Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Selam arkadaşlar bilmeyenler için öncelikle bir iki link foto vereyim:Jager Bilenler için sorum şu olacaktır, ben hep Jagermeister'i buzdolabının dondurucu bölümünde tutuyorum ama, şimdi aklıma geldi derin dondurucuya koymak istiyorum. - kaça kadar dayanıyo jager donmadan bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 neki bu? vodkaysa dayanır dondurucuda sanırım. vodka kaç derece donuyor ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 donmasa bile hoş olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 sevilcek bişey değil. kızlar da sevenlere vermiyo. konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 underberg gibi bişi değil mi bu herbal beverage falan diyorlar.. kolay donmaz büyük ihtimalle bi bardağa koy dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 muhtemelen tadı en guzel olan içkidir. yarım bardak redbull+jag'i fondip yapın cok guzel bişidir. deneyin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 zevk kişiye göre değişir ama öksürük şurubu gibi bişi olm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 esh+dasa+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 energy drink ile karistirdigin zaman gideri var bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 işte has memleketlisi, hemşosu geldi.. kendisine soruyoruz, sefgili vanil.. jagermeister'i derin dondurucuya koysak ne oluyor, bize anlatır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 oduncu gömleği gider yanında, tüfeğimi getir hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben zaten derin dondurucuda tutuyorum bu içkiyi, o şekilde buz gibi içmesi çok güzel oluyor pekmez kıvamında oluyor ben tadına da bayılıyorum. 50 çeşit ot kök meyve baharat vs karışımıyla elde edilmiş bir içki. Geçmişte Almanya'da ve daha bir çok avrupa ülkesinde (farklı versiyonları) öksürük şurubu vs. olarak çeşitli soğuk algınlığı gibi hastalıklarda kullanılmış. Tadı bence çok hoş. Öksürük şurubu gibi diyenler bi öksürük şurubundan bi jagerden içsin :) Soru - kaça kadar dayandığı, -10,15 dayanıyor ama -20 -25'e falan koydum şimdi ona dayanır mı diye soruyorum? Daha da soğuk içmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 alkol max -120 dereceye dayanabilir diye duydum da -20- 25 derecede de bisey olmaz, kolay kolay donmaz öyle alkol. ayrica extra sogutma makineleri var jägermeisternin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bu iğrenç şeyi seviyorsanız, Becherovka'yı da deneyebilirsiniz. 40 tane baharatla yapılıyor yine. Tonikle karıştırınca BETON dedikleri kokteyl ortaya çıkıyor. Ayrıca dijestif içkilerin ayı gibi içilmesi çok enteresan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Başka insanların (belki) çok sevdiği, sevebileceği birşeye kendi öznel düşünceniz ile "bu iğrenç şeyi sevebiliyorsanız" şeklinde konuşmak, terbiyesizlik, saygısızlık ve görgüsüz bir bencilliktir. En yakın zamanda bu gibi ortamlarda nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmenizi tavsiye derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kemarlos said: Başka insanların (belki) çok sevdiği, sevebileceği birşeye kendi öznel düşünceniz ile "bu iğrenç şeyi sevebiliyorsanız" şeklinde konuşmak, terbiyesizlik, saygısızlık ve görgüsüz bir bencilliktir. En yakın zamanda bu gibi ortamlarda nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmenizi tavsiye derim. Özür dilerim dijestifleri ayı gibi içen insanların jager konusunda bu kadar hassas olduğunu bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ayı gibi tüketiyoruz biz bunu diye kim dedi? Gerçekten merak ediyorum insanlara karşı saygılı olmayı öğretmediler mi sana? Hala terbiyesiz bir şekilde ayı gibi içenler bilmemne diye igneleyici konuşmalar yapabiliyosun. Paticik'te samimi bir şekilde birşey sormak amaçlı açtığım her topic'de senin gibi birinin çıkıp terbiyesiz ve saygısız bi şekilde gelip topic'de konuyu alakasız yerlere çekmesinden bıktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 haksızlık ettik Jurgen, bilemedik affet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Miller bira mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 soğuk shot'ı inanılmaz oluyor ama sıcakken beş para etmez valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hava sıcakken içmek pek zekice bir hamle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 en iyisi rus işi absinth (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Das ist des Jägers Ehrenschild, daß er beschützt und hegt sein Wild, weidmännisch jagt, wie sich’s gehört, den Schöpfer im Geschöpfe ehrt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi absinth çek işi bu arada. rus deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Kemarlos said: Ayı gibi tüketiyoruz biz bunu diye kim dedi? Gerçekten merak ediyorum insanlara karşı saygılı olmayı öğretmediler mi sana? Hala terbiyesiz bir şekilde ayı gibi içenler bilmemne diye igneleyici konuşmalar yapabiliyosun. Paticik'te samimi bir şekilde birşey sormak amaçlı açtığım her topic'de senin gibi birinin çıkıp terbiyesiz ve saygısız bi şekilde gelip topic'de konuyu alakasız yerlere çekmesinden bıktım artık. Abi kusra bakma bir alttaki başlıkta ANIMAL marka meme basma hapı aldığından bahsediyordun, ordan dolayı bir serbest çağrışım gerçekleştirmiş olabilirim. Yoksa terbiyesizlikle bir alakası yok, ayılar cici hayvanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar