Dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 AcıLdımı bıLmıyorum ama su saatte hıc arastırma zahmetıne gıremeden paylasıyorum aşkjhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahahaha ahmet abi süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahmet abi fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hani bilesin diye sadece, açıldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dnz said: AcıLdımı bıLmıyorum ama su saatte hıc arastırma zahmetıne gıremeden paylasıyorum aşkjhdf L harfleri niye buyuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dnz said: AcıLdımı bıLmıyorum ama su saatte hıc arastırma zahmetıne gıremeden paylasıyorum aşkjhdf bide random gulerken ask yazmak ne entresan lan freud gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ilk internetle tanıştığımda, herkes konuştuğu gibi yazıyodu. alışkanlık olarak kaldı bende. şimdiki gençlik te L harflerini hep büyük yazıyor. tabi bunu başlatan denyoları bulup şemsiyeyi açtırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dnz said: AcıLdımı bıLmıyorum ama su saatte hıc arastırma zahmetıne gıremeden payLasıyorum aşkjhdf typo olmasın gençler aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar