Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 açılmış olabilir daha önce hehe kusura bakılmasın yeni başladım 3D'ye de AE'ye atmak istiyorum. Ama görmüyr, desteklemiyor bu formatı diyor. Ben 3D'den nasıl render etmem gerekiyor AE'nin görmesi için ? Neler yapmam gerkeiyor yani Cinema 4D kullanıyorum birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 targa sequence olarak renderla en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hiç harici bir 3d program ile kullanmadım ama cinema 4d için c4d plugin'i var ae'nin. ücretsiz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Chiptech said: targa sequence olarak renderla en rahatı. targa olarak alıyorum fakat yine .aec uzantısı ile kaydediyor. Bunu da görmüyor After Effects, şimdi dışarıda ufak işlerim var dönüşte şu plugin'e bakayım birde o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben anlamadım sen rendered bisilermi importetmek istiyosun AE yte yoksa 3d bi dökümanmı? still'se targa tiff png, movie ise sequence alarak sonra AE de birlestirebilirsin. veya lossless mov alırsın öküz gibi sonra atarsın AE'ye. image sequence'ı kabul etmemesi gibi bisey olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cinema 4d'de yaptığım bir şeye AE'ye alıp, işime orada devam istiyorum. Yani Cinema 4D'nin render olayını da tam anlamıyla çözemedim. Mov olarak nasıl alacağım ? Render hangi formatı seçersem seçeyim .aec uzantısıyla kaydediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 cinema 4d kullanmadım, ama bütün .aec autocad formatı, cinema 4dde kullnıyo ama cıkısı acad. AE'nin isleyebildeği bi format değil bu, muhtemelen sen render almıyorsun onun yerine dökümanı kayndediyorsun, veya render alırken outputu secmiyorsun. render menüsüne gecip, kamera secip, su cözünürlüklerde render istiyorum bu formatta sitiyorum, eğer movie ise su framele su frame arasını istiyorum, cıktıyı bu dosyaya kaydetmeni istiyorum, cıktının formatının bu olmasını sıkıstırmasının su olmasını vs vs istiyorum diye seciyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 evet, frame falan belirliyorum, save sekmesine geliyorum ama yine dosya olarak kaydediyor. Yani uzantılı kaydetmeyi bir türlü bulamadım. Bir ton ayarı kurcaladım diğer programlardan aklımda kalan, yine AEC olarak kaydediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 autocad demisim datacad olucak. tabi günümüzde adha universal bi format. valla menülerle ilgili bi durm o zaman hic kullanmadıım icin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 off çok feci sinir oldum, bir heves başlamıştım ne güzel bırakacam bu gidişle hayır işi garibi netten indirdiğim hazır 3D modeller var. MB uzantılı, bunları da almıyor After Effects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi almıyabilir onlayı yalnız.. AE öle bi program değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ya birkaç tuto videosu görmüştüm, Maya'da vs. hazırladıkları modelleri AE'de çalışmakta oldukları görüntüye atıp projeye ekleyebiliyorlar. AMa izlediğim tutolarda sadece atıyorlar, godoşlar birde anlatsalar nasıl geçirdiklerini keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ae cs4, birkac 3d formatını alıp kullnabiliyo ama cok limitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 plugin yapmıyormuymuş? buna bak http://vfxhaiku.com/2009/11/how-to-use-normals-passes-in-after-effects-and-fusion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yorumları okumadım avi yap ya da teker teker png yapmayı dene png olarak render al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar