calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 lol, hayatlarında hiçbir ideoloji kitabının kapağını görmemiş, sol un s' sini bilmeyen, bildikleri her şeyi televizya dan ya da çevrelerinden öğrenmiş (haydi ağır konuşmayalım) insanlar gelip burada sol ve solculuk hakkında ahkam kesiyorlar ya... neyse uzun uzadıya yorum yapıp kafa yormayacağım. serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 "roket adam" said: Rock said: Edit: Yazmayı unutmuşum. Olayı haberlerde izledim. Yapılabilecek tek yorum hakettiğini bulmuş. Umarım diğer kişi ve gruplar da kısa sürede hakettiklerini bulurlar. oha. olay çıkartanları nasıl haklı bulabiliyorsun? serdar ortaç'ı orda öldürseler yazık derim geçerim. Olay çıkartanlarla ilgili herhangi bir yorum yapmadım. Ayrıca olay çıkartan 100 kişi nedeniyle 50 bin kişinin hayatı tehlikeye giriyorsa burada o organizasyonu düzenleyen yönetimin daha büyük suçu var demektir. Orda kavga değil de küçük bir yangın yada benzeri birşey nedeniyle kargaşa çıkıpta insanlar kargaşa sırasında zarar görseydi kazadan çok organizayonu yapanlar suçlanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Solculuk veya herhangi bir düşünce , serdar ortaç konserinde olay çıkarmaya kaldıysa , sizin arkasından gözyaşı döktüğünüz devirin büyük solcularının mezarda kemikleri sızlıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 calimero said: serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim. şurayı anlayamadım, serdar ortaç bişi demişte mi olaylar başlamış? yoksa sadece birilerinin görüşüne göre kötü müzik yaptığı için mi serdara verilen tepki haklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 nasıl ya, türkiyenin bütün lüzumsuz insanlarını bir noktada toplamayı başarmışlar, ama sonra napalm ı/nuke ü basıp haritadan silememişler mi? yazık olmuş, böyle bir fırsat her zaman bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 senko said: calimero said: serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim. şurayı anlayamadım, serdar ortaç bişi demişte mi olaylar başlamış? yoksa sadece birilerinin görüşüne göre kötü müzik yaptığı için mi serdara verilen tepki haklı? suBzer0 said: Solculuk veya herhangi bir düşünce , serdar ortaç konserinde olay çıkarmaya kaldıysa , sizin arkasından gözyaşı döktüğünüz devirin büyük solcularının mezarda kemikleri sızlıyordur... Buradaki tepki ahmet kaya olayı üzerine verilmiştir büyük ihtimalle (%99.9). ahmet kaya nın kemikleri sızlamasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 calimero said: serdar ortaç' a verilen tepki gayet haklı. Gidip orada serdar ortaç dinlemeye gelen insanlar da önce bir kendilerini sorgulasınlar, sonra biz de bu insanlara zarar geldiği için üzülelim. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 serdar ortaç fanlarına zarar geldi diye mi üzülelim? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 insanlıkla alakası olmamak böyle bişey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ya pardon beyler de serdar ortaç "haiti'ye kafam girsin. mehmetçik'e basarım paramı gerisi beni ilgilendirmez." demiş bir adamdır. "anlamıyorum haiti'ye neden yardım konseri düzenliyorlar?" demiş bir adamdır. insanlık basan adamlar, insanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bu ..... ..... ...... .... .... ......... ....'unu korumasınlar lütfen topicde. hani herkes mallığın dibine vurup serdar ortaç'ı savunabilir ama bari paticik yapmasın şunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ulan serdar ortaç'ı kim savunuyo. kimse demiyo ki serdar süperdir iyi ki ahmet kayaya öyle salak bi davranış yapmış provoke etmiş ortalığı. biz diyoruz ki eğlenmek için giden kitlenin günahı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 serdar ortaçla eğlenebilen bir kitleyi kim naapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ne kadar saçma konuşuyorsunuz yaa. valla. bi aşın şu sığ düşünceyi artık be. adamın zevki o yani, ister serdar dinler ister davut güloğlu ister ahmet kaya ister ajdar, size ne yani. neyse trollendiğini düşünüyorum bu topiğin insanlar bu derece mantıksız olamaz bence. yazmiym daha en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 çok demokratiğim ve belli bir terör normu belirleyip bunun dışındaki bütün mallıkları savunmaya geldim. SİZİ ÇÖPE ATACAĞIM POŞETE YAZIK!!!! serdar rulaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://www.youtube.com/v/urYSA_nqpEg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Senlik dedigin olaysiz geçmez ya dogal zaten Uludagda hiç olaysiz geçtigini gormedim en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 "roket adam" said: ne kadar saçma konuşuyorsunuz yaa. valla. bi aşın şu sığ düşünceyi artık be. adamın zevki o yani, ister serdar dinler ister davut güloğlu ister ahmet kaya ister ajdar, size ne yani. neyse trollendiğini düşünüyorum bu topiğin insanlar bu derece mantıksız olamaz bence. yazmiym daha en iyisi. nefesini boşa harcama , bunlar nato kafa nato mermer :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ispanak said: Senlik dedigin olaysiz geçmez ya dogal zaten Uludagda hiç olaysiz geçtigini gormedim en azindan son gün yine olay oldu galiba di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hacettepe'ye serdar ortaç'ı hangi akıllı çağırır ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahah fikirleriniz süper ya, adam madem serdar ortaç dinliyor o zaman olayda yaralanmaları müstahaktır. Vay anasını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 arkadaş kim ne derse desin eğlence sektörünün 1 numaralı şarkıcısıdır serdar ortaç.Kız arkadaşımı alıp rahatça gidebildiğimiz konserdir.En azından çeşmede böyledir genellikle.bir süre sonra alkolun etkisiyle edilen dansla o verdiğin parayı sonuna kadar hakeder adam.çoşturur eğlendirir.bende ıyy serdar ortaç öğğ diyen biriydim ancak önyargıları yıkınca bu ıyy öğğ ü attention whore luk için yaptığımı farkettim.Ben keyfime bakarım arkadaş siz de bakın bırakın bu önyargıları edik:yaptığı hareketler,düşünceler vs beni ilgilendirmez ben müziğine bakarım.senin başındaki adam toprağını satıyor önce onu protesto et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Serdar cidden eğlence sektörünün bir numaralı adamıdır. =) da dediği gibi (abi senin de nick çok ters yea) birazcık alkol birazcık serdar fena eğlendirir adamı. SERDAR NE YEA ÇOK KUULUM tripleri komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ya çakayım eğlence sektörüne. adam adam değil bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Çeşmeye giderim içkimi içer müziğimi dinlerim, siz sürünün gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi kime göre adam değil neye göre adam değil. Hangi kriteri göz önüne alıyosunuz. Hangi standartlarda kıyasa yapıyosunuz da serdara adam değil diyorsunuz, dinleyene laf ediyosunuz. Onu çıkaramıyurum bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar