Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 evet ankarada satılan bir yer varmı?bahçeli fındıkda falan bakan varmı? yada cdye çekip bana kargoyla yolluycak?(kargo ücretini falan vereyim cd si hedesini) yada download edebileceğim bir yer.256k adsl var gerçi ama kasarım. bir türlü bulamıyorum.ABC ile suprnova orgdan çektiğim torrentleri açıyorum.ama çalışmıyo bağlanmıyo bağlansada 1-2 kb ile çekiyo.. artık bende oynamak istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ya ben inat ettim overnet ile başladım çekmete 2. cdyi çektim 12kb ile ama şimdi 2kb olunca oh dl edio bari diyorum.Sapıttı overnet valla.1.cdnin %50 si ile 3. cdnin %15 i bitti ama kalcak galiba böyle dl flan etmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Tarık satıyor. Yüksel Kırtasıye'de bulabilirsin..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yüksel? tedin ordaki yükselmi? yoksa karanfilin oralardaki bi tane var omu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar