Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 arkadaslar laptopuma şifre koymuştum ama bu koydugum şifre biosa girerken ki şifre degil power tusuna bastıgınızda ekrana gelen sifreydi ve simdi sifremi unuttum hic bir sekilde windowsa erisemiyorum ve ayriyetten hic bir sekilde hic bir islem yapamiyorum power tusuna bastıgım anda sifre ekranı geliyor ve invalid password diyor 3 denemeden sonra sistem kilitleniyor ne yapmam lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 içeriden pili çıkartıp resetlemedikten sonra düzelmiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ili cikartip ne yapacagm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 biraz bekledikten sonra bios kendini resetliyor daha sonra tekrar takıyorsun. ama kasanın icindeki Bios pilinden bahsediyorum. ve bu işlemi yaparkende battery ve elek. kablosunuda sökmen lazım yada benim dediklerimi boşver biraz daha araştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 laptop ureticinin web sitesinde o sifreleri resetlemek icin yazilim bulunur.. IBM lerde bu yazilim da yoktur, gonderirsin serviste resetlerler. normal PC lerdeki gibi bir pil yoktur laptoplarda.. yani adam gibi ciddi ureticilerin urettigi laptoplarda bulunmaz en azindan.. bootcd leride bu gibi durumlarda makinayi acamadigin icin ise yaramicaktir. degidigim gibi vendor site ina bak.. olmadi bi case ac.. support a.. sana solerler.. marka model solesen daha cok yardimci olabilirdik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hp dv2 1100 et marka model hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 LuNiZ said: laptop ureticinin web sitesinde o sifreleri resetlemek icin yazilim bulunur.. IBM lerde bu yazilim da yoktur, gonderirsin serviste resetlerler. normal PC lerdeki gibi bir pil yoktur laptoplarda.. yani adam gibi ciddi ureticilerin urettigi laptoplarda bulunmaz en azindan.. bootcd leride bu gibi durumlarda makinayi acamadigin icin ise yaramicaktir. degidigim gibi vendor site ina bak.. olmadi bi case ac.. support a.. sana solerler.. marka model solesen daha cok yardimci olabilirdik sanki. dimi her batarya cıkarttıgında bios kendini resetliyor zaten. Olur o pil merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 arkadaslar lütfen acil yardım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 4Ever said: içeriden pili çıkartıp resetlemedikten sonra düzelmiyor galiba. IBM veya Sony değilse bu şekilde yaparsın ama laptop pili söküp kısadevre yapmak pek kolay bi olay değil. Eğer daha önce parçalamamışsan laptop girme hiç işin içine direk iyi bir teknik servise götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aslında olay tam olarak boyle oldu şifreyi değiştirirken önceki şifreyi istedi yazdım yeni şifre yerlerini boş bırakarak enter e bastım noralde şifre istememesi lazım ama açtığımda şifre istedi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 anakarttaki pili cıkart tak. gidiyo sifresi. zor degil cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 laptop oldugu icin anakarta nasıl ulasıacm bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 eh işte açman lazım. sonra toplarım diyorsan açıver. zor değil ama gene de hiç yapmadıysan veya garantisi duruyo ise, üstüne zamanın da varsa götür servise ver. ama bios şifresi için servise gitmesi çok komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 acmayı denedim beceremedim slot seklinde olan yerlerini acabildim bir tek ram wireless harddisk fln altta bulunan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ya abi yapmayın kolay falan demeyin toplayamayacak adam ondan sonra 89 tane vida çıkarttım ben açtığımda 70 tanesini takabildim geri ha çalışıyor mu çalışıyor ama eğer aşinalığın yoksa hiç bulaşma sonra üzülürsün.Laptoplar normal kasalardan biraz daha farklı ve narin + panel üstüne panel açacaksın anakarta ulaşmak için. Daha önce yapmadıysan riske etme vereceğin 20-30 tl birşey olur ama en azından daha önce yapmış biri yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ahahahahaha daha önce laptop açmadıysan hiç uğraşma, yarısı artar vidaların, toplayamazsın geri makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tutorial bulursan daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bazı laptoplar çok kolay parçalanırken bazılarının sadece ram yuvasını açmak için yarısı gizli 50 tane vida sökmek gerekiyor, bence deneyimli değilse hiç kendi denemesin notebook yalan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 toshiba acip toplamak evlat acisi simdiden uyariyim bu arada default password wardi ya EFMUKL muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 laptopta bios pili olmaz ne demek lan ahahahah, sistem zamanını nasıl saklıyo alet ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 aquila said: tutorial bulursan daha rahat olur. sdfsdf edit: oh wait varmı gerçekten tutorial bununla ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OItXzzVEIUw senin modelle benzerliği var mıdır bilmiyorum fakat belki yardımcı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar