Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bu sleeptracker hakkaten işe yarıyosa bana lazım birşey ben geceyi severim gunduzu sevmem.uykum olsada gece 2 den once yatamam yani e 10 saat uykumu dolduramadan kalkıncada kafama sıkasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arkadaşını kim kaldırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 abim sleeptracker kullanıyor memnun bayağı kendin uyanmış gibi uyanıosun dio bayadır da kullanıo. ama uyucan bi 7-8 saat öyle 3 saat uyim saat ayarlasın olmuo ben denedim kurtarma alarm titreşimine kaldım gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 senko said: ben bu saatlerin ne yaptığını anlamadım, ses yerine elektrikle fln mı uyandırıyor? aralık belirliyosun 6.30 - 7 diyelim o arada senin uykunun en hafif olduğu anı yakalıo öyle uyanıo. hani bazen sabahları alarmından 1 saat önce falan kendi kendine uyanır lan daha varmış 1 saat daha uyuyayım dersin işte o yani uykun orda çok hafiflediği için uyanıosun. normal alarmın ne zmn uyandıracğı belli olmaz, mesela çok ağır bir andır alarm öter ölürsün kalkana kadar. kimi zaman da daha kolay kalklarsın işte bu saat en kolay anı yakalıo. bilgisayara takıp gece ne kadar saat hafif ne kadar saat derin uyudugunu fln da gösterio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar