Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox360 ve ps3 fark olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o gow 3 cıkana kadardı.diğer exc. oyunlar bile daha iyi cıktı gow 3 ten

gow 1-2 efsanesi beklentileri o kadar büyüttü ki keşke cıkmasaymış gow 3 dedim ben :).hiç beğenmedim oyunu
Mesaj tarihi:
yo öyle değildi o. Millet abarttı Gow 3 ü çok

Sonuçta psx tede Gow dan çok daha güzel zilyon tane oyun vardı. Onun efsane olduğu kadar en az 50 efsane oyun var psx te.

Gow 3 te güzel oyundur o ayrı.
Mesaj tarihi:
yok çok iyi oyundu ona kimse birşey diyemez de yani serinin ilerleyişine göre zayıf bir oyundu.

İlk oyun çok çok iyiydi. İkinci oyun çok çok çok çok daha iyiydi. Ama üçüncü oyun sadece çok iyi sadfdsa

Yine de PS3'e çıkan en iyi oyunlardan bir tanesi, o God of War havası yoktu. Yani sadece önüne geleni indir, Olimpos'u ağlattı oyunun olayı

gerçi hikayede öyle şekillenmişti, başka birşey yapılamazdı ama işte asdf
Mesaj tarihi:
ps3 te oynadıgım en iyi oyunlar fifa 10 uncharted serisi ve demons soulstur

gow3 bunlarn arasına giremez bana göre.heavenly swordu gowdan daha çok sevdiydim
Mesaj tarihi:
Red said:

o gow 3 cıkana kadardı.diğer exc. oyunlar bile daha iyi cıktı gow 3 ten

gow 1-2 efsanesi beklentileri o kadar büyüttü ki keşke cıkmasaymış gow 3 dedim ben :).hiç beğenmedim oyunu

Mesaj tarihi:
Ya niye hala hangisi iyi diye tartisir insanlar anlamam bende bunu.Benim gibi yapin en iyisi ps3 alin oynayin Exclusive oyunlarini 3 - 5 ay , sonra takaslayip xbox alin 3- 5 ayda ps3 de iken para verip almaya kiyamadiginiz oyunlari oynayip bitirin , sonra arada birde nintendo( red steel ve resident evil icin ) Bi ps3 bi xbox bi nintendo donusumlu takilin benim gibi boylece tum oyunlarida oynamis olun. :P
  • Yeni Oluştur...