Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 1k mesaj saçma(ayda yılda bi mesaj atan ama genelde siteye takılıp yazılanları okuyan pek cok kişide var) belli bir süredir üye olanlar olabilir meselaa, en azından siteye yeni gelip pat diye resim koyup karizma yapacam diye kasanlar cıkmaz, biraz ortama bakıp nasıl iyimi ısınabildimmi diye düşünüp sonra resim koyarlar ve daha saglıklı olur, burada insanların tipine göre deger vermiyoruz fikirlerine ve kişiliğine bakıyoruz bir nevi buda diğer çözüm resim ekleye basarız upload ederis fakat sitede resim görünmez o akşam artık hangi yonetici giriyor ise siteye resimleri kontrol eder ve onayladıgı resimler otomatik eklenir onaylamadıklarıda silinir. böyle bir fonksiyon eklenebilir cokda zor degil gibi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 diablesse nin 1k mesajı yok dikkatinizi çekerim bu işi o canlandırdı peheh.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: BonePART, 27 January 2004 00:34 tarihinde demiş ki: ne ki bu yane chemicalın 5 k mesajı war mesajla olur mu bu iş yada uyelik zamanıyla edi chemicaldan 10 kat akıllı mantıklı mesajlar atan cok elenceli bi kız mesela resim koymak bişilerden yararlanmak icin zipcikti mi olmali sacmalamayin utvye gecelim bole seler yapanin resim accesini kaparız olur biter :utaniem: tesekkur ederim efenim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 edi iste benden 1k mesaj sana yani :P Diablesse ablayada 1k meşaj :] Chemicaldan mesaj alınsın,yeni gelip beğenilen üyelere verilsin resim koymaları için :P vs vs..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ah bide başharfi büyük olsa Edi'nin :):)[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kemikılı banlayalım, sapık resim koyanları da banlayalım, hala uslanmayanları tepeleyelim mutlu mutlu yaşayalım ama kemikılı anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Berk taocu oldu ya iyice Lao Tzu gibi şiirler yaziyo.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 iq testi eski üyelere yapılırsa baya azalırız gibime geliyor neyse ya resim olayı klasiktir zaten Türklükle bir alakası yok daoc amerika serverının forumları millet resimlerini yollar illaki sivilceli abazan 1-2 genç karı kız fotosu yollar bende bone un kel fotosunu yollıcam mesela yannız ters olanını bu arada o foto kaç yıllık ya bomba çünkü ben seni kel görmüştüm gece vaktiydi bide korkmuştum haa o zaman söyliyemediydim bone ürkünçsün lan[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: edi, 27 January 2004 00:11 tarihinde demiş ki: 1k mesaj bence dogru bi oneri deil, benim 1k mesajim yok, uzun sure de olamiycak herhalde, koymayalim o zaman resim bence manuel ayiklama disinda bi cozum yok ne yazik ki, yakalananlara da gerekli mercilerce sanal kafa atilip, akabindeki tekmeyle yorunge disina yollanabilir +1[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: edi, 27 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: es bulma sitesine cevirenleri ayiklamak daha mantikli bence, yani 5000 mesaji olup seviyesiz mesaj atmayan yok mu? ama tabi ille de 1000 mesaj kriteri olsun diyosaniz bu garbage'da takilarak hede, hodo seklinde mesaj atanlari duzgun ama az konusanlara tercih ettiginiz anlamina geri, ki bence iyi bi kriter deil ya manuel ayiklama olur, ya da uye girisine bi seyler yapilir +1 Bence en az 3 aylık kullanıcılar resimlerini koyduğu gibi görüntülensin. 3 aydan az kullanıcı olanların resimleri başka bi alanda görüntülensin bizim göremiyeceğimiz daha sonra modeların hepsinde yetki olsun hergün kontrol etsinler fake olmayanı görünen kısma alsınlar. Bence gayet mantıklı ehehehe kendini över :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ister 3 aylık ister 1k'lık olsun sonuçta yaramazlık yapabilir.. direk moderatörlerin onaylaması taraftarıyım lyricz gibi..[signature][hline]I'm stuck in this game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bence de saçma 1k olayı. ben 2 senedir takip ediyorum forumu. çoğunlukla zevkle okuyorum yazdıklarınızı. Sırf yazmak için yazmıyorum rütbe alıyım diye. Sanırım fazla resim yok orda manuel ayıklama olabilir.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Ya bence bu fotoorafı yollayan adamın bilahare gerçek fotorafı bulunup, üzerine mayo giydirilmek surati ile bannera koyulsun sayfanın tepesindeki. Hatta avatarı olsun daha şanlı şöhretli olur. Hani tamam Bonenin kafasıda erotik itiraz etmiyorumda bu adamın biraz ders alması lazım. Not: Şöle bi okudumda yazdıklarımı gittikçe Erkut abi oluyorum imdağt! [signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 27 January 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 27 January 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: gamekro, 26 January 2004 22:42 tarihinde demiş ki: hemen sinirlenmeyin yaaa!şaka yapalım dedik b*k oldu! Şaka yapayım ben de sana o zaman. Dur birde asıl accountuna bakacağım şimdi, şakanın güzeli o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Yarın öbürgün helor, radiohead, cucumber, jackass niye banlendi diye soracak olan olursa üstteki mesajı quotelayın lütfen. Ha albüme fake resim koymaya çok hevesli olanları da şimdiden buraya alalım, hem onlar üzülmesin, hem biz. [Bu mesaj Nefr tarafından 27 January 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Canerg'in fake resim koymadan sadece geyik yapmasını çok önemsememiştim ama haklıymışsınız adam geliyor bu topici okuyor dengesiz manyak salak gibi ithamların hepsini okuyor sonra da gelip ben resim koydum diyor :) Sizin işiniz zor bu kadar okuma anlama düşünme kabiliyeti olmayan insanlarla uğraşmak gerçekten kolay değil. Adam gözgöre göre benim hatunu koymuş oraya ya bide buna ayrı bi kızdım tabi.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 27 January 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 buradan bluex i kınıyorum. aklı sıra komik bir şey yapmaya çalışmış adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 karsiyim avatar veya title verilmesine banner larda resmini gosterilmesine karsiyim bu gerizekalilarin (baska bir kelime daha var, moron) kendilerinib ir sey saniyolar reklamlari yapilinca gerektigi yerde birakina dminler mudahaleyi uyguluyolar, onun disinda haklarinda tartismayacaksiniz bile, bi sure sonra giderler, ayni kafesin onune geldikten sonra fistik atilmadigini goren maymunlarin geri donmesi gibi[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Nefr, 27 January 2004 11:44 tarihinde demiş ki: Yarın öbürgün helor, radiohead, cucumber, jackass niye banlendi diye soracak olan olursa üstteki mesajı quotelayın lütfen. Ha albüme fake resim koymaya çok hevesli olanları da şimdiden buraya alalım, hem onlar üzülmesin, hem biz. [Bu mesaj Nefr tarafından 27 January 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Quotelanmıştır! Gerekli yerlerde,gerektiği gibi kullanılma hakkı Sizin tarafınızdan,Paste by Halfmumi olacak şekilde ayarlıdır Komutanım! *!selam verir*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bilemiyorum forumu uplıyım bari ilk ben mi gödüm nedir! Ben zaten bu konuda fikirlerimi dile getirmiştim. Yetkililere iş yükü olacak beklide atılan resimler birikecek ama başkada bir alternatif göremiyorum. Fake resim atanlarıda (hakaret edenleride) kınıyorum! Gereken yapılacaktır herhalde.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 oraya konulan her resmin gercek olduunu nerden biliyosun yada fake dediklerinin gercek olmadigini? bu bir ikincisi BOKUNU cikartmadiktan sonra (ki bu bazilarinizin gercekten cok yaptigi bisey) yapmanin ne kötülügü var ? BU forumlarin amaci insanlarin eglenmesi ve karsilikli bilgi alis verisinde bulunmasi deilmi? insanlara o resimlere bakacak belki eglenicek diye dusunmus olamazlarmi ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Eğlence için bölümümüz var durlag, eğer komik resim upload etmek isteyen varsa gidip komik bölümüne yollayabilir. Eğlencelerin kuralları vardır, cıvıtıldığı zaman eğlenenlerin sayısı genellikle azalır; sadece seni değil 20K+ üyeyi eğlendirmeyi amaçlayan bir site olduğuna göre burası, o kurallara uymanın gerekliliğinden söz edebiliriz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Yep haklisin :) NAapiim Thaliondan alinacak intikamim vardi :([signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 affet lortum :) bi daha olmaz :) milletin gazina geldim :( :tebrikz: [signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj Durlag tarafından 31 January 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Durlag tarafından 31 January 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 herkes özgürdür canerq ya katılıyorum saçmalamışsınız[signature][hline]I want to heal I want to feel Like I'm close to something real I want to find something I've wanted all along Somewhere I Belong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar