Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Selamlar Bir nedenden dolayı palpayden para yollamayı düşünüyorum. Ama tam olarak nasıl çalıştığını , parayı nasıl yollandığını bilmiyorum. Ayrıca güvenilirliğini merak ediyorum. Bilgisi olan ? :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dediğin paypal mi?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 evet yanlış yazdım :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 valla paypal için anti bi site bile var yani paypal şle sorun yaşayanların açtığı pek iyi şeyler söylemiyorlar hehe
bega Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 paypal sorun çıkarabiliyor, western union kullan eğer oluyosa, o daha iyi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Öne çıkan mesajlar