Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepe Şenliklerinde olay

yunusemre

Öne çıkan mesajlar

lol, hayatlarında hiçbir ideoloji kitabının kapağını görmemiş, sol un s' sini bilmeyen, bildikleri her şeyi televizya dan ya da çevrelerinden öğrenmiş (haydi ağır konuşmayalım) insanlar gelip burada sol ve solculuk hakkında ahkam kesiyorlar ya... neyse uzun uzadıya yorum yapıp kafa yormayacağım.

serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Rock said:

Edit: Yazmayı unutmuşum. Olayı haberlerde izledim. Yapılabilecek tek yorum hakettiğini bulmuş. Umarım diğer kişi ve gruplar da kısa sürede hakettiklerini bulurlar.

oha. olay çıkartanları nasıl haklı bulabiliyorsun? serdar ortaç'ı orda öldürseler yazık derim geçerim.

Olay çıkartanlarla ilgili herhangi bir yorum yapmadım.

Ayrıca olay çıkartan 100 kişi nedeniyle 50 bin kişinin hayatı tehlikeye giriyorsa burada o organizasyonu düzenleyen yönetimin daha büyük suçu var demektir. Orda kavga değil de küçük bir yangın yada benzeri birşey nedeniyle kargaşa çıkıpta insanlar kargaşa sırasında zarar görseydi kazadan çok organizayonu yapanlar suçlanırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim.

şurayı anlayamadım, serdar ortaç bişi demişte mi olaylar başlamış?

yoksa sadece birilerinin görüşüne göre kötü müzik yaptığı için mi serdara verilen tepki haklı?
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

calimero said:

şurayı anlayamadım, serdar ortaç bişi demişte mi olaylar başlamış?

yoksa sadece birilerinin görüşüne göre kötü müzik yaptığı için mi serdara verilen tepki haklı?

suBzer0 said:

Solculuk veya herhangi bir düşünce , serdar ortaç konserinde olay çıkarmaya kaldıysa , sizin arkasından gözyaşı döktüğünüz devirin büyük solcularının mezarda kemikleri sızlıyordur...

Buradaki tepki ahmet kaya olayı üzerine verilmiştir büyük ihtimalle (%99.9). ahmet kaya nın kemikleri sızlamasın diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya pardon beyler de serdar ortaç
"haiti'ye kafam girsin. mehmetçik'e basarım paramı gerisi beni ilgilendirmez." demiş bir adamdır. "anlamıyorum haiti'ye neden yardım konseri düzenliyorlar?" demiş bir adamdır.

insanlık basan adamlar, insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bu ..... ..... ...... .... .... ......... ....'unu korumasınlar lütfen topicde.

hani herkes mallığın dibine vurup serdar ortaç'ı savunabilir ama bari paticik yapmasın şunu...
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

ne kadar saçma konuşuyorsunuz yaa. valla. bi aşın şu sığ düşünceyi artık be. adamın zevki o yani, ister serdar dinler ister davut güloğlu ister ahmet kaya ister ajdar, size ne yani.

neyse trollendiğini düşünüyorum bu topiğin insanlar bu derece mantıksız olamaz bence. yazmiym daha en iyisi.

nefesini boşa harcama , bunlar nato kafa nato mermer
:]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş kim ne derse desin eğlence sektörünün 1 numaralı şarkıcısıdır serdar ortaç.Kız arkadaşımı alıp rahatça gidebildiğimiz konserdir.En azından çeşmede böyledir genellikle.bir süre sonra alkolun etkisiyle edilen dansla o verdiğin parayı sonuna kadar hakeder adam.çoşturur eğlendirir.bende ıyy serdar ortaç öğğ diyen biriydim ancak önyargıları yıkınca bu ıyy öğğ ü attention whore luk için yaptığımı farkettim.Ben keyfime bakarım arkadaş siz de bakın bırakın bu önyargıları

edik:yaptığı hareketler,düşünceler vs beni ilgilendirmez ben müziğine bakarım.senin başındaki adam toprağını satıyor önce onu protesto et.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...