Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 lan adamla görüşmedim bile geçen telefonda konuştuk sadece. ta girmiş rüyama. Ünideyiz derste. Bu en önde oturmuş. Hoca da diyor ki kimde kadminyum var diyo. ben de çıkarıyorum benim eski dersaneden kalan kimlik kartı kadminyum kaplıymış ve işte soluk mavi parlıyomuş o yüzden (yuh) Bi bakıyorum arkadaş elimden alıyo hocaya fırlatıyo Hocanın kafasına geliyo.İste bi bakıyo (ismi de yanlış yazmışlar) Emre s**ez. (nası bi yanlış yazmak) Sonra kim bu emre diyo. Zegna benim diyo. Bi posta azar yiyo bu zegna. Sonra alıyo kartı cebine sokuyo. Versene lan o benim diyorum, üzerinde resmim var diyorum. Dövecek oluyo beni. Orda yüzüme sinek kondu uyandım.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bende rüyamda Cons'u gördüm ondan 2 ay sonra da pogodi'yi görmüştüm. Cons'un yüz ifadesi halen aklımda
Law Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Rüyada zerg görmek olarak algıladım, başlığı.
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 rüyada bir de zeynayı görmek var. ohş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bittus said: rüyada bir de zeynayı görmek var. ohş (tu) xena üstelik.. lütfen
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aynı gece bırbırınızı gormus olmayın sdf
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben mesela rüyamda zegnayı görsem, zegnayı yüzyüze görene kadar falan hatırlamam o rüyayı. uyanınca insan hiç mi rüya hatırlamaz da sağda solda gezerken aa dün rüyamda burda takılıyodum lan mehehe falan der. bozuk.
Öne çıkan mesajlar