Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 geçenlerde bitane topiğe biri yeni açılan bi fastfood mekanın reklamını yapmıştı evlere servis falan vardı. tavukcu muydu neydi unuttum. biri page attım biri cevap versin plx yemek yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Wienerwald ? Nando's ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ne bilyim abi link lazım sdfds. servisleri vardı heryere. yeni açılmıştı.ekmeği falan özeldi. hatta siz hala bunları mı yiyosunuz "link" şeklinde bi posttu konu dışındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 kentucy fried chicken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 löl yaz search'e ozm.... ikisininde sosu özel nando's da ekmek yok ama fakirlere göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 tavuk.. bu işte http://forum.paticik.com/read.php?73,4601115,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Masticore said: löl yaz search'e ozm.... ikisininde sosu özel nando's da ekmek yok ama fakirlere göre değil sörçe yazdım çıkmadı. money doestn is an problem ama kfc yedim bidahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 POLLOS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 BBQ Chicken? http://www.bbqchicken.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 hatırlamıorm abi hangisi olduğunu. site mite değiştiyse zaten gg. burger vs mc topiğinde mi ne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 boşver wienerwald ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar