Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Başlıkta da açıkca belli aslında ama genede açmak gerekirse, hali ile sc2 ye sc oynamadan başlayıp hevesle oynamaya çalışan insanlar var. Hatta oyunun çıkması ile birlikte baya bir artıcaktır o sayı bu arkadaşlar (benim gibi :) ) için oyunu kavrayıp yıllardır oynayanlarla başa çıkmak tahmin edildiği üzere baya bi zor oluyor. Dİyorum ki bu tip işlerle uğraşmayı seven insanlar en azından basic bir şekilde oyunda ki en azından serinin ilk oyunundan gelen bazı taktikleri vermeye çalışsalar felan filan. öle bir fikir geldi de aklıma uğraşan olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 nette yok mu ki bolca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 topic silinsin ya admin görünce el atar. anlamsızlaştı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ben destekliyorum adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 olur, olmaz değil; ama anladığım kadarıyla oyun henüz eline geçmemiş. açıkçası şu aşamada ne yapılabilir bilemedim. oyun çıktığında bol bol replay izlersin, anlamadığın yerde sorarsın şu niye öyle yapıldı vs. sonrasında oynadığın oyunların replaylerini buraya koyarsın, bilen arkadaşlar neyi yanlış yaptığını, nasıl yapman gerektiğini söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 oynuyorum ya ben betada. galibiyet almaya filan başladım ama map hakimiyetim filan yok turtle gibi basıyorum eğer ki adam scout ediyorsa follow yapıyorum öle baseine bakıyorum filan anca. topic düzenlemesi için saol bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 iyi işte. 1-2 rep at, bakalım ne tavsiye verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 oynayip replay atmayla zor. bol bol replay izle mac videolari izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar