kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Tesadüf eseri bulduğum bi site. Amerikan televizyonlarında gözterilmiş tüm diziler var. En adı sanı duyulmamışından en popülerine kadar. Sanırım hepsinde yüzeysel bilgi ve episode list var. Editörü olanlarda ise her episode un ayrıntılı incelemesi falan var. Ki benim baktıklarımın hepsinde vardı. Ah ah amerikan televizyonlarını izleyebilseydim keşke. www.tvtome.com Şu sizi direk scrubs a götürür örnek olması bakımından http://www.tvtome.com/Scrubs/ [signature][hline]Himiney... [Bu mesaj kiddo tarafından 07 Ağustos 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Zamanında önermiştim bir de pazsaz var, daha resimli felan bir site. bakmak istiyorsan, tvtome'a benzer bir site, iyidir güzeldir.. Ama imdb rules bir sitedir. TVtome ve pazsaz sadece ekstradan episode list veriyorlar..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar