Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full PvP + PvE Hunter (t2 wrath. weapon)

Pipet

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkese merhaba,

uzun zamandır üyelik almadıgım bir forum olan paticik' te belki ilgilenen birileri olur diye ilanımı koymak istedim.

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Pipet

armory bu arkadaşlar görüldügü üzere en önemli olan pvp itemları omuzluk, tabard ve silah bulunmaktadır ayrıca pve item'ı olarak pvp de kullanacagınız cok fazla kombinasyonu vardır.

700 civarı arena puanı vardır bu haftada 1100 civarı alıyor

pve armory de gözükmedigi için belirteyim;

6k~ gs civarı arp mm pve seti bulunmaktadır 3 parca t 10,5 ve 1 parça t10

trinketlar : deathbringers will drop birtürlü görmedim onun haricinde hepsi bulunmaktadır.

içerisinde full trinketlarıyla beraber heirloom lu warrior, dk, rogue vardır.

alan arkadaş ben bm talent oynamak istemiyorum mm için de gem lere cok para harcarım diye üzülmesin gemleri hazır bulunmakta hepsini kolaylıkla hemen degiştirebilir.

kendim vanillia player oldugum için achievement binek gibi olaylara deger vermedim hiç, ama voa mount' u ve blue drake şans eseri düştü ..

fiyat olarak 450TL düşünüyorum.

kendim özel okulda son sınıf ögrencisiyim hiçbir şekilde para sıkıntım yoktur, sadece kurtulmak amacıyla satıyorum, o yüzden güven sorunu yaşıyacagımızı sanmıyorum ve istediginiz her bilgiyi verebilirim.

izmir' liyim

aklınıza takılan birşey olursa ben buralardayım sorabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yaz şifreyi keyi falan bilgileri buraya 30 saniye içerisinde kurtulursun hemen

bu arada türkiye'de ko metin2 gibi aptal oyunlar hariç değerinde veya değerinin üstünde giden adam gibi mmo hesabı görmedim duymadım, onun için eğer illa istediğim fiyata gitsin diyorsan yukarda da belirtildiği gibi yabancı siteleri dene derim, kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...