Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 O anda bilgisayarda dinlediğim şeyi kaydedebileceğim bir program var mı? Mesela bir oyunun müziğini kaydetmek istiyorum, onun için kullanacağım, önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Audacity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ask and record toolbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 GERGE said: Audacity şunu indirdim kurcalıyorum da inputta mikrofon var, onu nerden değiştireceğimi bulamadım birtürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 SpiderS_DangeR said: ask and record toolbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar