NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 BEN OLU BIR TROLUM, DUN GECE UYKUMDA OLDUM. EGERKI ALLAH RIZASI ICIN 3 DEFA "TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS" YAZMAZSAN GECE YATAGININ BASINDA BELIRIP SANA LULEDEN TIKLATACAGIM. OLUYUM YA KONDISYON SORUNU FALAN DA YOK BUTUN GECE GIDERIM ALLAH CARPSIN. EGER KI DEDIGIMI YAPARSAN SEVDIGIN KISI SANA HALLENECEK. YAPMAZSAN ALLAH YARDIMCIN OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ozur dilerim gondermek zorundaydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ahsuh guldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok geç artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 TIINEYC MUTINT NINCA TÖĞĞĞ... TIINEYC MUTINT NINCA TÖĞĞTTT.. ffff TIINEYC MUTINT NINCA TÖĞĞĞTTTIILLSSS :(:(:( olum ben söyleyemiyom lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 TIINEYC TIINEYC TIINEYC TIINEYC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 MUTINT MUTINT MUTINT MUTINT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sansimi deniyorum, bakalim bu gece ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 KARI MISIN KARIYSAN SİLİCEM YAZDIKLARI GEL SABAHA KADAR VURUŞALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS TIINEYC MUTINT NINCA TORTILS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 SERIN HIKAYE BILADER SERIN HIKAYE BILADER SERIN HIKAYE BILADER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Osso said: KARI MISIN KARIYSAN SİLİCEM YAZDIKLARI GEL SABAHA KADAR VURUŞALIM AHASUDASUHAAAHWQUHFDUQWDJUQWHIDHQWUDHAHAHAHHAUDHQUJWFUJHQWENJQWHDQWD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 okumadığımı yazmaya geldim.. ben okumadım.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar