NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 QueenofSpades said: Notwist kıskanma, sipeys hoş çocuk gayet. Çekici buluyordur hemcinslerim. Ama sipeys, her sey para ve karizma değil, bazı aşırı duygusal olan hemcinslerim (inc. me) beni çok sevsin yeterci olabiliyor. Para ve karizma ile istediği ilgiyi veremeyebilirsin. ooooo anliyalim oooooo Ne kiskanicam bagyan, cam ustunde cam kiriyorum ben peey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ayrıca teşekkür ederim yengeciğim o senin hoşluğun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 NoTwisT said: QueenofSpades said: Notwist kıskanma, sipeys hoş çocuk gayet. Çekici buluyordur hemcinslerim. Ama sipeys, her sey para ve karizma değil, bazı aşırı duygusal olan hemcinslerim (inc. me) beni çok sevsin yeterci olabiliyor. Para ve karizma ile istediği ilgiyi veremeyebilirsin. ooooo anliyalim oooooo Ne kiskanicam bagyan, cam ustunde cam kiriyorum ben peey. Neyi anlayalım. Benim sevgilim dünya tatlısı bi insan, hiç başka bi şeyde gözüm yok. Ama yigidi öldür hakkını yeme demişler, sipeys taş gibi çocuk, inşallah bulur gönlüne göre birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 GÖTÜM KALKTI Bİ SN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yenge kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 notwist adam ol lan. yanlış anlamayacağımı bildiği için böyle konuşuyor yengem. gökalple gelir döveriz seni KENDİNE DİKKAT ET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı ek olarak bi de kibarlık yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 olm sahibi gelirse kacarim ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bella said: Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı ek olarak bi de kibarlık yazayım. yanlış ülkedesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Lan ne var, yakışıklı çocuk işte. Allah allah. Hani ne tuhaflık var anlamadım, her beğendiğiniz, hoş buldugunuz insana atlıyo musunuz siz hemen? Ben bi kere albumde fotosunu gördüm, yanında da gayet taş bi hatun vardı, kıza da baktım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 düt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bella said: Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı ek olarak bi de kibarlık yazayım. beklentilerini biraz yükseltmeni dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Sus da oyuna gel hayvanoglusevimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 QueenofSpades said: Lan ne var, yakışıklı çocuk işte. Allah allah. Hani ne tuhaflık var anlamadım, her beğendiğiniz, hoş buldugunuz insana atlıyo musunuz siz hemen? Ben bi kere albumde fotosunu gördüm, yanında da gayet taş bi hatun vardı, kıza da baktım yani. sende varya sabahtan beri sipeysksfjsd e iltifatlar falan havalandırıyosun geliyo sonra bizim başlıklarımızda bize gider yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hoş çocuk sipeys biraz aptal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sipeyskeyk said: Bella said: Bella said: ses tonu. şirin surat. mizah anlayışı ek olarak bi de kibarlık yazayım. beklentilerini biraz yükseltmeni dilerim. yeterince yüksek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ekmek seni severim bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 harbiden millet hon a adam beklio sizin burda ne işiniz var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 QueenofSpades said: Lan ne var, yakışıklı çocuk işte. Allah allah. Hani ne tuhaflık var anlamadım, her beğendiğiniz, hoş buldugunuz insana atlıyo musunuz siz hemen? Ben bi kere albumde fotosunu gördüm, yanında da gayet taş bi hatun vardı, kıza da baktım yani. Kizdan bahsetsene biraz yenge, tas gibi derken nasildi yani. Yanlis anlama ayrintili betimleme argumanini destekler ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi internet yeterince yeterli bu iş için, boşver tarif falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ya ne bilim sarışın uzun boylu bakımlı güzel giyimli falan çıtı pıtı bi kızdı, suratını sansurlemişti sipeys, o yuzden yorum yapamadım suratı hakkında ama, fiziği çok düzgündü. Yakışır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://bestof.provocateuse.com/images/photos/daniel_dae_kim_98.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi adam asyali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 her kılsız ve kaslı olan kabul edilebilir diye bir şey yok tabi, eğer onu göstermeye çalıştıysan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yok hastasıyım ondan. adam tüm detaylara sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar