Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ahah yuh lan çok fakirmiş heralde gururu incinmiş
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 şifreyi değiştiren arkadaş pati önünde kendini ifşa etsin ben yaptım pişmanım diye. ona acc alıcam lan yazık be içim parçalandı
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Şu mesajını gördükçe ben yaptım diyesim geliyo ama sonra vazgeçiyorum 30 dolar için değmez diyorum
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ulan kredi kartımın hesap kesimine 4 gün var. Almadan once bi serverda 1-2 oyun atip deniyim diye gelmiştim topige,hem fakir hem de acgözlüler şifreyi degiştirmiş :S
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Bence account sahibi geri alip sifresini saklasin..oynamak isteyen kisi account sahibine msj atarak sifreyi alip kullanabilir ayrica bolum modunada verilebilir sifre.. oc nin teki ayip etti die fakirler oynayamamazlik yapmasin..
spompas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arkadaşlar üzgünüm ben yaptım şifre: artizneararla
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Tesekkürler Xaenin benim hesabım olmasına ragmen giricem bende.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nereye giriyosun şifresi kayıp... Sıra var ayrıca,ha bide benim accountum var ayakları yaparak fakirligini gizleyemessin sende fakirsin sddsa
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 xkafe mumble kullanabilirsiniz. ventrilodan daha kullanislidir http://murmur.xkafe.net/ 2sn acc almaniz gerekli ama mumbleda ip yerinede murmur.xkafe.net yaziyorsunuz
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Spastik said: Tesekkürler Xaenin benim hesabım olmasına ragmen giricem bende.yazık belkide sırf o acc için üye olmuştu patiye :(
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi üye olmaya bile gerek yok ki o şifre için, kukıl da aratınca bile çıkıyor, paylaşmamak lazım bunları alalade cık cık
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Haftasonu için bana accunu vermek isteyen var mı ? :=) Yeni herolara bakmak istiyorum.
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Esnaf said: Spastik said: Tesekkürler Xaenin benim hesabım olmasına ragmen giricem bende.yazık belkide sırf o acc için üye olmuştu patiye :( hehe dargelirliye bak
Öne çıkan mesajlar