BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 mesela önmzdeki 3 ay olmadı 1 ay veya o sene içindeki gelecek konserlerin olduu bi topic açılsa o sticky olsa hep tepede kalsa insanlar bilgilense nası olr? çünkü dier türlü topic ilk sayfadan akıp gidio unutuluo veya ne biliim sora insanalr aynısından gene açıo kirllk filan oluo... böle bi önerim war belkide daha önce yapldı ama ben görmediim için öneriorm ne dersenz?_[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 olsa iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 mumkun tabii yanniz ben gelecek konserler hakkinda fazla bi bilgiye sahip degilim su aralar... bi liste cikarirsaniz stickyleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sürekli takip edenler için sorun yok,ztn müzikle ilgileniyorsan (şekil a,ben)direk ilk dikkat çekenler müzik threadleridir bundan doalyı konser tarihi gördüğüm zmn not alırım kaçırmamak içn o yüzden problem olmz yni sonuçta göz önünde sürekli olmasının mantığı yok bnce..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hmm mesela bilindikler yazılır şu anda.. altına yeni konser yazılrsa onu ilk mesaja eklersenz .. ben araştriim bildiklerimi yaziim[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Seperate, 18 Temmuz 2004 23:19 tarihinde demiş ki: sürekli takip edenler için sorun yok,ztn müzikle ilgileniyorsan (şekil a,ben)direk ilk dikkat çekenler müzik threadleridir bundan doalyı konser tarihi gördüğüm zmn not alırım kaçırmamak içn o yüzden problem olmz yni sonuçta göz önünde sürekli olmasının mantığı yok bnce.. mesela biri konser tarihini araştırıo atyrm a grubunn sitelerine girip yada bul dan arıyana kadar burdan hemen bulması daha kolay olmazmı ayrıca forum kirliğide olmaz filan filan ne biliim gece gece aklıma geldi[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben sadece fikrimi söledim yni bana savunma yapmana gerek yok ama dediğim gbi birçok müzik sitesi var ztn eer müzikle ilgileniyorsan bas bas bağırıyorlar konserleri yni yeter ki iste o seni bulur :P :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 24 eylül 2004 izmir therion 26 eylül 2004 istanbul therion 1-2 ekim 2004 istanbul anathema 10 ekim 2004 ankara grave digger bildklerm bunlar öğrendikçe yazarm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 istersen sticky değil de konser diye bir thread açalım sürekli oraya yazalım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi inanmıorm bi dakka grave-digger 2 ekimde imiş 10 deil çıldrcam[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 zaten 24 eylul therion'da ankara izmir degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben nie izmir die hatrlıorm tüh :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evet nakara nihoha nerde peki bilen varmı kaçmaz valla biletleri nerden alıcaz acaba şimdiden alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 konser hakkında bilgim yok ama ehueh arkadaş konser tarihleri verelim,sticky yapalım fln fikir güzel de kendisi yapmasın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 saklikent'te galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ezdi :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o kadar gicigimki birilerinin ciddi ciddi actigi topiclerde, baska birilerinin gercek hayatta tanidiklari insanlara yaptiklari espirileri hemen siliorum... oyle bir ibneyim, oyle bir hayvanim yani... Berk'e veya Volfi'ye takilmalarini telefonla falan yaparsin artik medoza hehe[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bence sticky olmasina gerek yok onun yerine [konser] yazin basinda, isteyen arasin bulsun cok fazla stiki olunca hos olmuyo forum, biraz da sahiplenme oldugu icin su muzik forumunu, stikileri mumkun oldugunca aza indirmeye calisiyorum :) ha bence super bi topic olur, ise yarar. Ama yannis bilgi verme sansi cok fazla var, o yuzden soole yapalim, ben wastiee yi sikistiriyim, o modlar icin bisi yapsin lyricz e, top 5 lyrics yerine yakin konserler diye bisi olsun, en yakin 5 konseri gostersin, grubun lyriclerine gitme sansimiz, ya da tum konserleri gorme linklerimiz olsun, ya da tarihe tiklayinca bilginin asil kaynagina link olsun. Siz ozel mesaj ile bize yollayin, biz kontrol edip koyalim (ya da ozel mesaj yerine bi sistemle) boylece yannis bilgilerden, ir baska stikiden kurtulmus olurken ayni zamanda da lyricz in Paticik Muzik olma yolunda ilerlemesine katkida bulunmus oluruz :D[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 :) güzel olr :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kediye sooledim wastie bakiyo lyricz e dedi (burokrasiyi goruyonuz, fedooo :P) wastiee yi bulur bulmaz onu da bug edicem[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hayata geçirildi.. http://forum.paticik.com/view.php?id=81659[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bitch of bat'e +1 ve sonradan lyricZ fikri icin 1 tane +1 daha tamamen destekliyorum bu arada bar konserlerini vs falanda eklersek cok guzel olur (genelde amator punk hardcore gruplari barlarda konser verir genel bilgi ne bari diyecek olanlara) sizi gelismelerden haberdar ederim ve stick topic e bildiklerimi yazarim[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar