vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sanırım subatın ortalarında basladı yayına fakat ben gec rastladım,bi kac bölümü izledim ve begendim,patiye bakındım ama baslık acılmamıs. ''BU ÇETE GÜLDÜRÜYOR Komedi programlarında ilk kez kullanılan teknolojisi ile "çete" farklı kanal tv8’de başlıyor. Komediye fark katıyor. Televizyon’da haftalık mizah dergisi ÇETE. Pek çok mizah dergisi ve son olarak Penguen’den yakından tanıdığımız Fatih Solmaz yazıyor, Gırgır’dan Tolga Sümer çiziyor, Cem Davran, Bülent Şakrak, Somer Karvan, Ersin Olgaç oynuyor, NRG Yapım organize ediyor ve TV8 yayınlıyor.'' bu cete baska cete http://www.tv8.com.tr/haber/hdetay.asp?hid=5424 bu da benim favorim acılar evi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 samanyolu izleyin ne tv8 i.oscarlık oyunculuk görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Cem Davran'ı anlamıyorum abi ben, nerde saçma salak fail projeler var hepsine balıklama atlıyor. Ruhsar mesela çok başarılı bir diziydi, hele de 90larda çekilen diğer dizilerin hali göz önüne alındığında. O reklam ajansı başlı başına deli bir konseptti zaten, sapık kanka-wannabe entel elemanlar-sosyalist patron falan. Çok efsane şeyler çıkıyordu ordan, hani televizyonda kandillerde falan 5-6 tane adam yanyana yere oturup biri arka fonda nefes almadan zikir vokal yaparken diğerleri sırayla uzatarak esneterek uçarak ilahi söyler ya, o şekilde bir jingle yaptıkları bölüm vardı hala gözümün önüne geldikçe gülümsetir. Müfitin "bu akşam kız kardeşiyle birlikte olduğumu söyleyeceğim v.4924249783"lerinden birinde gün boyu cenk marşları dinleyip kapının önüne hoplaya zıplaya "BEN Kİ 3 KITADA AT KOŞTURMUŞ BİR MİLLETİN OĞLUYUM" diye gidişi, patronun iş yemeğinde "ne söyleyeceğimi bilmiyorum, küba'da devrim olduğunda bu kadar sevinmemiştim" demesi falan.. güzel diziydi. Neyse neyden bahsediyorduk. Ha.. Cem Davran 2. sınıf türk sinema filmlerinde oynamak ya da yayından kaldırılmış/kaldırılması çok muhtemel showların yerine televizyonda dizilerle devam etmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar