Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Selamlar Bir nedenden dolayı palpayden para yollamayı düşünüyorum. Ama tam olarak nasıl çalıştığını , parayı nasıl yollandığını bilmiyorum. Ayrıca güvenilirliğini merak ediyorum. Bilgisi olan ? :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dediğin paypal mi?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 evet yanlış yazdım :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 valla paypal için anti bi site bile var yani paypal şle sorun yaşayanların açtığı pek iyi şeyler söylemiyorlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 paypal sorun çıkarabiliyor, western union kullan eğer oluyosa, o daha iyi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar