Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 öncelikle herkese merhaba, uzun zamandır üyelik almadıgım bir forum olan paticik' te belki ilgilenen birileri olur diye ilanımı koymak istedim. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Pipet armory bu arkadaşlar görüldügü üzere en önemli olan pvp itemları omuzluk, tabard ve silah bulunmaktadır ayrıca pve item'ı olarak pvp de kullanacagınız cok fazla kombinasyonu vardır. 700 civarı arena puanı vardır bu haftada 1100 civarı alıyor pve armory de gözükmedigi için belirteyim; 6k~ gs civarı arp mm pve seti bulunmaktadır 3 parca t 10,5 ve 1 parça t10 trinketlar : deathbringers will drop birtürlü görmedim onun haricinde hepsi bulunmaktadır. içerisinde full trinketlarıyla beraber heirloom lu warrior, dk, rogue vardır. alan arkadaş ben bm talent oynamak istemiyorum mm için de gem lere cok para harcarım diye üzülmesin gemleri hazır bulunmakta hepsini kolaylıkla hemen degiştirebilir. kendim vanillia player oldugum için achievement binek gibi olaylara deger vermedim hiç, ama voa mount' u ve blue drake şans eseri düştü .. fiyat olarak 450TL düşünüyorum. kendim özel okulda son sınıf ögrencisiyim hiçbir şekilde para sıkıntım yoktur, sadece kurtulmak amacıyla satıyorum, o yüzden güven sorunu yaşıyacagımızı sanmıyorum ve istediginiz her bilgiyi verebilirim. izmir' liyim aklınıza takılan birşey olursa ben buralardayım sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yanında popmundo hesabımı da bonus veriyorum :P char id : 849926 242 yıldız 40 yetenek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Wow-turk teki fiyatlara bakmanı öneririm. Bu char en fazla 250 falan eder o da en fazla piyasa acayip düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 peki dedigin siteye bakıyorum.. pvp ve pve full karakterini en fazla 250 ye satan herkesten alıyorum bu arada duyurulur .. etkili troll un yardımlarıyla charı 350 TL yaptım en son fiyatıdır daha aşagısına lego mego alabilirsiniz .. 350 !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yabanci siteler filan koy, oralarda daha cok para veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yabanci sitelerde de sorun cok fazla scam war western unionla felan yapilmazsa islem paypal direk patliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 selam bu karakteri erkege cevirmek mumkunmu ? ben satin almak istiyorum cok heycanlandim gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 evet mümkün.. ben erkeginin omuzlarının görüntüsünden dolayı female açmıştım :P iletişim için, [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Beni ilgilendirmez de hem kurtulmak için satıyorum deyip hem de 250 ye karakter arıyorum demek ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yaz şifreyi keyi falan bilgileri buraya 30 saniye içerisinde kurtulursun hemen bu arada türkiye'de ko metin2 gibi aptal oyunlar hariç değerinde veya değerinin üstünde giden adam gibi mmo hesabı görmedim duymadım, onun için eğer illa istediğim fiyata gitsin diyorsan yukarda da belirtildiği gibi yabancı siteleri dene derim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 iyi karakter yapmışsın popmundo da, daha iyi yerlere çok rahatlıkla gelebilirsin bence grup arkadaşından kurtul =P bu arada wow hesabın da güzelmiş, hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bu katalizm eklentisi ne zaman cikacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yılbaşına dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kusura bakma ya tum heycanim gitti gidip hon satin alicam galiba tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yenilik olarak full wrath oldu (tabard dahil) 4k civarı gold stormscale'e migrate edildi nick degiştirildi fiyat hala aynı 350TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 fiyat aşırı fazla hatta baya baya ,bende senin chardan 4 tane var tek accde ,max 200-250 eder o bile ,haberin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 300 son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ee nick ne oldu armory ver bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 almak isteyenler msn eklerse konuşabiliriz, karakterin özellikleri yazılı yukarıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 uplamaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar