Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deniz ve nokia e65

barbu

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar. telefonu cebimde unutup denize atladım. üstüne tekneden karaya 15 dakka filan yüzdüm öyle farkettim. tuzlu su kurudu telefonda, haliyle bozuldu. sonradan ölesine bi musluk altına tuttum tuzu gitsin kurusun belki calısır diye de olmadı gene.

bunu tamirciye vermeden kurtarmamın bir yolu var mı? içindeki telefon numaraları çok önemliydi. almam lazım bi sekilde
Sosyal ağlarda paylaş

Czentovic said:

abi cidden muslugun altina tuttuktan sonra düzeliceginimi sandin.

tatlı suyla temizledikten sonra çalışıyor çoğu telefon hatta ben çamaşır makinesinde yıkamıştım hemde 2 kere =( ve çalışıyodu telefon sonra yere düşüp ekranı kırıldı ama olsun bide orçunundu telefon =(
Sosyal ağlarda paylaş

Osso said:

Czentovic said:

abi cidden muslugun altina tuttuktan sonra düzeliceginimi sandin.

tatlı suyla temizledikten sonra çalışıyor çoğu telefon hatta ben çamaşır makinesinde yıkamıştım hemde 2 kere =( ve çalışıyodu telefon sonra yere düşüp ekranı kırıldı ama olsun bide orçunundu telefon =(

bold kısım güldürdü
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada denizden sorna tatlısuyla durulanan telefonların kendine gelme ihtimali var ama uzun vadede oksitlenme başladığından bir iki aya yattar olma ihtimali yüksek

eğer tatlı suya yatırma şekliyle telefonu kurtarırsan hemen telefondaki bilgileri yedekle.. sorna bozulana akdar kullan işte ehe sonrasında saatli bomba oalcak çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...