dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BabacumMostors said: Dynun said: eyvalla. kızı eve götürdüm keza bizim görmek istediğimiz kısım burası*hüüüürp..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 cheyi böyle kullanman hiç doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 facepalm yapamaz mı, düş kırıklığına uğrayamaz mı che? YOKSA CHE TANRI FALAN MI!!! HOLY CHE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 canola said: cheyi böyle kullanman hiç doğru değil + bazinga = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dünyayı değiştiren bu adamlar, dünyanın en facepalm hallerinden sonra bile gücünü toplayıp yoluna devam etmeyi bilen adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 içimde hep dinanın kızı götürmüş olmasına dair bir umut vardı ama.. çayımı da koymuştum eti kaymaklımı da açmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 haha ayak üstü yazmışlar, hocam siyaset var. şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BabacumMostors said: içimde hep dinanın kızı götürmüş olmasına dair bir umut vardı ama.. çayımı da koymuştum eti kaymaklımı da açmıştım :( dostum kız sevgilimin en yakın arkadaşı. hayatım yalan rüzgarına döner orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 off en iyisi!! forumumuzun behlülü olurdun işte fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 toplum buna hazır deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi aslında daha neler neler yazmak istiyorum ama toplum da benim ayzacaklarımı kaldıramaz.. duyguşlarımız karşılıklı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yenı bı pazarda yaratırdık burda aldatırken gıydıgın donu fılan satardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 offf jakabo feci mesajlar gelecek azsonra da şimdi dinanla muhabbetim yeteri kadar olmadığı için yazamıyorum.. KAŞIMAYIN LAN BENİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 evet ya babacum aynı durumdan muzdaribim yoksa benimde yazacaklarım farklı olurdu ama samimiyet yok dahası tanışmıyoruz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 dynun siten cok iyimiş hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 eyvallah hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Masakari said: evet ya babacum aynı durumdan muzdaribim yoksa benimde yazacaklarım farklı olurdu ama samimiyet yok dahası tanışmıyoruz bile böühüh.. lan kimseyi tanımamak da kötü olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar