Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 lan adamla görüşmedim bile geçen telefonda konuştuk sadece. ta girmiş rüyama. Ünideyiz derste. Bu en önde oturmuş. Hoca da diyor ki kimde kadminyum var diyo. ben de çıkarıyorum benim eski dersaneden kalan kimlik kartı kadminyum kaplıymış ve işte soluk mavi parlıyomuş o yüzden (yuh) Bi bakıyorum arkadaş elimden alıyo hocaya fırlatıyo Hocanın kafasına geliyo.İste bi bakıyo (ismi de yanlış yazmışlar) Emre s**ez. (nası bi yanlış yazmak) Sonra kim bu emre diyo. Zegna benim diyo. Bi posta azar yiyo bu zegna. Sonra alıyo kartı cebine sokuyo. Versene lan o benim diyorum, üzerinde resmim var diyorum. Dövecek oluyo beni. Orda yüzüme sinek kondu uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hayırlı işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bende rüyamda Cons'u gördüm ondan 2 ay sonra da pogodi'yi görmüştüm. Cons'un yüz ifadesi halen aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ya zenci görseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Rüyada zerg görmek olarak algıladım, başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 popik üşümüş heralde gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 rüyada bir de zeynayı görmek var. ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 rüyalanmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bittus said: rüyada bir de zeynayı görmek var. ohş (tu) xena üstelik.. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aynı gece bırbırınızı gormus olmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben mesela rüyamda zegnayı görsem, zegnayı yüzyüze görene kadar falan hatırlamam o rüyayı. uyanınca insan hiç mi rüya hatırlamaz da sağda solda gezerken aa dün rüyamda burda takılıyodum lan mehehe falan der. bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 entry topikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar