sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi biraz önce cam de meriçliği icat ettim mimiklerle fln meriçlik yaptım..rezilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 meriç olmaktan bu kadar tırsmayın herkesin başına gelebilir. edit: bana kıza karşı boş değilsin gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 1ay ila 2 sene arasında ayrılıcaklar tekrar heyhat bu sefer net bir ayrilik olucak. sonra sizde sevgli olucaksınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 stimpak said: Bu kızlardaki kırılgan görünene tav olma olayını bi türlü anlayamadım zaten. E dikkat et ama, sevildiğini bilip iyice şımarmasın diye tembihledim kızcağıza.. Aynı haltı bi daha yerse eleman, Xunn gibi tenhada sıkıştırıcaz artık :) burda içini rahatlatmış bazıları ama kusura bakma bu yaptığın meriçliğin hası. vermeyin arkadaşım öğüt falan kimseye sevdiği hakkında. adamın ne denyoluğu kalmış ne adamlığı. tanımıyorsunuz etmiyorsunuz adamı, büyük ihtimal çokta aşıktır kıza. arkadaş olmanıza birşey diyen yok ama yok öğütmüş, tavsiye imiş yok sevgiliyi tenhalarda kıstırmalar dövmeler. kızın sevgilisi bu konuştuklarını bilse asıl seni kıstırması lazım tenhada ki her türlü haklı olur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 evet olayın bizat içinde bulunmadıysan veya olayı yaratan iki kişiyi de ayrı ayrı dinlemediysen tavsiye olayını çok abartmamak lazım. arkadaşın bile olsa olaya kişisel yaklaşacağı için sana anlattıkları ne kadar doğru ne kadar yalnış bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bence çocuk en iyi ayrılma teknigini uygulamıs.Kafası rahattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 MacLeod said: stimpak said: Bu kızlardaki kırılgan görünene tav olma olayını bi türlü anlayamadım zaten. E dikkat et ama, sevildiğini bilip iyice şımarmasın diye tembihledim kızcağıza.. Aynı haltı bi daha yerse eleman, Xunn gibi tenhada sıkıştırıcaz artık :) burda içini rahatlatmış bazıları ama kusura bakma bu yaptığın meriçliğin hası. vermeyin arkadaşım öğüt falan kimseye sevdiği hakkında. adamın ne denyoluğu kalmış ne adamlığı. tanımıyorsunuz etmiyorsunuz adamı, büyük ihtimal çokta aşıktır kıza. arkadaş olmanıza birşey diyen yok ama yok öğütmüş, tavsiye imiş yok sevgiliyi tenhalarda kıstırmalar dövmeler. kızın sevgilisi bu konuştuklarını bilse asıl seni kıstırması lazım tenhada ki her türlü haklı olur adam. O konuda stimpaka bende çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Abi bir kızı etkileyecek en büyük etken beyin özürlü ve hayat boyu hiçbişeye yetememiş bir kız arkadaşı olmasıdır. Ama salak kız arkadasın bunu farkedemeyip inatla onun o engin zannettiği sözleri dinler. // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar