Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 güzelini yolla yansıtıyım burda duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bende ilkokulda pamuk prens ve yedi cuceler piyesinde oynamistim uykucu cuce yapmisti serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 öyle bi piyeste rol teklif etseler direk prens olurdum sınıf yanımda cüce kalacağı için direkman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Cuce said: güzelini yolla yansıtıyım burda duvara sonra da parçalayıp dökertir misin? yapar mısın bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 duvarı parcalatıp dokertirsem yagur girer ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 eşine ihanet edenler çok rererö bide ihanet etmeyin lan harbiden, abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Popeye said: bende ilkokulda pamuk prens ve yedi cuceler piyesinde oynamistim uykucu cuce yapmisti serefsizler uykucu cueyi ulkucu cuce okudum lan bi an, ne oluyoz dedim (aslinda guzel fikir, 7 cucelerden herbirini turkiyedeki bir gurubun mensubu yapican, sahane malzeme cikar, kominist cuce, f-type cuce, dort harfli cuce eheuehu) orta hazirlikta beni uyuyan guzelde kral yaptilar, yanima bir kralice verdiler hatun benden 10cm uzun bide topuklu giydirmisler ustune bide kostum tarihlerini coooook gec verdiler, gittik kadikoyde kostumcuye butun okullarin piyesler ayni doneme denk geldiginden kostum kalmamis, abidik popoma kadar anca inen bir pelerin verdiler, ortacag kilici yok suvari kilici, bir adet tac ve geri kalanlari benim uydurmami istediler prensde son pelerini biz alinca bir halt bulamamis, idare eder diye dracula kostumu ile pelerini vermisler, kilicida kendi aileden uydurmus bole rezil bri ksotum benimki, kralice sik tuvalet giymis bana tepeden bakiyor telefon diregi gibi, prensin kostum gotik boel dracula ben kaldim kucuk prens bunlarin yaninda fakir kral diye cok alay etmislerdi lan :(, resimlere bakiyorum rastlayinca, o kralice yaninda bole kilibik omrugasiz kral gorunumu eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bunun gibi bir sahne hayal ettim şimdi lol http://fc04.deviantart.net/fs37/f/2008/254/b/2/Etna_and_Laharl_by_Yazuka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu başlıgı reddediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar