Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşine İhanet Eden Mağdur Olarak Görülebilir mi?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Popeye said:

bende ilkokulda pamuk prens ve yedi cuceler piyesinde oynamistim
uykucu cuce yapmisti serefsizler

uykucu cueyi ulkucu cuce okudum lan bi an, ne oluyoz dedim (aslinda guzel fikir, 7 cucelerden herbirini turkiyedeki bir gurubun mensubu yapican, sahane malzeme cikar, kominist cuce, f-type cuce, dort harfli cuce eheuehu)

orta hazirlikta beni uyuyan guzelde kral yaptilar, yanima bir kralice verdiler hatun benden 10cm uzun bide topuklu giydirmisler

ustune bide kostum tarihlerini coooook gec verdiler, gittik kadikoyde kostumcuye butun okullarin piyesler ayni doneme denk geldiginden kostum kalmamis, abidik popoma kadar anca inen bir pelerin verdiler, ortacag kilici yok suvari kilici, bir adet tac ve geri kalanlari benim uydurmami istediler

prensde son pelerini biz alinca bir halt bulamamis, idare eder diye dracula kostumu ile pelerini vermisler, kilicida kendi aileden uydurmus

bole rezil bri ksotum benimki, kralice sik tuvalet giymis bana tepeden bakiyor telefon diregi gibi, prensin kostum gotik boel dracula ben kaldim kucuk prens bunlarin yaninda

fakir kral diye cok alay etmislerdi lan :(, resimlere bakiyorum rastlayinca, o kralice yaninda bole kilibik omrugasiz kral gorunumu eheuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...