduğunu gözlemlediğimi söylüyorum.. yanlış anlamışım o zaman. bi süredir takip etmiyorum, thermalright haikaten popüler mi o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 titan'ı unuttum, titan armada da çok güzel bir ürün peltierli kendisi zaten ama rivayetlere göre çok ses yapıyormuş, zaten bakılınca en fazla db'ye sahip ürün o, üst düzey fanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 senko said: bak buda benim alacağım soğutucu http://www.sanalmarketim.com/urun/9e8eef5e9b0aaaf1a2ead8a7a1adfda9/NOCTUA-NH-D14-Intel-1366-1156-775-AMD-AM2-AM2+-AM3-Cpu-Sogutucu buna katılıyorum. bir de CORSAIR CWCH50-1 deneyebilirsin uğraşmasız bir su soğutma istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar